A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
skal jeg gå tilbage til min eks selv om han slår??
Oprettet søndag den 27. juli 2008 kl. 02:39
Oprettet af En i brevkassen "Samliv"

Hej
først vil jeg undskylde hvis jeg er kommet til at vælge forkert "brevkasse" ... da jeg ikke ved hvilken en som dækker det jeg har på hjerte.

Jeg har tidligere i 4 år boet med en mand, med et meget voldsomt temperament. Han har været ude for en ulykke som gør at han får stærk smertestillende medicin, og ofte undskylder jeg hans adfærd med dét. Jeg er opvokset i en meget dysfunktionel familie og har hele livet været vant til mærkelige personligheder, alkohol- og medicin misbrug, vold osv.
Han har banket mig, smidt mig ud om natten uden tøj på, kaldt mig de grimmeste ting... og hver gang er det endt med at vi bliver venner... men jeg glemmer ikke det han har gjort.
Jeg endte med at afsløre ham i utroskab, da jeg læste en besked på hans tlf. og blev gal. Vi havde lige købt hus, og hele min verden brød sammen. Han smed mig ud og behandlede mig som skidt.. tror mest det var i desperession over at han ikke længere havde kontrol over situationen. Han kunne ikke længere bede mig komme tilbage... han havde kørt situationen for langt ud... vidste godt at der ikke var nogen vej tilbage. Inden jeg gik ud af døren for sidste gang, kiggede han på mig og sagde "så slipper jeg for både dig og din datter, den lille luder" ... han kunne med det samme se på mig at han ramte et sted han ikke skulle ramme. Jeg fortalte ham at han ikke kunne synke lavere. Han begyndte straks at trække i land med... "det er jo ikke alt man mener, som man siger"... "man kan godt komme til at sige noget som man kun siger for at ramme nogen"... men jeg gik.
Jeg startede med at have hemmelig adresse, men en dag brød jeg sammen. Jeg kunne simpelthen ikke holde mit liv ud og jeg skrev til ham at jeg ikke forstod hvorfor jeg skulle trækkes igennem dette helvede. Jeg følte mit liv var blevet til et levende helvede, efter jeg havde valgt at blive hos ham trods utallige operationer, hans families had til mig, hans ekskones had til mig osv. ... Og i dag har han gjort alt hvad der gøres kan for at få os til at flytte tilbage. Jeg kan ikke slippe ham, men tør ganske enkelt ikke at flytte tilbage. Jeg føler at jeg går tilbage til det der kan blive min død, hvis jeg flytter tilbage. Jeg vil ikke tilbage, fordi jeg er nødt til at vise min datter hvad rigtigt og forkert er. Alt jeg ønsker er at have en familie. Men han er så sød og hjælpsom hele tiden, og spørger hver gang om ikke nok vi snart kan finde en løsning. Det har stået på i 1½ år og han ønsker bare at komme videre med vores fælles liv og fælles drømme. Jeg bad ham for længe siden lægge alle kort på bordet og indrømme hvad han havde lavet. Han påstår stadig at han ikke havde været mig utro. Men det er jeg 100% sikker på at han har. pigen som han var sammen med, ringede senere til mig og fortalte ting om vores hus, ting om vores hund, ting som han havde fortalt hende osv..
Måske vil I sidde og tænke at jeg er 20 år og naiv... men jeg er over 30, har fast job, har en datter som fungerer fint socialt og i skolen. Jeg er hende der sørger for at alle har det så godt som muligt, hende der græder når ikke hun har kræfter til at være der for alle dem som gerne vil have støtte og opbakning, hende der dysser problemer ned i familien når de er på det højeste.
Jeg ønsker hver eneste dag at min eks. ville være anderledes og guderne skal vide at han gør alt for at forandre sig og opføre sig som man bør... som han siger i dag, ved han hvor forkert hans opførsel var og at han aldrig vil kunne tilgive sig selv for hvad han har gjort... været mod mig og min datter som han har og ødelagt alt hvad vi havde kæmpet for. Jeg tror ham når han siger det, men ... tror kun det er hans tanker... tror ikke han er i stand til at gøre som han gerne vil.
Jeg har fx. sagt, at kommer det på tale at vi kan flytte sammen, skulle han være klar over at jeg aldrig flytter tilbage i det hus han smed mig ud fra. Det var en drøm at få det hus men jeg ved at jeg aldrig vil kunne fungere der igen. Han sagde i starten at det var ikke noget problem, han var villig til at sælge huset om det skulle være. Nu synes han det er ærgerligt at jeg ikke vil ind i det. Jeg ved at jeg ikke har godt af at leve med ham, ved at jeg aldrig vil kunne komme ordentlig ud af det med hans familie som også har set ned på mig, beskyldt mig for de værste ting, kaldt mig de grimmeste ting. Det skal dog siges at han har valgt at lægger kortene på bordet overfor dem, og fortalt dem at han har været på stoffer, at han har banket mig, at jeg aldrig var skyld i de ting han fortalte dem om mig.
Ja... Jeg kan jo blive ved med at skrive... men jeg har virkelig brug for at høre jeres mening, for mine tanker trænger til fred. Jeg trænger til et ståsted i livet hvor jeg kan føle at jeg står rigtigt. Jeg ønsker mig flere børn, og det skal helst være inden for længe pga. alderen... samtidig tør jeg ikke få børn med ham, da hans egen søn ikke er opdraget inden for nogle af de rammer min egen datter er opdraget inden for og fordi vi ikke har de samme værdier mht. børn. For mig er børn nogle som man skal beskytte for alt i verden, for ham skal de makke ret. For nogle år siden sagde han at børn skulle bare klappe hælene sammen og holde kæft når de fik besked på det... Bare sådan en sætning siger mig jo "Hvad i himlens navn tænker jeg dog på!!!??" ... men ... minuttet efter savner jeg ham for alt det gode og al den tryghed han gav mig... og så starter tankerne igen... Tryghed?? .... hvornår har jeg haft den??
Håber at I vil læse mit brev og svare på det... jeg ved ikke længere hvad jeg skal gøre, for at komme videre til et bedre liv.
Det skal siges at jeg har gået til psykolog tidligere og sammen med min eks. forsøgte vi to forskellige par terapeuter. Den ene fik fremlagt alle sine ord så han vendte dem mod mig da vi kom hjem og konstant sagde "husk hvad psykologen sagde"... han huskede ikke hvad hun havde bedt ham om.... den næste gav mig ret i flere ting og bad ham på et tidspunkt holde inde med at tale, da det var mit svar hun gerne ville have.... bagefter syntes han at hun var mærkelig.

Håber at I kan hjælpe mig...

Med venlig hilsen - og på forhånd en stor tak

En ulykkelig* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på skal jeg gå tilbage til min eks selv om han slår??
Besvaret søndag den 27. juli 2008
Besvaret af Kristina, Frivillig på sindnet.dk
hej ulykkelig

tak for dit brev.
når jeg læser dit brev tænker jeg at det ikke som sådan er ham du søger men det du håber på han kan indeholde. desværre er det sådan at man ikke kan pådutte andre de værdier man syntes de burde have. det er min overbevisning at det ikke er ham som sådan du savner men følelsen af tryghed og at blive elsket. som du selv skriver så tror du at selv om hans tanker er på det rette sted så er det ikke fysisk muligt for ham at udleve alle hans løfter. om du skal flytte tilbage eller ej kan kun din intuation fortælle dig. men jeg syntes du bør tænke på om du kan klare at din datter ser på du får tæv osv.... for du risikere at flytte tilbage til det du frygter og så må du være klar på at kunne se tingene i øjnende som de er og tale med din datter derom. lav dig en liste hvor du spørge dig selv er det bedst for dig og din datter at flytte tilbage??
skriv så fordele og ulemper og kik på dem.... indeholder han alle fordelene eller ønsker du det bare? jeg er sikker på du nok skal blive lykkelig og få flere børn men det kræver en løsrivelses proces fra gamle overbevisninger til de nye fakta. måske er det ham du skal ha barn med..... men jeg fornemmer at du godt selv er klar over at det er nogeet af et sats. de ting du ønsker kan du få bare du følger din intuation og stoler på den.
desværre bliver jeg nød til at fortælle dig at mænd der slår desværre sjældent får styr på sin afmagt og magt behov til at kunne styrre deres reaktions mønster.
håber det gav dig en smule sindsro ellers er du velkommen til at skrive igen og vi kan snakke lidt frem og tilbage om det

Med venlig hilsen
Kristina Petersen


 
Svar på skal jeg gå tilbage til min eks selv om han slår??
Besvaret søndag den 27. juli 2008
Besvaret af En, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej - og mange tak for dit svar!

Min eks har tit snakket om at han ikke ved hvad det er medicinen gør ved ham. At det er den der gør ham voldelig. Det tror jeg tildels på, fordi jeg har levet med en voldelig stedfar i mange år, som også opførte sig værst når smerterne som han levede med blev for store og medicin mængden tilsvarende stor. Spøgsmålet er... kan han ændre adfærd og moral, kan han ændre behovet for magt?
Til at starte med i vores forhold havde han en leder stilling som lige som var hans "ego"... den som viste ham at han klarede sig godt, han havde et stort flot hus osv. men efter han kørte galt, mistede han det hele. I dag er han så velstående pga. en stor forsikrings sum, og jeg synes han køber sig til en lykke, gennem dyre biler, dyre anlæg, låner penge ud til folk osv..
Men jeg tænker.... hvad er det erstatningen for? Er det erstatningen for en karriere der gik i stykker? Er det erstatningen for de stoffer som han ikke længere tager og som før hjalp ham væk fra den virkelighed han ikke turde/tør se i øjnene? Som barn var jeg vant til folk på stoffer. Mine søskende røg hash og tog amfatamin og kokain, jeg har selv tidligere taget amfetamin men stoppede for mange år siden. Aldrig et decideret misbrug, selvom alt indtagelse af stoffer er misbrug. Men aldrig sådan at jeg ikke kunne leve uden det. Derfor ved jeg også lidt om hvad det gør ved kroppen, hvilken følelse det giver. Kan man virkelig ændre sig så meget? Jeg er nødt til at sige at jeg ser ham som en far der beskytter hans børn meget. Da vi boede sammen, var han der som en høg når jeg talte til hans barn, men i dag behandler han begge børn ligeligt. Men ... Jeg føler ikke at han har begreb om børn overhovedet. Børn må ikke græde, børn skal ikke spise det de ikke vil.. heller ikke frugt og grønt, børn skal have alt det de ønsker sig... Måske er mit brev meget forvirrende... men det er mine tanker også i en grad så jeg føler jeg er ved at blive skør. Jeg er ikke i tvivl om at alt det jeg ikke har kunne give min egen datter og som hun desværre ikke har fundet i sin rigtige far, det vil han kunne give evt. fælles børn... men jeg ved ikke om et menneske kan forandre sig så meget.. Jeg tænker... hvis ikke han havde voldelige tendenser, ville han så heller ikke få dem når han tog stoffer? Hvis ikke han havde i sit sind at kunne sige og tænke grimme ting, var det så udelukkende stofferne og medicinen der fik ham til det, eller ligger de og lurer under overfladen?

med venlig hilsen

En ulykkelig
 
Svar på skal jeg gå tilbage til min eks selv om han slår??
Besvaret søndag den 27. juli 2008
Besvaret af Kristina, Anonym besøgende på sindnet.dk
hej igen ulykkelige

der er et enkelt og simpelt svar på dit spørgsmål. du skal forlange af ham at han tager til psykiater sammen med dig og taler om hans medicin og gør det klart at han skal på noget andet noget, derud over skal du forlange af ham at han stopper HELT med stoffer og han skal bevise at han har forandret sig efter det ellers flytter du ikke tilbage. brug tid på ham så du ved hvordan han er i nærheden af dig efter de forandringer og derudfra kan måle om der er nogen chance for at du flytter ind igen. det er vigtigt at du sætter dine grændser meget hårdt og meget tydeligt for kommer han ikke til at respektere dig nu såm gør han det aldrig.
forstår du hvad jeg mener?? ellers så skriv endeligt igen


med venlig hilsen
kristina petersen


 
Svar på skal jeg gå tilbage til min eks selv om han slår??
Besvaret mandag den 28. juli 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
nej.da mænd som slår skal man væk fra.de elsker ikke en..kom selv ud af forhold efter 10 år

Skriv et svar til skal jeg gå tilbage til min eks selv om han slår??

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2020 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience