A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Knas med kæresten og veninderne
Oprettet mandag den 19. maj 2008 kl. 21:03
Oprettet af C i brevkassen "samvær/samspil"

Jeg har mange lange spørgsmål som jeg håber i kan besvare og hjælpe mig med og komme med nogel råd. For det er ikke altid lige let at snakke med nogle om det.

Min kæreste og jeg har kommet sammen i 11 måneder d. 25. Og stadigvæk har vi det utrolig godt sammen, men nogle få ting hænger ikke helt sammen. Jeg kunne godt fornæmme efter ½ halvt år at den nyforælskelse var ved at "fade ud". Ligesom teorien siger så fik jeg mindre lyst til sex og han blev mindre omsorgsfuld. Men alligevel var det ikke et stort problem, for vi snakkede om det er blev begge godt til at tænke på den anden.

Men indtil for et par måneder siden havde min kæreste det med at han ville slå mig, hvis jeg gjorde noget der irriterede ham. F. eks. var jeg også rigitg meget bedrevidne og som jeg nu kan se var meget latterligt. Mne det irriterende ham også, of det fik vi snakket om men det kunne han også slå med ved hvis jeg var det. Det skal ikke forståes sådan at han fik mig langt ud i krogene og jeg blev helt bange for ham. Men f. eks. hvis han spiller computer og jeg ser på, og han så taber eller bliver "game over" skulle jeg altid lige have en på overarmen eller låret. Jeg begynde at blive ret ked af det hver gang han gjorde det, og han sagde hver gang at han havde fortrudt. Men jge forstod så ikke hvorfor han blev ved, og det gjorde han egentlig heller ikke selv. Men det stoppede sådan set automatisk efter at han så hvor ked af det jeg blev. Sommetider hvis jeg ikke kunne tage mig sammen til et eller andet, pressede han mig rigtig meget. f. eks. en gang jeg skulle sluge en vitamin-pille, og jeg kan slet ikke sluge piller. Blev han ved med at ruske i mig og sige kun det der er bare ind og så ned. og hoilde glasset op til min mund selvom jeg prøvede at komme væk holdte han mig. Først da jeg begyndte at græde, så han hvor svært det var og trøstede mig og sagde undskyld. Eller hvis jeg skal ringe og jeg er for genert til at ringe til nogle presser han mig også lidt, men han kommer samtidig med gode råd og prøvet at få mig til at falde ned. Det er jeg rigitg glad for at han er kommet fra, fpr det er en ret stor lettelse.

Nogle gange føler jeg mig lidt "til side sat", som et stykke legetøj man lige kan tage frem når man har lyst. Jeg har enkelte gange prøvet at jeg lige er cyklet 3 km. ud til ham for at være sammen med ham og han så 2 timer efter finder ud af at han lige har lyst til noget andet, det gør mig bare så forfærdelig ked af det, for så føler man bare at man ikke er noget værd om en han bare er sammen med fordi der ikke lige var andet at lave. Også sommetider hvis vir har lavet en aftale dagen froinden at vi skal være sammen næste dag, så spørger han når vi får fri fra skole, om han må være sammen med en anden. I den sitiuation siger jeg altid ja, selvom det måske ikke altid er lige okay, når jeg regnede med vores aftale. Men jeg kan bare ikke lide andet, fordi jeg ved at hvis jeg siger "nrj, du skal være sammen med mig" at så ødelægger jeg vores dag fordi han havde lyst til noget andet og så går han og tænker på og brokker sig over det og så vil jeg helst undgå det det.

Vi er for det meste kun sammen om aftenen efter spisetid og det er jeg lidt træt af for jeg savner at vi ikke er sammen når solen er oppe, så vi kan lave ting udenfor også. Men der et det problem at han er ikke så tit den meget sociale hvis man kan kalde det det. Han vil sjældent ting som; picknik, svømmehal, tale solbad i haven, spille fodbold ja alle mulige tænklige aktiviteter udenfor., Men når vi så endelig laver sådanne ting er det bare så vidunderligt. Jeg ved ikke helt hvad han synes, men jeg fornæmmer også at han har det skønt. Jeg elsker om aftenen når vi ser en film med stearinlys på værelset og varmt og hyggeligt mens vi er nøgne under dynen, og han har lånt af en kammerat om eftermiddagen som har rigtig mange DVD'er, når vi ligger og putter og derfter kysser og kæler vi lidt og måske lidt mere derfter, der er alt efter om vi er trætte. Sådan nogle aftener har vi bare så mange af der er man virkelig i drømmeland og det kan jeg også mærke at han er det er bare livet. Jeg elsker også at overraske ham med sådanne ting. og forresten sex har vi begge den samme mening om at begge parder skal have lyst, elelrs virker der bare så forkert. og vi statede helt rigtig, jeg er p p-piller og der køre bare helt fint, uden nogen pressen og vi tænder på hinanden. og elsker at udforske hinanden.

Til fester er vi næsten begge to med, vi drikker begge og det er helt okay. jeg har givet ham lov til at ryge til fester, fordi jeg også selv godt kan finde på at smage en gang i mellem, men rygning kommer vi til senere. Men jeg har noget jeg måske vil kalde lidt en svaghed at når jeg er beruset eller fuld får jeg sådan lyst til ham og bliver måske ret påtrængende. Men når han så afviser føler jeg mig så såret uden en rigtig grund. Jeg ved at når han fester er det "får at drikke sig stiv med gutterne" som han selv siger. Jeg er også begyndt at tænke mere over det, og i stedet hygge mig mere med mine veninder som jeg også har der ligeså skægt med, og det siger han også selv at jeg ikke er så påtrængende længere, men hvis jeg bliver afvist bliver jeg stadig ked af det. Jeg ved ikke vhordan jeg skal stoppe. Men det ender altid med at vi aligevel ligger på et værelse, og sover der.

Min kæreste er også begyndt at ryge lidt, måske ikke hlet fast for hans forældre ved det ikke endnu. Men i fritkvarterne og en gang i mellem hos en ven som også ryger. Jeg bryder mig ikke om det, mest fordi han lugter sådan efter. Og fordi jeg føler det er et dårligt signal og jeg er generelt i mod rygning fordi 3 i min famile har fået kraft pga. rygning. Men han vil simpelthen ikke stoppe. Måske er det bare en drengeting og jeg kan også godt leve med det.

Det´var det om kæresten og forgoldet nu til lidr med noget "tøseknas". Da mig og min kæreste lige var begyndt at komme sammen var hans venner og mine venidner meget forskellige til at tackle det. Mine veninder blev meget sure over at jeg var så meget sammen med min kæreste, og begyndte med "trusler" som at de ikke vil være der mere hvis jeg ikke vra lgie så meget sammen med dem som før. Jeg prøvede at forklare og bevise at vores faste aftaler overholdte jeg da og jeg sagde aldrig nej. SÅ den undskyldning trak de i land igen. Men så kom de med noget i retningen af at jeg havde forandret mig men de kunne ikke forklare hvorfor. Jeg kunne se at det at få en kæreste bære mange nye ting som, at prøve nye sexuelle ting. Men så begynde de med at jeg var blevet kedelig og sur og ikek særlige sjov. Men alle mulige som ikke var så nært til mig sagde det modsatte og jeg blev hele tiden spurgt om det ikke bare var dejligt og om jeg ikke følte mig gladere. Og jo det gjorde jeg meget endda selvfølgelig når man er nyforælsket, det siger sig selv.

Mine veninder begyndte at kalde mig snop, irriterende citat: "...Du er bare den klammeste,største, Nar'pik jeg nogen sinde har mødt, din kæmpe ko ! spadsser ko du har fucket alt hvad du rørt ved indtil vidre! du er så ond det er lige før du faktisk er selve satan din nar! jeg hader dig så meget tænk over hvad du skriver til andre det kunne jo være at det du skriver kunne lyde som om at du skrev det til dig selv! HADER dig dig dig"'
Jeg skev aldrig noget igen og min kæreste sagde at jeg var alt for god af mig det sagde alle faktisk med jeg vil bare ikke kalde nogle noget så ondskabsfuldt.
sådan ngoet gjorde mig bare så ked af at de efter min mening ikke kunne tåle at jeg havde fået mig en kæreste. For jeg følte jo lige det modsatte. da de blev ved og ved blev jeg til sidst sur på mine veninder i stedet. og så begyndte vi at snakke mindre og mindre sammen.

For godt en måned siden har jeg dog tilgivet min næreste veninde dengang, men jeg kan bare ikke finde ud af om jeg har lyst til et nært venskab med hende igen, og der er klogt.

Lige nu har jeg så fået en anden vendekræds med nære veninder og dem er jeg blevet tættere knyttet til efter det. Godt nok holder de med begge parter mellem mig og mine gamle veninder. VI har det bare utrolig dejligt sammen, faktisk er være nære end de andre. Der havde vi ting skjult som f. eks. ornani hvis vi har haft en kæreste hvad vi så lavede sammen og hvisd er var noget vi ikke kunne lide ved den anden men det turde vi ikke sige, eller sige vores meninger når de f. eks. spugte når man var ved at prøve tøj om de kunne lige det, blev der aldrig sagt nej, der er flere urellevante ting.
Nu me de andre veninder taler vi da også om hvordan første gang var, om vi stønner elelr gør andre ting for at gøre drengne tilfreds. Siger vores ærlige meninger, go fortæller hvis der enoget der går hinandne på. Det føles bare så meget bedre og man føler sig meget nært knyttet, hvilket er en lettelse når der er noget man ikke lige kan snakke med kæresten om.

Mine 2 bedste veninder har en kæreste der bor 150-300 km. væk. Det er meget hårdt at aldrig se den i weekenderne men selvfølgelig kan jeg følge den i at de gerne vil de deres kærester, men føler mig abre sommtider glemt. Men så har jeg jo min egen kæreste og de ander veninder, men de vil jo også gerne se ander i deres weekender.

Håber ikke at det er for stor en mundfuld at svare på for jeg vil være yderst taknemmelig. Hilsen C* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Knas med kæresten og veninderne
Besvaret mandag den 19. maj 2008
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev
Faktisk ved jeg ikke hvad du spørger om.
Denne kommentar bør være et egn på, at her må du lære dig at ikke bare hælde ud men klart formulere hvad du vil.
Jeg prøver, at kommentere på det du skriver. Du nævner mange og ganske komplekse ting fordi det drejer sig om livet, når man er meget ung, om samspil med andre, om et fast forhold og om hvordan man kommer ud af det hele.

Jeg ved ikke hvilken teori du skriver om men forelskelsesfase som i regel er dejlig for begge parter bliver efterfulgt af en kærlighedsfase, som er mere realitetsbaseret og som giver en platform at tænke over hvilken leg man er med på og hvad skaber glæden i samspillet som styrker det med henblik på fortsættelse.

Jeres forhold har varet i 11 måneder og det lyder foruroligende, at der allerede er sket ændringer som vipper jeres forhold omkring magtspillet.
At slå fordi man er irriteret hører ingen steder. Der er tegnet en manglende evne at arbejde med sin irritation men også fra din side at sige fra på en mere moden måde end at være meget ked af det. Det handler både om, at sige fra men også at sige fra med det samme.
Der bliver givet skyld til den anden for ens opførsel.

Jeres forhold giver dig en slags ramme du helst vil have og du finder dig i, at fysisk blive tvunget til forskellige ting. Det er ikke mening i en så tidlig alder at føle sig fastlåst (af begge sider) og der drejer sig om, at lære sig selv og den anden i et spil som gør det godt for én og for den anden. Det skal kommunikeres klart.
I et forhold skal både gives og tages i forhold til de behov man selv har og den anden tydeligt udtrykker overfor én. Bliver det ikke overholdt risikerer man at opleve skuffelse, irritation, nederlag og udnyttelse.

I et sundt forhold er det vigtigt, at ikke tvinge den anden til noget som ikke er velkommet. Man kan ikke ”beslaglægge” den anden bare fordi man selv har et behov for at være sammen.
Mænd og kvinder har forskellige behov og udtrykker dem forskelligt som ikke altid er forstået af den anden. Man gør det på grund af egne erfaringer fra sin familie og forestillinger om den andens forventninger.

Kan du ikke lide, at din kæreste ryger eller lugter af røg i din tilstedeværelse kan du forklare ham hvorfor du bringer det frem. Acceptere han det ikke må det være en signal du må være opmærksom på i jeres forhold.

Der er godt, at du er begyndt at se til andre veninder. Man har behov for at snakke sammen om oplevelser og de første forelskelser og erfaringer. Nysgerrighed som ofte driver de andre bliver tilgodeset Her går man helt galt i byen, hvis man opdyrker en fortælling om at det vigtigste er at tilfredsstille drengene. Lærer I at spille falsk fornøjelse, bliver I fanget af en erfaring, der bringer jer i en tjeneste position uden at lære jer om jeres egen seksualitet. I kan også lære drengene hvordan I vil blive tilfredsstillet. Det handler om en lang læreperiode som man bliver ganske klog af.
Vi reagerer forskelligt på den anden i forholdet og andres fortællinger behøver ikke ”passe” til vore egne. Bruger man andres erfaringer i sit forhold undlader man selv at lære om sig selv og den anden i forholdet. Det forbliver på ”det teoretiske”.

Et fastparforhold i den unge alder skaber altid ændringer/rystelser i det sociale spil.
Nysgerrighed, jalousi, magt er de elementer som kan findes der.
Du har valgt en god strategi ikke at reagere overfor den mobning der foregår i skolegården. At man bliver ked af det er næsten en regel. Her afgøres et magtspil.
Man må lære sig at i det sociale samspil at balancere med tilfredsstillelse af egne og andres behov. Dette er ganske vanskeligt spil men kan læres. Man må lære sig, at kommunikere klart.

I et parforhold gælder det, at kommunikere klart de positive og konstruktive følelser for at skabe respekt, kærlighedsplatform, bevare sin egen integritet og stolthed at bygge et godt forhold samtidigt sige umiddelbart fra, når der afviges fra sporet. Denne læring er nødvendig for at kunne være rustet til fremtiden.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Knas med kæresten og veninderne
Besvaret tirsdag den 20. maj 2008
Besvaret af C, Anonym besøgende på sindnet.dk
Tak for en utrolig dejlig besvarelse og nogle rigtig fine kommtare. Selvom det er rigitg det så du siger med at det er svært at finde spørgsmålene, vil jeg også tolke det som nogle generelle indirekte spørgsmål om livet. Jeg synes ikke at noget kunne have undværet, da detajlerne er med til at give helhed, og understege følelser og selve sitiuationen, derfor valgte jeg ikke at skrive helt konkredte spørsmål, og som det viste sig heller ikke var nødvendigt.
Du giver en masse dejlige råd som jeg helt sikkert vil benytte mig af. Det gav også et slags overblik og nogle rigtig gode forklaringer "helt ned på jorden" for at finde løsninger til konflikter. Og nogle ting som i sitiuationerne er svære for mig at se, på grund af frustationer og for meget medfølelse for både mig selv og den anden part og andre ting.
"I kan også lære drengene hvordan I vil blive tilfredsstillet" dette lille citat har jeg en lille kommentar til. Måske er det ikke en selvfølge, men drengene tilfredstiller også os med fornøjelse, altså en slags dobbelteffekt. Sommetider kan vi også lave så vi f. eks. siger at i dag skal du forkæles og omvendt.

Igen takker jeg rigtig mange gange for hjælpen.


Skriv et svar til Knas med kæresten og veninderne

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience