A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Frygter at være biseksuel og anderledes!
Oprettet fredag den 31. oktober 2008 kl. 22:58
Oprettet af denjeger i brevkassen "Sex & Kærlighed"

Hej Brevkasse!

Jeg skriver nok mest dette, fordi jeg ikke har nogle gode venner eller veninder, jeg kan snakke med om dette - og jeg må altså bare ud med det og spørge, om det er normalt - hvilket det sikkert er... Men det gør det ikke mindre forvirrende.

Ja, det er sådan, at jeg ikke kan forstå min egen seksualitet. Det er egentlig ikke noget, jeg før har haft af problemer - det er kommet sådan lidt efter lidt i min 17 års alder.

Jeg tænder helt vildt på piger - det er sikkert - men jeg har dog aldrig haft en kæreste før. Jeg har én gang været i seng med én pige, jeg havde "noget kørende" med. Ikke noget stort, hvilket det nok aldrig rigtigt er første gang. Det var dog rigtigt dejligt! Jeg fandt dog ud af, at jeg lider af for tidlig sædafgang - men det er nok normalt, når man er helt ny på dette område.

Men her på det sidste, er jeg også begyndt at tro, at jeg måske også er lidt til mænd. Og det vil jeg bare ikke være!!
Jeg kan bare ikke gøre noget ved det! Der er nogle specielle drenge (mest de "populære" og "hårde" typer), hvor jeg føler mig mærkelig feminin, og det forskrækker mig, da jeg ellers normalt er den ret drengede type - og vil gerne være maskulin og macho - så det er to modsætninger, der ligesom strider mod hinanden. Det er en virkelig ubehagelig følelse.

Jeg har ikke noget i mod homoseksuelle, jeg vil bare ikke selv være én! Når jeg har seksuelle fantasier, er det altid med piger. Men jeg har også en slags "fetish" for transvestitter, og bliver seksuel stimuleret af dem i film f.eks.. I sær to transvestitter sammen - eller med en pige. Mens jeg sidder og skriver dette, væmmes jeg ved dét! Men samtidig er det noget, jeg ikke kan gøre noget ved. Det er som om, jeg er to personer i én krop.

Hvis jeg ser en flot fyr på gaden, kan jeg godt kigge en ekstra gang. Og så er der dem, jeg ved er homoseksuelle - dem føler jeg en eller anden mærkelig tiltrækning til. Men egentlig ikke decideret seksuel!

Jeg er også bange for, at drengene (og i sær pigerne) i min klasse skal tro, at jeg er bøsse - eller virker bøsset.

I kan godt forstå, at det ikke er noget, man kan sidde og snakke helt åben om om til en ven, ikke?

Er det normalt, at man i min alder ikke altid er én bestemt person? Igennem en dag kan jeg veksle mellem at være mange forskellige personer, afhængig af hvilken person, jeg snakker med.
En god ven: Lidt smart, lidt oppe at køre måske og laver jokes.
En sød pige: Macho, Drenget og sjov.
En dreng, der er hård eller populær: Feminin og usikker.
En pige, som jeg har følelser for: Meget usikker, og ved ikke hvordan jeg skal være eller stå.
Mod min søster: Ret autoritær og lidt kedelig måske - kan ikke lave sjov.
Mod min mor: Drenget.
Mod min far: Usikker og føler til tider, at jeg har en meget lys stemme når jeg snakker med ham - selvom jeg jo ikke har det.

Hvorfor har jeg alle de meget forskellige personligheder inden i mig? Jeg aner jo ikke, hvem jeg er og hvem jeg skal blive til. "Bare vær dig selv" siger alle.... Men det er jo lidt svært, når jeg ikke aner hvem JEG er..

Jeg siger selvfølgelig til mig selv, at mine personlighedspaltninger og op og nedture nok bare er min alder - men jeg er jo snart 18.. Skulle jeg ikke snart have fundet mig selv? Hvor længe varer det her teenage noget normalt, hvor jeg kan slappe af og være psykisk stabil hele dagen?

Og hvad med mine biseksuelle tanker? Er det også noget, der vil gå væk med alderen? Jeg er så forvirret for tiden.

Tak for, at du gad at læse dette! Jeg måtte bare ud med det.
Og tusinde tak for denne brevkasse!

M.v.h
Denjeger.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Frygter at være biseksuel og anderledes!
Besvaret fredag den 31. oktober 2008
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk

Kære Denjeg er,

ja, det er jo lidt problemet: Denduer, kan du kun i et vist omfang ændre!
Det lyder som helt almindelige og normale tanker, du har. Du spørger, om du er biseksuel. Det er altså et spørgsmål, som du selv bliver nødt til at finde svar på. Selvfølgelig kunne det godt lyde, som om du har en snert biseksualitet. Meget af den tiltrækning, du føler overfor homoseksuelle, kan måske også være nysgerrighed, en nysgerrighed overfor mennesker, som er anderledes? Måske endda lidt misundelse over, at de tør være anderledes?
Om du så vil give dig selv stemplet "biseksuel" eller ej, synes jeg ikke er så vigtigt lige nu. Tænk på, at eventuel biseksualitet ikke er en tung dom, der hænger som en mørk sky over dig, men eventuelt en mulighed, som du kan bruge - eller undlade at bruge, når du bliver lidt mere afklaret med det hele!
Men jeg forstår da udmærket godt, at det kan være svært at tale om. Måske er du opvokset i et miljø, hvor man ikke er så vant til, at folk skiller sig ud fra normen?
Men du kan være sikker på, at rigtig mange af de mennesker, som endelig ikke må vide om dine biseksuelle lyster, selv har nogle tilsvarende hemmeligheder. For det er almindeligt at være anderledes og "mærkelig"! Også seksuelt. Nogle vælger at udleve eventuelle "sære" lyster - andre gør ikke. Det betyder jo ikke nødvendigvis, at dine venner, forældre, søskende ikke har fantasier, som du ikke kender til. Måske også på andre felter kan de have en lyst til at skille sig ud fra normen, som bare ikke er blevet virkeliggjort?
Det er også almindeligt at føle sig anderledes, udenfor og alene. Den følelse nærer du desværre især, når du ikke vil være dig selv bekendt og ikke kan tolerere dig selv, som du nu engang er.
Jeg går ud fra, at du om nogle år vil have et mere klart billede af dig selv. Så vil du forhåbentlig også føle, at du har en plads i verden uanset, om du er biseksuel eller ikke!
Jeg blev helt forskrækket, da jeg læste din overskrift om "personlighedsspaltninger". Heldigvis er der da tale om helt normale stemningsskift i løbet af en dag. Du vil nok aldrig være den samme overfor alle mennesker, og heldigvis! Det viser mest, at man har lidt social forståelse og indlevelsesevne, når man kan tilpasse sig en situation. Men senere vil du nok bare ikke tænke særligt meget over, at du ikke opfører dig ens overfor alle mennesker. Du vil sikkert i højere grad VÆRE dig selv - end TÆNKE over, hvem du er! Og forhåbentlig føle, at du har lov til at være dig selv og sige, hvad du mener.
Alt i alt, tag det så afslappet, du kan.. Kast dig ud i de udfordringer, som ligger nærmest for lige nu. Der er ikke noget i vejen med dig. Vigtigt er det bare, at du bliver ved med at prøve livet af og ikke isolerer dig eller går til grunde i spekulationer uden handling, fordi du frygter fremtiden og frygter at være anderledes.
Du er ikke så anderledes endda, ikke på de her punkter ihvertfald
Og jeg er ret sikker på, at du nok skal få de her ting på plads på den ene eller anden måde, det tror jeg helt sikkert ud fra dit kloge brev. Skriv igen, hvis du får lyst en dag.

Mange gode hilsener herfra
Louise Lamberth


 
Svar på Frygter at være biseksuel og anderledes!
Besvaret onsdag den 10. december 2008
Besvaret af Sara, Anonym besøgende på sindnet.dk
Heej.

til det med at du er bange for at du er til mænd, vil jeg bare sige at der er intet og være bange for, jeg er selv bisexuel, og folk tror da nogle ting om mig, men det er ikke sådan at jeg bliver holdt udenfor... tværtimod efter jeg fortalte min "dystre hemmelig" har de personer omkring mig været mere forstående overfor mine problemer og min bedsteveninde som jeg bor sammen med har intet imod det (jeg er pige)

og jeg ved godt at det bliver sagt at det er lettere for en pige og være bisexuel men det er det overhoved ikke, der stilles også krav og der er da nogle folk som kigger meget underligt på mig...
jeg har sågar været udefor at en af mine venner har droppet mig på grund af at jeg fandt ud af at jeg var bisexuel.

men det vigtigeste er at du er tryg ved dig selv og at du selv er glad så kan du jo altdi finde nogle andre venner igen, for hvis dine nu værende venner dropper dig på grund af det, er det ikke rigtige venner. jeg vil hvertfald gerne være din ven

Du skrev også at du havde tidlig sædafgang...
det gør ikke noget for de fleste piger, bare du gør det godt ( hvis du ved hvad jeg mener) og bagefter kan du jo os bare kæle lidt for den pige( elelr dreng) du er sammen med. jeg kender det selv fra min kæreste og han plejer bare at kæle for mig bagefter og der findes ikke noget bedre

Håber du kan bruge mit svar....


Skriv et svar til Frygter at være biseksuel og anderledes!

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience