A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Har jeg været udsar for incest?
Oprettet søndag den 13. juli 2008 kl. 20:43
Oprettet af Anonym i brevkassen "Incest"

Hej jer i brevkassen?
Jeg er en fyr på 29år og vil gerne høre om jeres mening om det jeg er været udsat for er incest eller ej.
Jeg kom til Danmark for 9år siden som flygtning og har også oplevet krig.
Da jeg var ca.10 år gammel blev jeg sendt til et kostskole og det jeg oplevet på det skole har sat et præg i mit liv. Jeg husker ikke så meget fra den skole undtaget nogle aftener som jeg nok ikke kommer til at glemmer. Jeg kan husker at det var en god skole og vi spillede hel tiden sammen men en aften mens jeg lå og sov, kom der en af de ældre dreng og greb fat i mig. Jeg husker ikke om jeg gjorde modstand eller ikke. Det blev ved og ved i et hel år.
Jeg har været hos en pyskolog og min pyskolog sagde at det var et almindelig ting, der sker når man er i pubertet. Men hvorfor har jeg et stor skam over det? Er det incest overhovet det jeg er blevet udsat for?

M.V.H
Fyr på 29år* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Har jeg været udsar for incest?
Besvaret søndag den 13. juli 2008
Besvaret af Sarah, Frivillig på sindnet.dk
Hej med dig.

Du har bestemt ikke haft nogen god start på livet. Jeg kan ikke rigtig fortælle dig hvorfor du føler skam, og om du har været udsat for incest - da du ikke rigtigt forklarer hvad der er sket - han greb fat i dig, og det varede i et helt år.. Jeg er meget ked af at fortælle dig at jeg ikke kan svare på dine spørgsmål .. Hvis du gerne vil have svar på dine spørgsmål, så bliver du nødt til at fortælle bare lidt mere, om hvad der er sket, ellers kan jeg ikke rigtigt tage stilling til noget som helst..


Med venlig hilsen
Sarah Pedersen


 
Svar på Har jeg været udsar for incest?
Besvaret lørdag den 26. juli 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen,

Det der sket er at han onaneret i mine seng og rørte mig og mine tissemand mens han gjorde det. Han var lidt ældre end mig. jeg tror han var 2til 5år ældre end mig. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke skreg eller løbe væk den første aften han gjørt det og hvorfor jeg lad det forsætter. Men jeg gjørte modstand nogle gang og han måtte opgive og på et tidspunkt løb jeg væk fra skolen efter at vi havde været op og slås men jeg kunne ikke fortælle mine forældre hel hvad der var sket og blev derfor sendt tilbage. Jeg var på dette skole i et år. Jeg var en glad dreng også efter overgreb og det ligesom at jeg forstod bedre dengang det der var sket end jeg gør nu.

M.V.H


 
Svar på Har jeg været udsar for incest?
Besvaret lørdag den 26. juli 2008
Besvaret af Sarah, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej med dig igen..

Ja - du har været ude for incest. Jeg kan ikke fortælle dig hvorfor du ikke har gjort modstand fra starten - men jeg kan fortælle dig hvad jeg tror. Jeg tror at du er blevet "lammet" over det han har gjort i mod dig - jeg vil tro at det var din første sexuelle oplevelse, og du sikkert ikke rigtigt vist hvad der er forgået. Jeg synes det er ærgeligt at du ikke fik fortalt dine forældre hele sandheden, så du ikke skulle have været der i så lang tid.
At du bedre forstod det dengang - det vil jeg ikke tro - jeg vil tro det modsatte, du tænkte ikke rigtig over det som du gør nu, derfor du ikke kan forstå det nu ..


Venlig Hilsen
Sarah Pedersen


 
Svar på Har jeg været udsar for incest?
Besvaret torsdag den 20. august 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Brevkassen

Jeg skriver fordi jeg har det rigtigt dårlig lige nu.. Jeg kan ikke få hverdag til at hænge sammen.. det hele er et stor kamp. Siden jeg startede at prøve at få behandling har jeg mistede alt! Jeg er begyndte at tage kokaine og det gør mig bange fordi jeg ikke kan lade være. Før røg jeg kun hash eller pot til hverdag men for ca. 2 år siden begyndte jeg at sniffe kokain om weekend og til fester og jeg syntes ikke jeg var blevet afhænging af det fordi jeg kun tog det en gang om måneder. Jeg har selv henvendte mig på psykiatriske skadstue 2 gang for at blive indlagt men de afviste mig. Jeg ønsker nu at dø. Jeg har prøvet at holde op men kunne ikke selv. Hvad kan jeg gør? Jeg er i kontakt med en støttecenter mod incest der prøve at hjælpe mig med de problemer jeg kæmper med og har også kontakt til et misbrugscenter. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre mere..
Jeg bruger alt mine penge på stoffer, bor på et herberg for hjemløs , har ikke noget arbejde og ingen uddannelse jeg kan ikke se noget at leve for mere. Hver aften når jeg gå i seng, ønsker jeg ikke at vågn op igen. Jeg har prøvet at komme i gruppeteapi på støttecenter men de syntes ikke jeg var klar til det. Nu min hverdag gå ud på at prøve at skaffe mad da hvert måneder senest 10 dage efter at jeg har fået penge har jeg ikke flere. Det er heller ikke hvert måneder jeg har penge til husleje. De venner jeg havde før da jeg arbejdede og ikke var afhænging af stoffer som nu, kan ikke holde ud at være sammen med mig mere og det forstår jeg godt. de kan se at der noget galt med mig men jeg kan ikke snakke med dem om mine problemer.. jeg ønsker at kunne fortælle dem alt men kan ikke.. Jeg bliver kaldt bøsser nogle gang og det forværre bare min lavtselvtillg og begynder at tænker at jeg moske er bøsser.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gør.

Jeg har en HF eksamen og havde ønsker at læse videre så jeg har altid søgte kun om at få kollegiet bolig hvilket jeg også fik men så snart jeg begyndte på et videregående uddannelse droppet jeg efter et par måneder og skulle derfor flytte fra kollegiet og det endt med at jeg flyttede 7 gang på et år. Jeg har boet på et sted for hjemløs før og er tilbage på et andet herberg nu. Jeg har ikke udsigt til bolig i mindst i et år og skulle jeg få et tilbud til bolig og skal betale depositum, har jeg ikke penge til det. Jeg prøve at holde ud at bor her men det er så anstrengende at jeg tror jeg er ved at blive syg i hoved. Folk skriger om natten og der er mange folk med et misbrug her. Jeg ønsker et så still og rolig sted hvor jeg kan beabejde mine problemer og hvor der ikke er misbrug men jeg tror ikke det findes. Det sker måske når jeg dør


 
Svar på Har jeg været udsar for incest?
Besvaret fredag den 21. august 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej

Hvor er det godt, at du prøver at komme ud af misbrug og har taget kontakt til et støttecenter mod incest.
Du har mange kræfter, når du kan klare alt det, samtidig med at du har det så dårligt. Du skal blive ved med at holde kontakt med støttecentret. Hver dag skal du fortælle dig selv, at i morgen nok bliver bedre!

Ja, det er slet ikke så nemt at blive psykisk syg her i landet. Man skal desværre sommetider være rigtigt syg, før man kan få hjælp!
Jeg synes ikke, du skal give op! Gå op til din læge så snart som muligt og fortæl det hele fra en ende af. Du kan evt printe dit brev til os ud og tage det med. Sig, at du meget gerne vil ud af dit misbrug og må have hjælp til det.
Tal også med din læge om dit boligproblem!

Jeg synes også, du skal kontakte din sagsbehandler på kommunen og fortælle om dine problemer og bede dem hjælpe dig med bolig. Du skriver, at du bruger alle dine penge på stoffer.
Hvad lever du af, kontanthjælp?
Bed kommunen hjælpe dig med bolig igen - forklar, at det gør dig syg at bo på herberget - forklar, at du ikke kan administrere dine penge selv og bed dem gøre det, så der altid er til huslejen!

Jeg forestiller mig, at det virker svært at klare alene.
Prøv gerne at kontakte SR-bistand og høre mere om din ret til bolig og hjælp til at komme ud af misbrug

sr-bistand.dk [..]

Ring til dem, det er det hurtigste!

Og du er altid velkommen til at skrive her

Jeg ønsker dig stort held og lykke og pas godt på dig selv

Louise 
Svar på Har jeg været udsar for incest?
Besvaret mandag den 24. august 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Brevkassen

Tak for besvarelse,
Jeg lever af dagepenge nu og har ikke meget kontakt med kommune og fordi jeg blev ved med at flytte skal jeg bruge min gammel læge og mine gammel kommune og det er svært når jeg nu skal til jobcenter på nørrebro og søge om hjælpe mens jeg bor i valby fordi jeg venter stadigvæk på mit nye sygsikringskort.
Jeg har forsøgt at få min sagsbehandle til at lave en socialbolig handlingsplan så jeg kan bliver hjulpet men jeg har ikke hørte fra hende siden..
Jeg har en samtale på et misbrugscenter snart og der vil jeg prøve og se om de kan hjælpe mig..
jeg vil skriver tilbage efter den møde jeg har med dem.

M.V.H


 
Svar på Har jeg været udsar for incest?
Besvaret tirsdag den 25. august 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej

ja, skriv endelig igen! Jeg håber meget, at det må gå godt for dig, når papirerne går i orden. Husk også SRbistand, hvis du mangler svar på noget i den juridiske afdeling.


Skriv et svar til Har jeg været udsar for incest?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience