A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
jeg skal dø om 12 dage
Oprettet torsdag den 2. oktober 2008 kl. 20:51
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Hej.
Nu er min død ikke så lang væk som den har været.
Jeg glæder mig, jeg glæder mig til at få fred.
Om 12 dage eksistere jeg ikke mere.
Det er den dag jeg har valgt. Jeg er ikke bange, men jeg ser frem til at skal dø om 12 dage.
Så bliver jeg fri for at være ensom nogen sinde mere.
Jeg bliver fri for at blive skuffet, og føle mig svigtet af personer jeg troede jeg kunne stole på.
Jeg bliver fri for at føle mig forkert, udenfor og anderledes i min familie og blandt mine søskende.
Jeg slipper for at være bange mere, jeg slipper for at nogen sinde mere at skal vågne op til endu en møg og ensom dag.
Jeg slipper for alle mine konstante tanker om at skade mig selv der køre konstant rundt i hovdet, og som ingen forstår.
Jeg kommer til at dø som 25 årig( er 25 år) men det er også en god alder og dø i.
For jeg ved nu at jeg aldrig nogen sinde bliver til noget, at jeg aldrig nogen sinde får et godt liv, det er for sent, og det er det bedste for mig at dø.
Jeg ved faktisk ikke lige hvorfor jeg skriver det her, for jeg har jo bestemt mig. Men jeg tror bare jeg havde brug for at komme af med det, komme af med mine tanker inden.
Og har ikke andre at dele dem med.
Men pas godt på jer selv alle jer søde mennesker inde på sindnet.dk Og ødelæg ikke jeres liv som jeg har ødelagt mit. Hjælp henanden med at få et godt liv, i fortjener det.
Knuz og kram og farvel hilsner mig.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på jeg skal dø om 12 dage
Besvaret torsdag den 2. oktober 2008
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev
Du valgte at afslutte dit liv. Denne beslutning kan ses som om du ikke orker at kæmpe længere for det, du mener er skønt, vigtigt og nærende for dig.
De grunde du nævner er mest enorm skuffelse, der har præget dit liv.
Det samspil med dine nærmeste, de kære og de andre, har ikke formået at åbenbare hos dig de byggesten, der ligger godt skjult for at bygge op en person, der kan byde på meget, der er meget følsom og som har en gnist og bevidsthed omkring noget, der er helt forkert omkring én. Dine forældre skuffer, dine søskende skuffer og dine omgivelser skuffer. Men det handler om at lære sig et andet sprog for at forstå det meget vanskelige samvær med andre men også at kunne lede efter dem, der forstår én, der kan fremhæve de vigtigste værdier man har og som er nødvendige for at andre omkring én kan få øje på dem.
Du virker at have meget bestemte ideer omkring din fremtid.
Det virker som om dit bagage omkring dine muligheder er for let. Det er fyldt med skuffelser og smerter men ikke med gnister af lykke, glæde og små rare stunder du husker. Du har lært dig ikke at vise dem, at ikke værdsætte dem og gøre dem mindre vigtige.
Derfor kan du vælge om du som så ung kvinde vil lære dig at finde de ting i din rygsæk, som vil give dig en fremtid, en vigtig rolle som et menneske med mange oplevelser og som andre kan lære sig noget af. Det kræver dog, at du lærer dig et andet tankesystem. Det handler om at tale med én, du har tillid til og som er professionel.

Tak at du har skrevet til os.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på jeg skal dø om 12 dage
Besvaret lørdag den 4. oktober 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Nej! Du skal ikke dø om 12 dage!
Selvfølgelig skal du da ikke det. Du må lave den beslutning om, for det er meningsløst at dø som 25årig, når man ikke er syg og har mange, mange muligheder foran dig.
Jeg synes, det er fuldstændig ubærligt at tænke på. Du har heller ikke for alvor lyst til at dø, det tror jeg ikke på. Så ville du ikke skrive til os og ikke sætte en frist, men allerede være død nu. Derfor skal du have hjælp, og du skal gå hen til din læge, så snart han åbner på mandag, og forlange at få henvisning til en psykiater. Hvis du har det skidt i weekenden, kan du ringe til Nicolaitjenesten. Telefonnummeret er 70 120 110
Tal med din familie, hvis du kan. Ellers ring til Nicolaitjenesten. Sig til dig selv, at du bare skal have denne weekend til at gå, og så får du hjælp. For du fortæller lægen, at du har planlagt at tage livet af dig, og du skal ikke lade dig affeje, før du får hjælp.
Husk lige på, at dit liv kan ændre sig mange gange endnu, og der vil ske mange ting, som du slet ikke havde forestillet dig. Begivenheder og oplevelser, som vil ændre dig og dit syn på livet, som lige nu er meget præget af, at du netop ikke tror, at noget vil ændre sig. Jeg er i dag 38, og jeg kan fortælle dig, at mit liv er blevet meget anderledes, end jeg troede, da jeg var 25. Mange gode og dårlige ting vil ske i dit liv, om ti år er du ikke mere den, du er i dag, og kan måske slet ikke forstå, at du ønskede at opgive livet.
Så se at komme til lægen på mandag! Du har brug for at tale med nogen, og ikke bare sidde og skrive anonymt på nettet.
Skriv til os igen, vi bekymrer os for dig her på sindnet og vil meget gerne høre, hvordan det går dig. Jeg kender ikke din familie, men de bekymrer sig sikkert også, selvom de ikke forstår dig. Skriv gerne igen allerede her i weekenden, eller når du får lyst, vi holder øje med brevkassen hver dag.
Pas nu godt på dig selv!


 
Svar på jeg skal dø om 12 dage
Besvaret mandag den 6. oktober 2008
Besvaret af asger, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg kan fortælle dig at jeg selv har haft det frygteligt dårligt og ikke kunne se noget lyspunkt i fremtiden. Men jeg har fået medicin og det har hjulpet på min tilstand og i dag har jeg et godt liv og er glad for at jeg ikke har gjort noget uigenkaldeligt. Da jeg havde det dårligt var jeg også i tyverne og i dag er jeg 57, med job og gode venner. Så giv dit liv en chance og søg hjælp med det samme. Der er håb forude, men det kan være svært at tro på lige mens det går rigtigt dårligt. Så giv ikke op, men sig til dig selv at du vil give livet en chance.

 
Svar på jeg skal dø om 12 dage
Besvaret onsdag den 15. oktober 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Det ville være dejligt, om du ville skrive her igen, så vi på sindnet kan høre, hvordan det går dig?

 
Svar på jeg skal dø om 12 dage
Besvaret onsdag den 15. oktober 2008
Besvaret af Bettinah, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg kan høre at du har det rigtig skidt, og jeg er ked af at du har overbevist dig selv om at det du vil gøre er det rigtigt.. Det er det jo i dit hoved, og derfor er det også svært at overbevise dig om at der rent faktisk er et liv for alle mennesker...

Mener du ikke det, jamen så kan jeg da kun sige at det er det rigtige du vil gøre! (Jeg har selv været der, og ment det sammen som dig). Vi kan ikke vælge at leve dit liv, det er kun dig selv der kan træffe den beslutning.. Vil du dø, så er det det valg du i et land som Danmark kan træffe.

For mig vil det give skår i sjælen, netop fordi jeg ved hvor håblæst det kan se ud, for en, men hvordan livet kan ændre sig over en årrække, og man rent faktisk kan arbejde sig ud af den elendighed. Det er ikke nemt, og det kan selvfølgelig ikke gøre alene. Derfor søg noget hjælp, noget hjælp som du kan rumme, der kan give dig redskaber til at arbejde med sig selv, og derefter kna du kommme til at leve det liv du gerne vil.

Men vil du døden og det håbløse, så er det ikke noget som jeg kan tage fra dig, men jeg VED at der er liv forude (selvom du sidder og ryster på hovedet). Jeg ved det fra min egen erfaring, og fra mange bekendtes erfaring.

Jeg håber at du når at opnå noget glæde i livt.

Smil fra BettinaH


 
Svar på jeg skal dø om 12 dage
Besvaret fredag den 17. oktober 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej alle.
Først tak for jeres beskeder, jeg har læst dem allesammen, og tænkt over de ting i har skrevet.
Og som i jo nok kan regne ud er jeg ikke død endnu.
Men sidder stadigvæk og tænker, tænker om det måske var det bedste.
Jeg vil ikke bare være en taber og give op. Har altid haddet og tabe i f.eks. spil, og jeg har nogen gange set mit liv som et spil jeg skal vinde.
Altså hvis jeg tager mit eget liv har jeg tabt. Ved ikke helt om i fatter hvad jeg mener.
Men jeg tror bare ikke jeg kan vinde den her gang. Hvordan kan jeg leve til jeg bliver 90 år, eller hvor meget et menneske nu bliver?
Det er fuldstændigt umuligt.
Da ud og da ind sidder jeg for mig selv, uden kontakt med andre, ind ukendte mennesker på nettet.
Jeg har ingen veninde ikke en eneste.
Og samtidig har jeg angst så det gør det endnu sværre at tage ud at møde nogen, for det tør og kan jeg ikke.
Mine søskende har et helt særligt og tæt forhold, og jeg bliver aldrig en del af det.
Mig holder de nærmest uden for, og snakker sjældent med mig.
Til familie sammenkomster har jeg det super dårligt, jeg føler mig ikke som en del af familien. Og mine forældre har også altid holdt mere af mine søskende end af mig.
For lidt over 1 år siden lærte jeg en vildt sød pige at kende over nettet, Trine. Og jeg kunne fortælle hende alt, jeg kunne skrive til hende om alle de sværre tanker der fylder, selv midt om natten, og hun svarede altid.
Jeg følte hende lidt som en søster en jeg kunne bruge til at læse af på, og en som gav sig tid til mig.
Hun lovede også at komme at besøge mig.
Dette har hun aldrig gjordt.
Og lige pludselig efter lange måneders kontakt holdt hun op med at svare mig, både på mobilen, og på mails.
Jeg ved ikke hvorfor hun ikke gider mig mere.
Hun lovede ellers jeg kunne stole på hende.
Jeg føler mig bare så svigtet.
Nu har jeg ingen, jeg er helt allene.
Jeg har levet livet. Jeg har prøvet, men det nytter ikke. Og jeg er klar til at dø, jeg har prøvet det jeg skal i det her liv.
Hilsen fra mig igen


 
Svar på jeg skal dø om 12 dage
Besvaret lørdag den 18. oktober 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kære Anonym
hvor er jeg glad for at høre fra dig. Jeg må indrømme, at jeg har tænkt på dig hver dag, især i dagene omkring den frist, du havde givet dig selv. Det er godt, at du har givet livet en chance til.
For undskyld mig - i en alder af 25 kan du altså umuligt have prøvet det, du skal her i livet.
Har du rejst?
Har du fundet nogen, du kan elske?
Har du fået børn?
Har du brugt tiden på ting, der interesserer dig, og som føles vigtige?
Nej - tværtimod, tilsyneladende.
Men det er nogle af de ting, som mange synes er vigtige i livet. Og det betyder, at du har meget til gode!
Det skriver du jo også selv: Du føler dig ensom og familieløs. Men meningen med livet er, at du skal føle dig elsket, så du har endnu ikke prøvet det, du skal nå. Du kan sagtens nå endnu at finde nogen, der vil elske dig, og som du kan elske, og det tror jeg, at du kommer til. Jeg forstår virkelig godt, at du er skuffet over din veninde. Det er umuligt at vide, hvad der er sket, når hun slet ikke svarer. Måske er hun blevet forelsket, eller måske har hun tværtimod selv fået problemer. Måske har hun ikke mere kunne klare dine problemer, fordi du har givet hende en meget større rolle i dit liv, end hun kunne magte. Når hun slet ikke svarer, synes jeg, du skal vende din interesse mod andre, selvom det er svært. Du kan ikke lade dit liv afhænge af et enkelt menneskes kærlighed, for du skal lære at elske dig selv højere end andre mennesker. Og det kan lade sig gøre.
Du skriver, at du er uden kontakt med andre end anonyme mennesker på nettet. Ja - men du har til gengæld let ved den anonyme kontakt, let ved at tale om dig selv. Når du får det bedre, vil du kunne have en kontakt med mennesker, som føles mere frugtbar og ligeværdig. Glem ikke, at kontakten på nettet i mange tilfælde kan være en "føler", der sendes ud, for at mennesker kan se, om de passer sammen, når de senere mødes ude i virkeligheden. Du kan sagtens møde folk på nettet, som du kommer til at holde af og kende i kød og blod - på den måde mødte jeg min kæreste, som jeg nu har to børn med.
Det er meget svært at rådgive dig omkring din familie, for du skriver så lidt om, hvad problemet med familien mon konkret kan være. Måske er du og din familie virkelig meget forskellige fra hinanden, og du er blevet en slags "sorte får". Men det kan også være, at din familie ikke forstår og ikke ved, hvad de skal gøre ved, at du har det så skidt, og så vælger at se den anden vej, ikke i ligegyldighed, men afmagt. Det er helt umuligt at vide ud fra dit brev. Har du i dit liv ikke en eneste person, som du kan tale fortroligt med? Hvad ville der ske, hvis du fortalte en af dine forældre, hvor dårligt du har det? Måske er de knap nok klar over det.
Jeg vil stadig sige til dig, at du bør tale med din læge om dine problemer. Der er intet at være genert over, for lægen har hørt den slags før. Det lyder, som om du har fået en depression. Du kan få hjælp med antidepressiv medicin, og du har brug for nogen at tale med, så du netop ikke mere bare skal sidde og skrive på nettet.
Når du nu føler dig meget ensom, vil jeg også foreslå dig at kontakte Ventilen på info@ventilen.dk eller per telefon. Jeg ved ikke, hvor du bor, men Ventilen driver mødesteder for ensomme unge i mange byer i landet. Giv det en chance.
Du er meget velkommen til at skrive her igen, hvis du har lyst, og vi skal nok besvare dit brev.
Mange tak for din tilbagemelding og held og lykke med det hele

Bedste hilsener
Louise


Skriv et svar til jeg skal dø om 12 dage

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience