A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Rådvild og ensom efter seksuelt misbrug
Oprettet lørdag den 11. oktober 2008 kl. 20:47
Oprettet af Anonym i brevkassen "Psykisk Syg"

Hej.

Jeg håber virkelig der er en her der vil lytte og tage mig alvorligt og give mig en kompetent rådgivning.

Jeg har det så skidt med mit liv.
Er 39 år, uden mand og børn, har ingen venner og mine familiemedlemmer kan jeg ikke holde ud at være sammen med, da jeg bliver så ked af det.
Ked af at se, hvordan mine nevøer går igennem noget af det samme som jeg selv gjorde igennem barndommen. Dette piner mig meget og det er uhyggeligt at være vidne til. Og se hvordan mine brødre kører mønstre videre. I familien er jeg bare den "sære".
Har været igennem en hård krise periode. Startede med at arbejde med mig selv som 27 årig. Som 30 årig blev jeg endeligt klar over at jeg har været udsat for incestuøse overgreb som lille barn. Gik helt ned i den sorte kælder. Har været hos en del forskellige psykologer/terapeuter, har taget de tilbud jeg kunne få. Har arbejdet meget med mig selv alene. Blev mere isoleret, kunne ikke holde mennesker ud. Gik i depressiv tilstand som ca. 34 årig med social angst og fik diagnose ængstelig personlighedsforstyrrelse. Fik antidepressiv medicin i ca 4 år - er lige stoppet med dem her for godt 1 mdr siden.

Jeg har rykket mig meget. Har fået det bedre end jeg havde for år tilbage. Er troende/spirituel uden dette kunne jeg ikke holde ud at være her.
Jeg kom på førtidspension for 2½ år siden efter mange år med arbejdsprøvninger. Har været på en masse kurser m.m.

Jeg er lige nu i en stor pine. Jeg føler mig SÅ alene. Jeg kan ikke finde nogen mennesker der siger mig noget, nogen steder. Har det meget svært med relationer og især tætte.
Er enorm bange for om jeg skal være alene resten af livet, det ved jeg jeg aldrig vil kunne klare selvom jg er god til at være alene.
Savner nogen jeg kan dele mine tanker med, nogen jeg holder af, nogen at snakke med, nogen at komme ud sammen med. Men som sagt jeg møder ingen der siger mig mere end at jeg bare taler overfladisk med dem - altså uden at de kommer ind i mit liv.
Jeg føler jeg har udviklet mig til at blive en enspænder og måske er jeg blevet FOR sær. Har boet alene altid.
I 20`erne havde jeg en del venner (dem skilte jeg mig af med da jeg blev de 30 år) og har haft et par kæresteforhold.
Men efter jeg blev de famøse 30 og min krise indtog mit liv, så er det som om alt er forandret og jeg har svært ved at finde et LIV. Har mistet livsglæden og livsmodet. Før i tiden var jeg en sprudlende, glad pige der var interesseret i mennesker. Det er jeg ikke mere. Jeg overlevede dengang og gjorde det godt. Nu kan jeg ikke overleve mere, men vil så gerne LEVE. Men jeg mangler SÅ meget noget og nogen at leve for. Og det har jeg ikke.
Jeg føler ikke jeg er psykisk syg, men mere at jeg er en pige der har en masse følelsesmæssig smerte indeni. Samt sociale problemer.
Men, ER JEG PSYKISK SYG ELLER HVAD ER DER GALT MED MIG?????
hvad skal jeg gøre??? Hvor kan en 39 årig møde ligesindede?? Hvordan får jeg et liv med gode relationer?? Jeg har prøvet så meget, men hver gang er det som at støde hovedet ind i en mur. Jeg kan ikke fastholde mig i noget ret længe. Har svært ved at finde noget jeg kan beskæftige mig med, som siger mig noget og som jeg er glad for.

Der skal jo nærmest ske et mirakel føler jeg. Jeg beder hver dag og er rasende over min skæbne.
Jeg vil blive meget glad for en feedback og rigtig meget glad for nogle gode råd til hvad jeg skal gøre.
Tak.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Rådvild og ensom efter seksuelt misbrug
Besvaret lørdag den 11. oktober 2008
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Kære rådvilde kvinde
jeg forstår så godt, at du har det svært med livet nu. Du er ensom, du er ubeskæftiget og har tilmed en meget svær fortid at tænke tilbage på. Du beder om kompetent rådgivning. Her er det vigtigt straks at sige, at vi ikke er professionelle behandlere eller andre med særlig psykiatriske forstand.
Du skriver, at du har taget de behandlingstilbud, du kunne få, men du er jo stadig meget alene. Jeg vil bestemt anbefale dig at kontakte Støttecenter mod incest i Danmark, hvor du kan bede om at blive tilknyttet en selvhjælpsgruppe og få telefonisk rådgivning.
Af gode grunde kan jeg jo ikke sige, om du er psykisk syg. Jeg ser dog intet i dit velformulerede brev, som peger i den retning. Derimod synes jeg, at alt peger på, at du lider af senfølger efter de seksuelle overgreb, som du har været ude for. Du klager over koncentrationsbesvær, isolation og vanskeligheder med nærhed samt følelsen af, at livet intet godt har at tilbyde dig. På Støttecenterets sider kan du læse, at alt dette er senfølger af det misbrug, du har oplevet! Jeg håber, at du vil tænke dette grundigt igennem. At du vil indse, at du ikke er skyldig i at have det dårligt, det er en normal og almindelig reaktion. Og at du vil bede Støttecenteret om hjælp.
Hvor går en 39årig hen og finder ligesindede, skriver du. Men tænk på, at når først du får det bedre selv, står mange veje åbne for dig.
Du kan date på nettet (her fandt jeg selv en kæreste, da jeg som 30årig tænkte: Hvor går en 30årig hen)!
Du kan melde dig ind i en forening, hvor du kan dyrke en interesse, eller melde dig til frivilligt arbejde, gå til foredrag, undervisning eller måske få et fleksjob. Alle disse forslag vil medføre, at du er nødt til at flytte dit fokus fra dig selv til andre, og det er selvfølgelig nødvendigt for at få nære relationer. Dette sidste siger jeg ikke for at bebrejde dig noget, for jeg forstår inderligt godt dine problemer med nærhed. Men for at du skal se en fremtid med flere muligheder for dig, hvor du også vil kunne interessere dig for andre og leve dig ind i deres tilværelse igen.
Du antyder, at dine nevøer oplever noget af det samme, som du gjorde. Her vil jeg lige gøre dig opmærksom på, at hvis de er udsat for misbrug eller overgreb af nogen art, har du pligt til at politianmelde det. Det kan være en meget tung pligt, og derfor håber jeg for dig og dem, at jeg har overfortolket dig. Men skulle det ikke være tilfældet, vil jeg bestemt tro, at Støttecenteret også kan hjælpe dig videre her.
Du skriver, at der nærmest skal ske et mirakel. Men tænk på, at du beskriver dig selv som en førhen sprudlende og livsglad pige. Hvorfor skulle du ikke blive det igen? Men det kræver, at du opsøger mennesker, det er jeg overbevist om. Du er blevet for sær, skriver du. Men det kan altså godt ændre sig igen.
En ting undrer mig ved dit brev - du har indtil for 1 mdr siden taget antidepressiv medicin, men er holdt op - Hvorfor dog? Du har gennemgået en stor udvikling, fortæller du, men lige nu har du det særligt svært - Kunne det hænge sammen med, at du har droppet medicinen? Jeg synes, du skal genoverveje medicinen og tale åbenhjertigt med din psykiater om det. Der er absolut ingen grund til at droppe medicin, hvis man har brug for det.
Her tilsidst vil jeg ønske dig rigtig meget held og lykke med at komme videre - du har jo allerede bevist, at du kan!
Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at skrive til os, men igen - jeg synes bestemt, du bør spørge professionelle til råds også


Med venlig hilsen
Louise Lamberth


 
Svar på Rådvild og ensom efter seksuelt misbrug
Besvaret søndag den 12. oktober 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Louise.

Jeg takker dig mange gange for dit lange svar.
Det er dejligt med et par objektive øjne på alle mine problematikker.

Jeg må sige at jeg har som skrevet prøvet en masse. Både frivilligt arbejde, gå til foredrag, arbejdsprøvninger mhp. at finde arbejde, har været på kurser - så jeg synes jeg har gjort en masse for at komme ud og finde noget jeg kan beskæftige mig med. Men, hver gang er det ikke noget jeg kan holde mig selv fast i. Og det er et kæmpe problem.
Så det er desværre ikke bare lige at gå ud og prøve en masse forskelligt for det har jeg gjort. Men måske jeg bare skal blive ved og ved og så en dag sker der måske det forunderlige at jeg er det rette sted med de rette mennesker for mig???

Det er meget svært for mig at flytte mit fokus over på andre mennesker og blive interesseret i dem eftersom jeg er fyldt med en masse indeni mig selv, der gør at jeg har det skidt med og i mig selv og mit liv. Og når jeg ikke møder mennesker der siger mig noget på et hjerte plan, kan jeg ikke.

Jeg har gået så meget hos forskellige psykologer at jeg ikke tror på det er den vej der hjælper mig længere. Har ikke behov for at sidde og grave mere i min fortid.
MEN alligevel er der noget jeg mangler i og med jeg er så alene med alle mine tanker og oplevelser.
Det er bare så svært at finde et sted hvor jeg kan få den rette hjælp/rådgivning uden at det koster en masse penge hvilket jeg ikke har.

Du har ret, jeg har mistanker om hvorvidt min lille nevø oplever overgreb. Og jeg har henvendt mig til en del instanser for at få rådgivning. Men oplever ikke ordentlig hjælp.
Der er meget store konsekvenser på spil her. Og jeg er i tvivl for jeg kan intet bevise, men jeg har gjort observationer, set og hørt - og det har kun næret min mistanke. Men, jeg er også i dyb vildrede for er det mig der ser spøgelser netop fordi jeg selv er påvirket af det jeg selv har oplevet.
Jeg vil ringe til Siso i morgen og håber de kan rådgive mig.
Jeg er så alene og hvis jeg melder familiemedlemmet til de højere myndigheder, så ved jeg der falder brænde, muligvis mister jeg kontakten med mine elskede nevøer. Og hvad skal jeg ellers gøre med mine observationer???
Lade det ligge???

Tak fordi du lytter.


 
Svar på Rådvild og ensom efter seksuelt misbrug
Besvaret tirsdag den 14. oktober 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen
jeg er glad for din tilbagemelding - (og for, at jeg så den. Fordi du har skrevet den som kommentar og ikke som nyt spørgsmål, var jeg lige ved at overse den).
Det er stort, at du har magtet at henvende dig for at få hjælp til din nevø. Der er da ikke noget at sige til, hvis du i øjeblikket føler dig ekstra trængt med sådan et problem hængende over hovedet. Jeg kan selvfølgelig sagtens mene, at du bør gøre noget ved sagen, det er jo ikke min familie, der er på spil! Jeg tror ikke, at du ser spøgelser. Muligvis er du ikke sikker på, at din nevø bliver misbrugt. Men hvis du fornemmer, at han ikke rigtigt trives, mon du så ikke har ret?
Jeg ville dog tro, at man kan bede myndighederne om hjælp til din nevø og forlange anonymitet for sig selv. Måske kunne det ligeså godt være en nabo eller lærer, der var bekymret for hans trivsel? Men det tror jeg afgjort, at Støttecenteret meget bedre kan råde om.
Jeg forstår godt, at det er meget svært med frygten for at miste nevøerne, der måske er din sidste "rigtige" familie. På den anden side kan jeg ikke se, hvordan du kan lade det ligge? Du vil vel siden være meget ked af, hvis der skulle vise sig at være noget om sagen, og du har anet det uden at gøre noget?
- Jeg forstår da godt, at du har svært ved at fokusere på andre med alle de bekymringer, du selv har. Forstår også godt, at man kan blive træt af psykologsnak, og det er nok i virkeligheden et godt tegn. På at man er ved at være klar til at finde en ny og gladere side af sig selv og måske ikke længere orker kun at omgås behandlere og mennesker med samme problem som en selv. Måske kan du tænke tilbage på, hvad der egentlig gjorde dig glad, da du før din trediveårsdag var en glad og udadvendt pige, og prøve at opsøge nogle af de aktiviteter?
Ja, man må da blive ved med at prøve at søge efter det, der gør en glad. Du har haft så mange problemer at slås med, at du ikke har haft mulighed for at udvikle den sunde side af dig med interesser, måske arbejdsliv og venner eller familie. På det punkt er du så kommet lidt bagud, men det kan indhentes, og du kan finde frem til noget og nogen, der er vigtige for dig.
Der er intet at sige til, at du savner andre mennesker i dit personlige liv, men for mig lyder det desværre, som om du undgår selskab.
Det er jo ikke hver dag, man møder mennesker, som siger en noget på "hjerteplan", som du skriver. Nej, det er faktisk sjældent for de fleste af os!
Derfor kan du alligevel ikke isolere dig. Man går ud blandt andre først og fremmest for at deltage i den aktivitet, de har gang i.. og så er man en sjælden gang heldig at møde nogen, man kan lære nærmere at kende, hvis man ikke overfokuserer på det ! Groft sagt - og svært, når man føler sig alene.
Jeg fornemmer, at mens du til hverdag har problemer med kontakten til andre, har du slet ikke det problem, når du skriver anonymt, men virker intens og oprigtig. Derfor tænker jeg på, om det måske netop for dig var en god ide at gøre noget mere ved at møde folk over internettet? Ret ideelt for dem, der ligesom dig gerne vil se andre an, før de lukker dem ind.
Nå, jeg snakker med glæde videre med dig, men jeg er jo til gengæld ikke anonym her og kan ikke fortælle alverden.
Så hvis du har lyst til at sludre lidt mere privat, er du velkommen til at skrive til mig på adr. louiselamberth@sol.dk
Det kunne være hyggeligt Louise


 
Svar på Rådvild og ensom efter seksuelt misbrug
Besvaret torsdag den 16. oktober 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
.. og du er selvfølgelig også velkommen til at skrive her igen, hvis det passer dig bedre..

Skriv et svar til Rådvild og ensom efter seksuelt misbrug

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience