A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hvordan kan jeg komme ud af en spiseforstyrrelse,?
Oprettet tirsdag den 5. februar 2008 kl. 17:44
Oprettet af Anonym i brevkassen "Spiseforstyrrelse"

Hej..

Jeg er en pige på 15år.
.....
Jeg sad hjemme ved mig, sammen med min bedste veninde, vi sad og snakkede.. Midt i det hele stoppede hun samtalen, og sagde 'du har da taget lidt på?' det have jeg egentlig ikke, men jeg blev vildt såret. jeg plejer ellers ikke være personen der bliver såret over ingenting... Men denne gang satte det sig virkelig helt inde i hjertet! Jeg lod som ingenting, og snakkede bare videre... Da hun var taget hjem, tænkte jeg lidt over det hun sagde... Da jeg skulle i bad, kiggede je mig i spejlet, 'jo, jeg var virkelig fed' hun havde jo ret! Det skal lige siges at på dette tidspunkt vejede jeg 66,40 g jeg er 177cm. Jeg besluttede mig for at tabe mig. Så efter badet gik jeg ind på mit værelse og fandt en blokbog frem, lavede et skema over hvad jeg måtte spise og ikke måtte spise, og hvor meget jeg måtte spise... Jeg startede næste dag... da jeg kom over i skolen sad pigerne og spiste slikkepinde, og de spurgte om jeg ville have en, men jeg takkede nej tak. selvom jeg kunne mærke at mine tænder løb i vand.. Mine venner spurgte om jeg var syg, for jeg sagde aldrig nej til slik..
Dag efter dag fulgte jeg skemaet, jeg måtte ikke spise morgenmad og middagsmad, og kun en lille potion aftensmad, sådan at min mor ikke lagde mærke til det! Jeg havde ikke spist andet end lidt aftensmad i 13dage... på de 13dage var min vægt kommet ned på 64.10 jeg tænkte fedt, hvis jeg nu bare kunne lade være med at spise aftensmad også.. da vi så skulle spise aftensmad, sagde min mor at jeg skulle spise, men jeg svarede bare at jeg havde det dårligt og var ikke sulten.. hun lod mig gå.. næste dag sagde hun det samme, men jeg sagde stadig at jeg ikke var sulten.. Denne gang sagde hun at jeg SKULLE spise, og jeg tog en lille potion, derefter gik jeg ud og stak to fingere i halsen.. og sådan blev det ved.. en uge senere vejede jeg 60.50.. Jeg havde ikke tabt mig nok, så jeg gik ned på apoteket og købte afføringspiller. Jeg begyndte at tage 3 om dagen, det gav volsomme mave smerter, men jeg tabte mig og det var hovedsagen!! Sådan blev det hele ved i nogle uger.. Mit pilleforbrug blev sat op, og jeg var nu oppe på 7 piller om dagen.. min vgt lå på 56.10.. Men stadig var jeg ikke til freds..
Mine venner siger heletiden jeg er blevet tynd, men jeg kan ikke selv se det.. Jeg vil tabe mig yderlig, vil gerne ned på 50.00. Det eneste jeg høre når vi klæder om til idræt er 'du er jo blevet helt enorm tynd!!!' jeg vil ikke længere heve idræt, for de lyver for mig!
Jeg kaster nu op flere gange om dagen, og der kommer kun 'vand' op, bortset fra aftensmaden!!
Jeg kan egentlig godt selv se at det her er noget lort, men jeg kan ikke stoppe. det er blevet mit liv?? eller??
Jeg går i store trøjer for at fok ikke skal lægge mærke til noget!!

Havd skal jeg gøre??* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hvordan kan jeg komme ud af en spiseforstyrrelse,?
Besvaret tirsdag den 5. februar 2008
Besvaret af Mark, Frivillig på sindnet.dk
Heej med dig

Jeg kan forstå at du erkender du har fået dig et problem, nemlig en spiseforstyrrelse. Det er første skridt på vej mod en forandring.
Det er utroligt en sådan en bemærkning fra en veninde kan sætte det hele igang syntes jeg, men også lidt skræmmende. Men nok om det, du om spiseforstyrrelsen er blevet til dit liv, og ja jeg kender til en del piger, som har eller har haft en spiseforstyrrelse, og de byggede faktisk hele ders hverdag op omkring det, så på en måde kan man vel godt sige at sådan en forstyrrelse kan "overtage" ens liv. Men du kan også gøre nået ved det, og det syntes jeg at kunne fornemme af dit brev at du gerne vil.
Der er mange gode grunde til at kæmpe imod, du ødelægger din krop indvendig, og som du selv skriver, bliver du ikke en mere glad pige af at være så tynd.
Men du kan ikke klare det alene, du bliver nød til at have hjælp til det, og det er ikke nået at skamme sig over, der er mange andre som dig med samme problem.
Jeg syntes først du skal snakke med dine forældre om det, og dernæst skal du få snakket med en læge. Din krop er jo faktisk gået i stå nu, og den skal startes langsomt op, så derfor skal du på en diæt, eller det kan være en god måde at starte på, til at spise normalt igen.
Du kan godt klare det med lidt hjælp
du er meget velkommen til at skrive herind igen, hvis du har brug for det, og det kan være at der er nogle som læser dit brev og kan give nogle af deres erfaringer videre til dig..

Med venlig hilsen
Mark Hansen


 
Svar på Hvordan kan jeg komme ud af en spiseforstyrrelse,?
Besvaret torsdag den 7. februar 2008
Besvaret af Gamilla, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej

Først vil jeg starte med at fortælle dig, at du ikke tyk. Du havde en rigtig god vægt, før din veninde kom og ødelagde det hele.

Min kusine vat så tæt på døden dengang hun havde anoraksi. Hun blev indlagt gentagende gange på bisbebjerg hospital. Det var hun næppe glad for.

Hun plejede altid at gå rundt med stor trøjer og gemme maden væk og slikket i ærmerne, så ingen skulle fatte mistanke. Men hende for'ldre opdagede det heldigvis. Jeg var rigtig bange på hendes vejne.

Jeg ved at vi mennesker har brug for ernæring. Ellers har vi ingen kræfter. Jeg er bange for, at du en dag ik vågner op, pgr af et hjerteanfald. Det er rigtig farligt det du er ude i. Du må hurtigts muligt få snakket med dine forældre om det her. Dine forældre vil dig kun det bedste. De elsker dig. Snak med nogen. Bare du ikke holder det for dig selv. Det er et stort flot skridt af dig, at skrive om det.

Jeg håber virkelig og jeg mener virkelig at du får øjnene åbnet op og indser at du er i riskikozonen.

En dag når du er blevet rask igen, kan du være med til at forhindre det her sker, med andre piger, som fik deres liv ødelagt pgr af en veninde mente hun havde taget på.

Smil .. Ønsker dig virkelig det bedste..

Pas på dig selv.. Hej.. 
Svar på Hvordan kan jeg komme ud af en spiseforstyrrelse,?
Besvaret fredag den 8. februar 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
puha, fik helt ondt i maven da jeg læste dit brev.

Jeg har aldrig selv endt ud i en spiseforstyrelse, men jeg har været meget tæt på. Nogen gange har jeg nægtet at spise i måneder, hvilket har resulteret i at jeg har ligget i sengen fordi jeg ingen kræfter havde tilbage. Men det er en dum måde at tabe sig på.. du ødelægger dig selv, du løber tør for energi, du bliver grå i ansigtet, og du kan på ingen måde konsentrere dig om noget.

Jeg synes som andre også har sagt at du skal tage en snak med dine forældre, jeg synes det er rigtig flot at du har erkendt at du har en spiseforstyrrelse.
Du havde en flot vægt før du begyndte på at sulte dig selv. Jeg er selv 178 og jeg har altid fået af vide, at den rigtige vægt for mig er 68kg af læger og lign. ikke at de altid har ret, men man skal helst ligge der omkring.
Høje mennesker skal bare veje mere end små mennesker.

Men for guds skyld, stop med at sulte dig selv og kaste op, jeg ved hvor svært det er at stoppe, specielt når det er over en så lang periode, det bliver jo en vane for en at undgå mad. Men du er nød til at stoppe, du ødelægger dig selv og i væreste fald kan du dø af det.
Du må ikke lade dig påvirke af hvad andre siger om din krop (med mindre det har med det her at gøre). Hvis du følte at du var fin, så var du også det. Det er hverken pænt eller noget som helst at være så tynd. 50kg til en høj pige som dig? ingen gang piger på 170 vejer 50kg.

Jeg håber du snart for sat en stopper for det her, og betror dig til dine forældre, de vil dig KUN DET BEDSTE.
Held og lykke med det, jeg krydser fingre for at du snart bliver rask - bare husk at der ikke er noget i vejen med dig, og tag så i mod al den hjælp du overhovedet kan få!Skriv et svar til Hvordan kan jeg komme ud af en spiseforstyrrelse,?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2020 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience