A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Problemer med venner
Oprettet mandag den 5. maj 2008 kl. 18:42
Oprettet af winnie i brevkassen "konflikter"

Hej
jeg har et gentagene problem med mine venskaber, namlig at de udarter sig i negativ retning gang på gang efter at jeg har kendt "dem" et stykke tid.
det startede helt tilbage i folkeskolen til og med 6-7 klasse havde jeg et par rigtig gode lege kammarater, men som tiden gik, begyndte jeg at lægge mærke til at de tog afstand fra mig, den ene veninde (A) blev mobbet af mine klassekammarater og min anden veninde (K) mobbede hende også, hvilket jeg syntes var synd, i en periode brugte vi meget vipperne på skolens legeplads i frikvarterene, og så kom veninde (A) og drillede, så veninde (K) råbte af hende mm. frikvarteret efter spurgte jeg (A) om vi skulle vippe og sådan blev vi venner, jeg vidste godt at hun bare ville lege med os. men da (K) fandt ud af det skiftede hun fuldstændig gear, og (A) og (K) blev også gode veninder, så gode at jeg blev skubbet ud. efterfølgende flyttede (A) skole og (K) begyndte at mobbe mig, og stjæle fra mig. lige pludselig kunne ingen li´mig mere. og i 7. klasse begyndte jeg så at snakke lidt med de "populære" i klassen hvor vi havde det meget sjovt, så sjovt at vi aftalte at ønske hinanden, når vi skulle skifte til en større folkeskole efter 7. og vi kom i klasse men, jeg blev glemt. jeg mødte 2 andre piger jeg rigtig godt kunne lide, (C) og (M) og vi støttede hinanden, men siden 7. klasse var jeg begyndt at have en del psykiske problemer og havde gået til psykolog et par gange, men stoppet igen da jeg ikke følte nogen effect. (skole psykolog) det blev ligeledes værre og værre og den ene veninde (C) sagde at hun fælte sig bundet af mig. det gjorde mig self. endnu mere elendig. men (M) holdt ved og den dag idag er vi stadig veninder, men vi ses ikke så tit. 8. klasse var bedre end 7. klasse, men omkring 9. begyndte problemerne, drenge fra parallelklasserne (fra min tidligere skole) begyndte at overfalde mig efter skole, og råbe nedværdigende ord efter mig når vi kørte hjem i bussen. og en dag hvor vi var nået til vores stoppested gik jeg hen mod min cykkel og så at nogle af de andre cykler var væltet, drengen blev sur og sparkede min cykel omkuld fordi han troede det var mig der havde væltet hans, en anden gang var jeg ved at låse min cykkel op, det tog lidt tid fordi låsen drillede så gruppen af drenge der mobbede mig kom hen og sagde noget om at mine patter manglede, og at han gav en BH, sådan fortsatte det til midten af 9. hvor jeg var så langt nede at jeg bare ville væk, så jeg blev i hast optaget på en kreativ efterskole i Ålborg. det var det bedste jeg nogen siden har gjort for mig selv, der fik jeg venner og blev en af de populære, der var endda en dreng der var vild med mig, han var en mobber da jeg ankom men han ændrede sig fuldstændig og stoppede med at mobbe hende som jeg batragtede som min nye bedste veninde. desværre var jeg ikke vild med ham og afviste ham, tilgængæld blev vi mega gode venner.
sidste del af 9. gik og jeg fik rekordkaraktere i matematik på efterskolen, næste år på efterskolen blev en modsætning, min veninde begyndte at bagtale mig overfor mine andre veninder, jeg gik til hende og spurgte hvorfor hun ikke bare kunne komme til mig med problemet istedet for at sladre med vores fælles veninder. jeg kan ikke huske hvad hun svarede, tror hun var chokeret over min direkte henvendelse. men omkring jul forlod jeg efterskolen fordi jeg savnede udfordringer bogligt.
så jeg flyttede hjem og begyndte på VUC for at tage mine manglende eksamner, og 1½ år efter fortsatte jeg på VUC HF, og flyttede i studie lejlighed 5 min fra selve skolen, det var så her det gik galt for alvor. jeg blev ensom, destruktiv og fik angst. og der var ikke nogen særlig grund til det, men jeg stoppede på VUC og bad min mor hjælpe mig med at skaffe kontakt til en kyndig psykolog. vi ventede og ventede og endelig skulle jeg til første møde. efter noget tid hørte jeg om en forening der beskæftigede sig med japansk kultur og jeg tog chancen og mødte op. det skabte min liv som det er idag, jeg flyttede sammen med en veninde og bor stadig sammen med hende, men hun flytter snart sammen med sin kæreste og jeg har fundet en ny sambo, (en jeg ikke kender) og jeg begynder snart på en uddannelse. men der er begyndt at opstå knas i vores tætte kerne af venner.
en fyr (A) jeg har haft et rigtig godt forhold til blev forelsket i mig, men jeg ikke i ham, vi havde en del turbolens men fik talt sammen og jeg troede det hele var som det skulle være, men siden er han begyndt at opføre sig underligt, et par uger efter jeg afviste ham fik han en anden kæreste, og er siden blevet letter led ved mig. vi bruger meget at chatte over skype, næsten hver dag. og her i onsdags fandt jeg ud af at han havde lavet en ny fælles chat hvor alle vores fælles venner var inviteret men ikke mig, jeg følte mig self. såret og græd over det. jeg gik så til en af de andre venner og spurgte hvorfor jeg ik var inde i den chat, og så blev jeg pludselig meget klogere. ham (A) og en anden (V) havde åbenbart noget imod mig, de havde også bagtalt mig mens resten af "udenforstående" venner hørte på. han prøver at udelukke mig fra gruppen, og ingen af mine andre venner ser ud til at gøre noget ved det. Jeg har en stor forestående rejse her til juli sammen mad (A) min roommate og hendes kæreste. Jeg står derfor lidt i en træls situation nu,
en ven ved hvad problemet er og har sagt at det nok er hårdt for mig at få afvide, og at jeg nok ikke vil se ham igen når jeg gør.
jeg skal på en 3 uger lang ferie med selv samme fyr (A).
jeg ved ikke om jeg kan stole på mine andre venner.

igen ser det ud til at tendensen med at mine venner vender mig ryggen, gentager sig, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, og hvorfor det sker gang på gang. jeg har tænkt på om jeg måske er masochist siden jeg hele tiden graver i tingene.
det må jo være mig der er noget galt med. Jeg er bange for at få afvide hvad det er (A) har at sige om mig, for mine venner er alt. og jeg holder ubegribeligt meget af dem.
jeg har lagt beskeden i mobning, ved ikke hvor jeg ellers skulle ligge den?

Mvh. winnie* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Problemer med venner
Besvaret mandag den 5. maj 2008
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev, Winnie
Læsning af dit brev efterlader en følelse, at du er en stærk pige og at du samtidigt har en idé, at alle de ubehagelige oplevelser med dine kammerater/veninder handler om dig.
I den alder prøver man sig frem på forskellige måder. Nogle gør det ved at have en destruktiv adfærd overfor andre eller tager på sig de destruktive hændelser /erfaringer.
Du har efterhånden ganske stor erfaring i samspil med dine venner/veninder. Du er også i den alder, hvor du foretager vigtige for dit liv valg og derfor må du tænke hvad du vil, hvordan du kan opnå det og hvordan du kan bære dig ad. Du har erfaret, at din umiddelbare stillingstagen vækker undren hos andre, men samtidigt ved de, at du står på dit og handler derefter. Klare linjer i forhold til andre vil hjælpe dig, uden at du skal døje med om andre kan lide dig eller ej.
Jeg mener, at det ikke handler om at gå til en psykolog men at snakke åbent og hjerteligt med dine forældre og om den kommunikation I har i familien.
Du har valgt, at rejse sammen med den fyr du ikke føler dig helt tryg ved. Hvorfor gør du det?
Du kan betragte det som en ”afprøvning” men du må samtidigt være opmærksom på, at 3 uger er ganske lang tid at være sammen med én man ikke kender så godt og har nogle tvivl om hans loyalitet. Du må være ganske klar i dine ønsker, få ting til at fungere, sikre dig, at tingene bliver gjort og, at samspil både med ham og det andet par kan glide. Stil spørgsmål, hvis du ikke forstår hvad A siger eller forventer af dig. Lad dig ikke blive overrasket over udfald af tingene og husk, at andres handlinger handler også om dem. Det handler ikke altid om dig som du giver indtryk af i brevet. Vi mennesker lever dog sammen med andre og det samspil med hinanden hjælper os, at drage erfaringer og handle derefter. Tænker vi ikke over vore erfaringer og lærer af dem, vil vi foretage fejl og blive ked af det.
Denne rejse kan give dig erfaringer vedrørende samspil for livet. Brug denne erfaring som en platform at danne dig ideer om hvad samspil med andre er for noget. Du skal kunne fremover kigge dig selv i spejlet og sige, at du handlede korrekt, loyalt, hensynsfuldt og kærligt. På den måde kan du undgå, at blive mobbet, drillet eller forbigået.
God rejse!

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Problemer med venner
Besvaret mandag den 12. maj 2008
Besvaret af winnie, Anonym besøgende på sindnet.dk
hej tak for svar, rejsen blev bestemt for over et år siden, dengang var A forelsket i mig, og vores venskab var så godt som jeg aldrig har oplevet. men siden jeg afviste ham har det lige så stille ført frem til nu.

Skriv et svar til Problemer med venner

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience