A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hvordan kan jeg styre min fobi?
Oprettet torsdag den 30. august 2007 kl. 02:45
Oprettet af Anonym i brevkassen "Fobier"

Hej Sindnet .

Jeg er en pige på 16, der har emetofobi.
Og skulle i være i tvivl så er det en fobi hvor man er bange for at få kvalme.
Dvs. jeg lever efter den, undgår visse madvarer f.eks.

Men det der er problemet er at jeg tit bilder mig selv ind at jeg har kvalme, kan f.eks. være hvis jeg ved jeg har spist noget mad udefra eller har spist noget jeg ikke plejer at spise, og det kan også bare ske ud i det blå. Jeg ved godt selv det er noget jeg bare bilder mig ind, og får det også overvundet, men det er bare så træls. Har desuden haft et mindre pillemisbrug pga. det (piller mod kvalme) og får stadig tit lyst til at tage en pille hvis jeg får bildt mig selv ind, der er dog kun en pille tilbage og det hjælper mig til ikke at tage den. Og for en med emetofobi er at have kvalme og kaste op noget af det værste der kan ske i livet. De få minder i mit liv jeg har med at kaste op sidder i mit hovede som virkelig dårlige minder jeg bare ville ønske ikke var der.

Jeg tænkte på om i havde et råd til hvordan jeg kan lade være med at tænke så meget over det, eller til hvordan man bedre kan styre sin fobi?

Jeg ved man kan blive hypnotiseret, men det ser jeg ikke som en mulighed lige i øjeblikket.

På forhånd tak.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret torsdag den 30. august 2007
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Hej
Tak for dit brev.
Du må selv vælge hvad du vil gøre med dine forestillinger.
Ved du, at der findes hjælp, må du stræbe efter at blive hjulpet, hvis du vil. Alt andet er spild af tid.
Du bør også konsultere en professionel (læge, psykolog, psykoterapeut) for at tale om dit liv, dine måder at forstå verden omkring dig og hvordan du kan forberede dig på ændring af din tænkning og vedligeholdelse af den positive udvikling. Der er ikke mange, der selv kan gøre det, derfor må andre træde til, helst professionelle.
Du må også have, formoder jeg, dine forældre at tale med eller nogen lærer du har tillid til. Sætter du fokus på ændring af dine tanker vil du få et bedre liv fremover.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret fredag den 18. januar 2008
Besvaret af Gry, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kære Fania Wajntraub-Korski

En emetofobiker kan ikke selv vælge hvad han eller hun
vil gøre med sine "forestillinger".Og man kan da godt
konsultere en læge eller en psykolog,man skal bare ikke regne med at blive hjulpet af med fobien,da der ikke er ret mange af de såkaldt "professionelle" der ved blot det mindste om emnet emetofobi.Tag det fra én der har lidt
af emetofobi i 22 år.Og først tilfældigt på internettet fandt ud af at det havde et navn!Overvejer nu at søge behandling
i England,Sverige eller Norge, da disse lande er lysår foran
Danmark på emetofobiområdet.

Med venlig hilsen Gry,35.


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret lørdag den 16. februar 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Gry!
Jeg er meget interesset i informationer vedr. behandling af emetofobi, da jeg selv har lidt af det hele mit liv (40)
Ikke mindst interesseret i at tale med andre i samme situation!
Men hvis du kunne skrive en adresse eller et tlf. på et eller flere behandlingssteder i de nævnte lande!
pfh tak

Helle


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret lørdag den 16. februar 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg blir virkelig overrasket over at se allerede 2 svar fra emetofobikere :o havde ikke regnet med der var mange der led af det .. Jeg fandt også kun ud af navnet og at det var det jeg led af ved et tilfælde .. Er jeres også slemmere i nogen perioder end andre?

 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret søndag den 9. marts 2008
Besvaret af Babysmølf, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej,

jeg har også lidt af emetofobi hele mit liv (jeg er 28 nu) og fandt også ved en tilfældighed ud af det gennem Dr. Phil og dernæst på nettet. Jeg troede vitterligt, jeg var den eneste i hele verden, der havde det sådan, og jeg følte mig virkelig dum.

Desværre er der ikke en levende sjæl med en høj lægevidenskabelig uddannelse, der aner hvad emetofobi er. Trods det, har jeg ladet mig fortælle, at det er den 5. mest udbredte fobi, så man kan jo undres.

Min fobi er værst i vinterhalvåret, hvor roskildesygen hærger og dagslys er noget opreklameret fis. Jeg vasker hænder konstant og holder mig helt væk fra folk, der er eller har været syge. Jeg er bange for at sejle, for fulde mennesker, dårlig/ukendt mad og frosne hindbær.

Jeg er dog kommet langt. Har lært at feste (først efter jeg fyldte 26) og drikke mig en kæp i øret, og jeg skal også til at vænne mig til tanken om morgenkvalmen, da vi snart gerne skulle blive forældre.

Jeg har bare uendeligt svært ved at se, hvordan jeg skal kunne tage mig af mine børn, når de bliver syge......

Måske jeg skulle følge rådet om at søge udenlands.

Mvh. Smølfen


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret fredag den 11. april 2008
Besvaret af Fys, Anonym besøgende på sindnet.dk
Sidder med en klump i halsen...
Kære smølf, alt hvad du lige har skrevet kan jeg genkende fra mit eget liv. Har altid haft et stort ønske om at få børn, men har virkelig svært ved at forholde mig til hvis de skulle blive syge. Jeg føler mig virkelig ensom, da ingen andre forstår mig. føler mig latterlig over jeg bruger så meget energi på det. Det fylder så utrolig meget.
Hvilke muligheder findes der udenlandsk?
Har set der findes en svensk hjemmeside for personer med emetofobi, det kunne være fedt hvis man kunne lave et sted hvor man kunne samles, så man ikke følte sig så alene... 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret lørdag den 19. april 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej...

Jeg lider af emetofobi, og har gjort det ligeså længe jeg kan huske (jeg er 20). Jeg havde ingen idé om at det var så udbredt, for da jeg endelig i et angstanfald fik fortalt nogen om det, havde de aldrig hørt noget lignende før.
ALT hvad der er skrevet ovenfor, genkender jeg fra mit eget liv, og det fylder desværre utrolig meget!
Jeg står i øjeblikket på venteliste til en psykolog, men jeg er inderligt bange for at der ikke er noget der kan hjælpe mig! Jeg har så at sige ikke nogle "skeletter i skabet" som en psykolog kan hive ud i lyset, og som kan gøre at jeg får det bedre.
Jeg er så heldig at skulle være jordemoder, men hvordan tackler man lige en stakkels kvinde der kaster op under en fødsel ect.? Jeg vil selvfølgelig også gerne selv have børn, men jeg kan slet ikke forholde mig til morgenkvalme og syge børn.

Hvis nogen kender til en behandlingsmulighed eller andet, ville jeg være meget glad...

Mvh. tvillingen


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret onsdag den 7. maj 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej.
Hvor er det skønt at læse at så mange har samme problem som jeg. Ikke fordi det bestemt er sjovt at have det sådan men fordi at jeg altid har følt mig aflene og underlig lved at lide af denne angst for opkast . Jeg frygter alt omkring dette, selv lyden eller at se det i fjernsynet kan fremkaldet angst. Jeg er snart 33 år og kan ikke huske ikke at have haft denne forbi. Er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som dette i 7 år. Har to børn på 7 og 3 år. Har forsøgt psykologer, hypnose, kloge mænd og koner. Forsøgt at trodse angsten gennem min uddannelse og det at få børn men INTET har hjulpet. Angsten for opkast er værre end nogen sinde. Er angst især om natten for at mine børn skal blive syge. Bange for at møde det på mit arbejde, at andre omkring mig bliver syge. Frygter at køre bil med mine børn hvis de skulle blive køresyge o.s.v. Har selv haft omgangssyge et par gange efter at have fået mine små men selvom jeg har været rigtig skidt kan jeg simpelhen ikke kaste op.Det kunne være alletiders hvis der er et sted at kunne mødes med ligesindede.


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret tirsdag den 20. maj 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg er bare så lettet over at jeg ikke er alene. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. Er dybt, dybt fortvivlet. Jeg står overfor mit livs største dag (skal giftes) og det eneste jeg kan tænke på, er: Bare jeg ikke kaster op! Jeg har altid problemer med at spise (ELSKER MAD) men hvis jeg spiser mig rigtig mæt får jeg kvalme og går nærmest i panik fordi jeg er sikker på jeg skal kaste op - dette sker dog aldrig, men alligevel... Jeg læser til sygplejerske og er SÅ tæt på at opgive min livsdrøm pga. mit store problem. Det hindrer mig i ALT i min hverdag - selv det at gå ud at spise med min forlovede! Og hvordan skal jeg nogensinde få børn... Leve et normalt liv... Men hvor det dog hjælper at nogen har det som jeg...

 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret tirsdag den 20. maj 2008
Besvaret af DenFortvivlede, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej.
Jeg er også et offer for denne emetofobi. Jeg har haft det lige så langt tilbage jeg kan huske. Da jeg var yngre gik det mig ikke så meget på, det var ikke noget jeg tænkte over i hverdagen, kun hvis der evt kom en episode med opkast eller kvalme. Men efter jeg er blevet ældre og er begyndt at tænke lidt mere over tingene, er det hele gået over gevind.
Jeg oplevede en morgen jeg skulle i skole, hvor jeg tog bussen, at jeg lige pludselig fik kvalme, og bare følte at nu var det nu !!!
Jeg blev angst og heldigvis åbnede dørene sig, jeg kom ud og fik taget mig en helveds masse dybe indåndinger og fik det bedre.
Jeg turde ikke køre i bus mere, eller noget overhovedet hvor jeg ikke kunne få frisk luft, og det kunne jeg jo ikke leve med. Så jeg begyndte hos en hypnotisør, og han hjalp mig også i en vis grad. Nu tør jeg tage bussen, men jeg er stadig ekstremt angst for at tage et tog, eller et fly er min værste frygt. Hvad nu hvis jeg får kvalme, og jeg ike kan komme ud og få frisk luft? Hva nu hvis, og hvad nu hvis??
Man bliver træt i hovedet af altid at bilde sig selv ind at man er syg. Jeg er kun 17, og jeg vil bare have det her væk, for det hæmmer mig alt for meget, jeg kan ikke engang tage den uddannelse jeg vil have, fordi jeg ikke tør tage toget derover.
Jeg har været rigtig heldig ikke at kaste op siden d. 20/1-01, og den nat glemmer jeg aldrig. Jeg har før prøvet at skære i mig selv, fordi jeg havde brækfornemmelser og jeg ville virkelig hellere dø end at kaste op.
Som flere emetofobikere ovenfor har nævnt er de bange for f.eks. at blive gravid, det er også en kæmpe hindring for mig. Jeg er virkelig så træt af at jeg ikke kan tænke på andet.
Jeg håber snart at der kommer et gennembrud i den medicinske verden, inden for det her.
Og jeg er virkelig glad for at der findes et sted som dette, hvor jeg virkelig kan skrive med nogle der virkelig forstår, hvad denne fobi indebærer!!


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret tirsdag den 27. maj 2008
Besvaret af hv, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kunne ønske nogle oplysninger om hvad der har været hjælpsom?

Er der muligheder for at man selv kan "afmontere" sin fobi og evt. hvordan?

Emetofobi er en strategi og altså ikke noget medfødt, hvorfor forandring skulle være muligt???

Enhver forandring er angstprovokerende og medfører derfor ubehag - kan det være årsagen til at mange med Emetofobi åbenbart bliver hængende i deres fobi og dermed alvorlig hæmmet og indskrænket i deres livsførelse.

Angst er ubehageligt men absolut ufarligt, hvorfor der ikke skulle være noget til hindring for at løse den spændetrøje op der begrænser ens livsudfoldelse - kun ubehaget.


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret fredag den 30. maj 2008
Besvaret af Isa, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej alle.

I skal prøve at læse lidt på emetophobia.org [..] under Positive stories. Der har emetofober fra USA skrevet om hvordan de blev fobien kvit. OG LAD NU VÆRE AT LADE JER FRISTE TIL AT LÆSE PÅ DE ANDRE FORA, HVOR DEN ENE SKRÆKHISTORIE EFTER DEN ANDEN BARE FORSTÆRKER JERES FRYGT!!! I har sgu nok at kæmpe med i forvejen.

Jeg har haft mange forløb indtil nu, bl. a. 5 forskellige terapeuter og en hypno, intet virkede.

Jeg finder at tid, kærlighed og en øget selvaccept har hjulpet betydeligt på fobien, sådan til hverdag og i generelle tanker. Men jeg vil stadig gerne have den helt væk, om ikke andet, så jeg ikke svigter kæresten, vennerne, familien osv hvis de bliver syge (pleaser-syndrom?? I think so ). Og så har jeg en mor som piner mig fordi hun vil have børnebørn, men som mange af jer andre holder min fobi mig meget tilbage med det (og med alt andet, sådan noget forbandet fis!).

Jeg tror jeg vil prøve amygdala-fremgangsmåden, da den appelerer tilpas meget til min naturvidenskabelige hang. Det er en del af hjernen som styrer bl.a. panikreaktioner, og som er programmeret til at frygte noget bestemt. Det må man da kunne finde ud af noget med??

Held og lykke, og husk nu... når man ligger på sofaen og kæmper indædt, koldsved og tårer i fedtet blanding i ansigtet, kvalmen skyller ind over én som rullede bølger på Atlanterhavet og man er sikker på at man hellere vil dø end kaste op... det er altsammen hurtigt overstået, og når så man har det godt igen (1-2 dage efter MAX!) er livet igen smukt og fuldt af solskin, venner og grin over grillmaden.

THIS TOO SHALL PASS.

Knus
Isa
(recovering emet)


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret tirsdag den 14. oktober 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej.

Jeg kan også genkende rigtig mange ting! (er 21 år nu) og har lidt af emetofobi så længe jeg kan huske.
Det er blevet værre og værre jo ældre jeg er blevet, og lige pt kan jeg slet ingenting.
Er ude i stand til at forlade mit hjem, da jeg er bange for at få angstanfald.
Tiden går, og jeg spilder mit liv, og nej, ligemeget hvor meget jeg så end gerne ville, kan jeg på ingen måde kontrollere eller vælge hvad jeg vil gøre med mine vrangforestillinger om at kaste op.
Kan sidde med det slemmeste angstanfald og tænke med mig selv "jamen det er jo ikke farligt" og i samme øjeblik er der noget andet der siger, at jeg skal gøre alt for at undgå det.
Ønsker også at få børn en dag, men har svært ved at overskue graviditet som kan medføre kvalme og opkast, fødslen som også kan, og hvis barnet bliver sygt med opkast.
Har dog stadig håb, da jeg har fundet flere mennesker med denne lidelse der både har børn, hus, mand/kone, og det hele. Der er også masser hvis angst er gået lid i sig selv med tiden, dog ikke raske, men stadig i stand til at leve et "normalt" liv.
Jeg håber det bedste for jer alle! Bliv med med at kæmpe!
Knus fra mig


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret fredag den 31. oktober 2008
Besvaret af Trine, Anonym besøgende på sindnet.dk

Hvor er det bare en lettelse at se, at der er så mange som lider af det samme som mig !
Jeg er kronisk angst for opkast. Lyden, smagen, lugten og synet !!

Jeg har prøvet hypnotisør, men det hjalp ikke en bjælle ! Jeg er nu meget i tvivl om, hvad jeg skal prøve. Ved ikke om en psykolog kan hjælpe ?

Faldt helt tilfældigt over denne debat - og det er - forstå mig ret - RIGTIG RIGTIG lettende at se, at jeg ikke er den eneste ! For har aldrig mødt, eller hørt om nogen, som lider af det samme som mig.

Trine, 19.


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret fredag den 31. oktober 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej med jer,
det lyder som en virkeligt ubehagelig fobi! Tænker på, om det var en mulighed at kontakte Angstforeningen, som opretter selvhjælpsgrupper.. det lyder som om I alle har gået længe alene med problemet, fordi der ikke er så mange med jeres fobi. Men så kunne det være godt at skabe lidt opmærksomhed om spørgsmålet, så mennesker med emetofobi kunne mødes i grupper? Måske en god ting at tage fat på for en af jer?

bedste ønsker for jer alle og godt, at I kan have lidt glæde af at snakke her, Louise Lamberth


 
Svar på Hvordan kan jeg styre min fobi?
Besvaret onsdag den 24. oktober 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
hej alle jeg ha her det seneste år haft rigtig mange symptomer af emetofobi og når jeg får kvalme eller ser nogen der har det og alt sådan noget kan jeg næsten begynde at græde ved et tilfældighed fandt jeg ud af det faktisk var en en fobi det gjorde mig glad at finde ud af dette da folk bare tænkte jeg var mærkelig men jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre som sagt jeg har først lige fundet ud af det fandtes og hader allerede at ha det please hjælp mig en lille smule på forhånd tak

Skriv et svar til Hvordan kan jeg styre min fobi?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience