A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Selvskade, hvad gør jeg?
Oprettet lørdag den 25. oktober 2008 kl. 20:32
Oprettet af Anonym i brevkassen "Selvbeskadigelse"

Hej...

Jeg er en pige på 19, har tidligere skåret i mig selv, men stoppede igen fordi min veninde hjalp mig med at snakke om alt det der gjorde mig bange.
Nu er jeg så begyndt at skære igen, eller jeg ridser kun, tør ikk skære. Det startede da jeg troede jeg var gravid og turde ikk sige det til nogen, men min "reserve" mor kunne se at der var noget galt(heldigvis) hun har været der hele vejen igennem, var heldigvis ikk gravid.
Nu kan jeg bare ikk stoppe igen, jeg har fortalt min "reserve" mor at jeg gør det, troede sådan set at det ville hjælpe, men gjorde det ikke, nu er jeg bange for at der er flere der får det afvide.
Hvad skal jeg gøre for at stoppe?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Selvskade, hvad gør jeg?
Besvaret lørdag den 25. oktober 2008
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Kære pige

du skriver desværre ikke meget om, hvad din angst går på, udover frygten for at være gravid. Godt det var falsk alarm, især da du har det så skidt i forvejen.
Er du plejebarn, siden du skriver om en "reservemor"?

Har din angst noget at gøre med din familiebaggrund? Hvis du stoler på din "reservemor", kan du vel også stole på, at folk ikke får noget at vide om din selvskadende adfærd? Kom din "reservemor" med hjælp eller forslag?

I øvrigt er selvskade et problem, du deler med mange, og ikke noget at være flov over. Men din selvdestruktive adfærd skal stoppes, inden det går galt. Kontakt LMS, Landsforening imod spiseforstyrrelser og selvskade (www.spiseforstyrrelser.dk). Her kan du få kompetent rådgivning om din selvskadende adfærd og evt. komme ind i en støttegruppe for selvskadere.

Indtil du har det bedre, vil jeg da råde dig til at være sammen med mennesker og fylde din tid ud såvidt muligt. Her på siderne kan du finde andre med samme problem. Men prøv også at være sammen med glade mennesker i det omfang, du magter det. Det handler om ikke at blive ledt i fristelse til at skade dig selv. Du fortjener bedre..

Du er meget velkommen til at skrive igen med mere præcise oplysninger om din frygt og dine problemer

held og lykke,
Louise Lamberth


 
Svar på Selvskade, hvad gør jeg?
Besvaret søndag den 26. oktober 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
hej igen.

Jeg er ikke plejebarn men bor ved en dejlig familie hvor jeg arbejder, jeg skærer hver gang der er noget jeg er bange for, så som at jeg er bange for at nogle finder ud af jeg gør det, eller at jeg får lavet så dybt et sår at jeg bliver nød til at fortælle nogen det, eller at der er nogen der kan se gennem min facade.
Der er næsten ikke det jeg ikke kan finde en grund til at være bange for.
Ved bare ikk hvordan jeg skal stoppe det.
Når jeg gør det bliver jeg så glad, men også ked af at jeg bliver nød til det for at være glad.
Hilsen den (U)lykkelige


 
Svar på Selvskade, hvad gør jeg?
Besvaret tirsdag den 28. oktober 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen pige og tak for din kommentar. Godt, at du har gode mennesker omkring dig.

Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad du mener med "Der er næsten ikke det, jeg ikke kan være bange for". Lider du af egentlige fobier? Angstanfald? I så fald kan du måske prøve at ringe til Angstlinjen. Tlf. 70207170

Hvis din angst mere koncentrerer sig om, hvad andre synes om dig, vil jeg sige, at det er meget almindeligt, når man er ung. Men prøv at tænke på, at dine omgivelser nok slet ikke spekulerer så meget over, hvad de skal synes om dig, de har nok i deres eget liv, og vil du dem noget, må du komme til dem.
Da jeg læste din kommentar, kom jeg til at tænke på en lille "flue" af Storm P ("fluer" kaldte han sine små vitser, hvis du ikke ved det, det er nok ikke lige din generation).
En mand: "Jeg er så ulykkelig".
Anden mand: "Men hvorfor er du ulykkelig"?
Den første: "Fordi jeg drikker".
Anden mand: "Men hvorfor drikker du"?
Første mand: "Fordi jeg er ulykkelig"!

Jeg håber, at du tilgiver mig denne lille joke Det er ikke for at gøre nar af dig, men for at vise, at du virkelig er på vej ud i en ond cirkel, når du skærer dig selv, fordi du er bange for, at andre får at vide, at du skærer dig..

Du har talt med din reservemor og din veninde om din selvskadetrang. Ingen af dem har taget afstand fra dig. Tværtimod har de været søde og vil gerne hjælpe. Tror du ikke, at langt de fleste af dine venner og familie ville reagere på samme måde?
Det tror jeg. Og jeg tror, at du har evnen til at finde den slags søde mennesker.
Så bare rolig, du behøver ikke at være perfekt for at blive holdt af. Det er vi andre ikke - heller ikke dem, du frygter skal høre om din selvskadetrang. Og sommetider skal man måske sige til sige selv, at "Så kan det også være lige meget"! Hvis du har nogle venner, der ikke kan tåle at høre den slags, så skal du da alligevel hellere bruge din tid på nogle andre.
Ikke fordi, du absolut skal gå og snakke vidt og bredt om det lige nu. Men det behøver vel heller ikke være en hemmelighed, som du skal tage med dig i graven.
Det er vigtigt, at du kan tale om dit problem, for at få hjælp. Prøv at ringe til LMS, Landsforening imod spiseforstyrrelser og selvskade (www.spiseforstyrrelser.dk), på tlf. 70 10 18 18

Held og lykke med det hele,
Louise Lamberth


 
Svar på Selvskade, hvad gør jeg?
Besvaret torsdag den 30. oktober 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
hej igen.

Nu har jeg været så dum og give mine knive væk, har mega fortrudt det, for kan ikk rigtig sætte ord på de føleser der kommer når jeg plejer at skære. Jeg har flere timer om dagen og natten hvor jeg ikk kan foretage mig noget, så sidder jeg bare og ryster og ved ikk helt hvad der sker med min krop. Min veninde og reserve mor, vil nu have mig med til lægen men det kan jeg virkelig ikke, er bange for hvad de vil gøre ved mig.
Jeg vil helst bare spole tiden tilbage og ønske at der ikk er nogen der ved.

Jeg er slet slet ikke parat til at få hjælp, der hvor jeg er nu. Jeg er nød til at finde en grund til at få hjælp og det har jeg bare ikk nu (ved godt det er et problem at jeg skærer, det er bare ikk nok, til at jeg kan søge hjælp) tror først jeg er rigtig klar når jeg kan sætte ord på alt det der sker indeni mig

Den (U)lykkelige


 
Svar på Selvskade, hvad gør jeg?
Besvaret torsdag den 30. oktober 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kære (U)lykkelige
Nu studsede jeg lige over din underskrift. Lykke og ulykke kæmper med hinanden om dig!
Hvor er jeg glad for, at du slap af med knivene. At du gav dem væk, er tegn på, at du vil livet og ikke selvdestruktionen.
Og godt, at du har så søde omgivelser, der prøver at hjælpe. Du har brug for hjælp, og jeg tror altså ikke, at du har noget at frygte ved at gå til lægen? Det er ingen skam at have det psykisk dårligt, og det er desværre slet ikke ualmindeligt.
Hvorfor skal du kunne sætte ord på alt? Hvorfor skal du være perfekt og velformuleret? Du behøver ikke at sige en hel masse. Bare sig til lægen, at du har det dårligt og skærer dig selv, og så lad lægen tale.
Næste gang, du får et angstanfald, prøv at tage et stykke papir og skriv ned, hvad du føler. Du behøver ikke at tænke en hel masse over ordene, bare lad det komme. Der er mange, som synes, at det er en stor hjælp at skrive sig væk fra problemerne. Og måske kan du også blive lidt klogere på, hvorfor du egentlig skader dig selv, det kan du jo kun selv svare på?
Hvis du føler angst, kan du også bede din reservemor eller veninde om at gå en tur med dig, og snak med dem om din frygt. Èn ting er sikker, ved at give efter for angstanfaldet og sidde og vente på, at det går over, bliver din angst meget større.
Jeg tror ikke, at du har noget at frygte ved at gå til lægen? Sandsynligvis vil lægen give dig en henvisning til psykiater, og psykiateren vil muligvis ordinere dig medicin og selvfølgelig snakke med dig. Hvad er det farlige ved det?
Jeg synes, det er dejligt, at du nu får hjælp.
Men du er velkommen til at skrive igen og forklare nærmere, hvad du frygter af lægen.
Jeg håber alt det bedste for dig!
Louise Lamberth


 
Svar på Selvskade, hvad gør jeg?
Besvaret fredag den 31. oktober 2008
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Hej
Efter, at jeg har læst hvad du skrev, mener jeg, at du selv har faktisk fået øje på det vigtigste, nemlig, dit behov at kunne sætte ord på det du oplever og føler uden at være bange for, at de andre omkring dig bliver sure, bedømmende, sårende og andet de kan finde på.

Når du har valgt at skære i dig bliver det til en stille ”samtale” med dig selv og det er ikke nok.
Vi mennesker, har behov for, at kunne være sammen med andre, udtrykke os i forhold til de andres reaktioner og handlinger uden at føle os såret. Vi har også behov for, at kunne tale med andre, som vil lytte til os og som vi har tillid til.
Når vi sommetider vil undgå konflikter ( og få tilsyneladende fred), ønsker at være beskyttet,
løber vi den risiko, at vi ikke får chancer, at lære os at handle som er bedst for os.
Når vi skal skifte vor måde at reagere på, er det ofte svært at gøre det alene. Man føler sig usikker. Derfor vil det være godt, at finde en professionel (psykoterapeut, psykolog) som kan deltage sammen med dig i den proces som skal lede til, at du får andre kompetencer at omgås med folk og vil ikke have behov for at få den lettelse i form af at skære sig.

Det, at du ønsker en ændring er allerede et godt tegn ligeså, at du skriver til os.
Tak for det!

Redaktør


Skriv et svar til Selvskade, hvad gør jeg?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience