A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
jeg kan ikke finde ud af det.
Oprettet mandag den 21. januar 2008 kl. 15:51
Oprettet af MMS i brevkassen "samvær/samspil"

Kære Sindnet,

som et skud i tågen sender jeg jer en lille hilsen. Jeg ved snart ikke hvor eller hvad jeg skal gøre...

Jeg er en snart 31 årig mand som udefra altid har set ud til at have det super godt.

Jeg er veluddannet, haft mine kampe i livet, men det har alle vel.. Men altid fundet tilbage på sporet, men idag syntes jeg efterhånden ikke længere at have kræfterne dertil.

Jeg begynder at forstå at jeg bære en maske, en maske som pludselig er begyndt at skrante, falde sammen. Jeg kan ikke helt finde ud af om det er godt eller skidt, men burde vel være godt.

Jeg mistede for godt 3 år siden mit ægteskab, en oplevelse som tog utrolig hårdt på mig da det ikke var en rar skilsmisse, det endte med at handle om mine penge - En erfaring som gjorde dybe indhak i mit hjerte og gav mig en skuffelse omkring livet, dagens samfund og den kærlighed som opstår mellem mennesker.

Jeg mistede troen på kærligheden, skiftede job og knoklede hårdt derud af, troede at hårdt arbejde, mange penge og dyr shopping ville afhjælpe mig. Generelt har jeg i hele mit liv levet en tilværelse med store armbevægelse, alt skulle nåes på den halve tid og mange ting er også realiseret, erobret og oplevet.

Efter mit tab af troen på kærligheden begyndte jeg at agere mere risikovilligt, kastede mig ud i diverse projekter, bandt mine likvider op i alvcerdens projekter, gode såvel dårlige, jeg skulle blot holdes igang.

Det resulterede forrige år i, at jeg fik etableret en gourmetrestaurant af international klasse, super anmeldelser og min tro på jeg selv begyndte at komme tilbage.

Men sidste år blev det hele taget fra mig da min erhvervsbank uden videre lukkede mit engangement ned, miste min virksomhed og ja faktisk alle mine penge, takket være min familie redder jeg nok min bolig. Men faktisk ligeglad.

Jeg begyndte at ændre mine værdier, at erfare at handler om de små ting i livet, men hvilke.? Kærligheden er alfa omega og jeg fandt efter mange års bekendtskab sammen med en utrolig skøn pige sidste år.

Men nu er det begyndt at knirke, mine dybe ar i min sjæl har jeg konstateret til tider spiller mig et puds, fratager mig den kynisme og selvsikkerhed jeg udstråler når jeg passer min karriere.

Og nu føler jeg at jeg er ved at miste hende, og det tab kan jeg ikke bære... Orker ikke flere nederlag, vi har de sidste mange mdr. drømt og arbejdet på børn, snakket og endda budt på et fælles hjem sammen, netop været ude og rejse, men hun syntes at glide væk fra mig - Selvom jeg er benævnt som manden hun ikke troede fandtes.

Jeg har tidligere tænkt selvmordstanker og for nogle år siden stod jeg med en kniv mod brystet, men jeg var en kujon, ville så gerne men er slet ikke så macho når det kommer til stykket.
Jeg er træt indvendigt, ønsker blot at sove og døden syntes som en god løsning herpå...

Men jeg elsker min familie, brødre og de fortjener jo ikke at blive såret fordi jeg er et skvat.

Jeg gik i en længere periode til psykolog for egen regning for at få bearbejdet min skilsmisse, men ved snart ikke om der stikker andet bag.?

Alle mine kæreste har omtalt mig som den perfekte mand, sød, kærlig, omsorgsfuld, intelligent osv. osv... Men hvorfor er det aldrig nok til at man kan opleve ubetinget kærlighed.?

Når jeg går ind i noget gør jeg det fuldt ud, dedikere mit hjerte, sind og fuldt betingelsesløst. Jeg lider ikke af jalousi da jeg ved at man skal forvente at andre vil gøre sine forsøg når man vælger en smuk kvinde som sin sjælepartner.

Sådan er naturens lov jo nok engang.

Men jeg forstår ikke livet længere, ved alting ikke skal forståes, men hvorfor oplever jeg gang på gang at miste alt fra uge til uge uden varsel.

Som et timeglas er der en vis mængde sand der kan løbe igennem, personligt har jeg en følelse af at mit hjerte var en stor fyldig ost, en ost som blev smidt ned til 10 mus..

I starten skete der intet, men pludselig fik de færten og siden har de taget en lille bid hver gang jeg ikke har haft kræfterne til at tage kampen op mod urimelighederne som jeg kunne før i tiden..

Jeg kan mærke at "min ost" efterhånden ikke udgør meget, at der er seriøst brug for stabilitet og tryghed, en succesoplevelse der kan styrke op omkring resten.. Sker det ikke, ja så kan jeg mærke at mit livs lys syntes brændt ud...

Jeg er træt, fysisk, psykisk - Aldrig været en der smed tøjlerne, men går i disse dage at takke nej til et drømmejob blot for at stikke af til udlandet, men vil det løse noget eller er det blot endnu en handling som nærmere vil styrke min "maske" fremfor at få mig på fode igen.?

Jeg har haft alt, mistet det igen.. Men materielle ting rager mig en papand, men mit hjerte tåler ikke mere....

Er der tale om depression, eller ærlig talt, har jeg mistet besindelsen og på vej mod en psykisk lidelse af værre art.? Tænkt tanken om jeg burde blive indlagt, starte på medicin eller... Psykolog er ikke muligt, jeg har ingen penge tilbage længere... Ikke råd....

Jeg er træt, så træt... Savner et kærligt kys og den tryghed som vi alle har en drøm om... Men slår åbenbart ikke til....

Hvad skal jeg gøre... Hvad kan jeg gøre...* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på jeg kan ikke finde ud af det.
Besvaret mandag den 21. januar 2008
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.
Når man som 31 årig ikke har kræfter til at have det godt i livet hvem har dem så?
Du skriver, at du har kæmpet mange kampe i dit liv og blev skuffet mange gange. Vanskeligheder kommer ofte, når man ikke afmåler egne og andres forventninger i samspillet med hinanden. Det handler ikke om ens uddannelse. Det handler ofte om, at man har en idé hvordan de andre skal opfatte en selv og handler derefter. Man tænker ikke hvad sker der, hvis jeg opfører mig anderledes, hvilke omkostninger man evt. kan forvente.
Det handler om, at man stiller efter et mål uden at andre ”hænger” med. Nogle mener, at der, hvor det handler om penge handler det faktisk om følelser. Skuffelse omkring samfundet kommer sammen med, at man ikke kan se sit eget bidrag til relationer med mennesker. Kærligheden er forbundet med et ønske om, at være sammen med den anden, at være opmærksom på, hvad den anden vil, formulerer og kommunikerer respektfuldt uden fornægtelse af egne behov uden økonomiske forpligtelser. Jeg forstår nok ikke hvad du mener med en ubetinget kærlighed. Vi lever et ganske hårdt liv til dagligt. Romantikken bør søges på en anden måde en i litteraturen. Når man er i en relation med en anden, handler der om at give og tage. Det handler om, at finde en måde at kommunikere på, hvor den anden føler sig værdsat, respekteret men som også kan give anerkendelse, respekt og omfavnelse af den anden. At være i en god kærlig relation bør man ikke gøre noget betingelsesløst fordi tiden løber, og vi ændres jo i løbet af den.
Vi viser forskellige sider af os i samspil med andre, hvor livet tvinger os til det.
Du giver beskrivelse af en driftig mand, som har fantasi men ikke altid kan overskue konsekvenser af egne handlinger. Det virker som om på en eller anden måde giver du dig ikke en chance for en dybere refleksion. Det virker som om du har dannet dig et billede i dit hoved og ”mærker” ikke efter hvor meget stemmer det med virkeligheden omkring dig. Det går for hurtigt for dig og når du ikke når at tænke igennem kommer samme ”overraskende” resultat.
Dit hjerte hænger sammen med dine tanker. Der kan du finde din vej fremover, hvis du vil. Samtaler med en psykoterapeut eller psykolog vil kunne hjælpe der, når du selv er aktiv samtalepartner.
Trygheden kommer ikke af sig selv, heller ikke kærligheden. Mangel på penge kan ikke være et problem, når du kan så mange ting og har erfaring.

Tak at du valgte at skrive til os.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til jeg kan ikke finde ud af det.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience