A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hvordan kommer jeg fri af selvmordstanker?
Oprettet onsdag den 12. november 2008 kl. 22:13
Oprettet af Anonym i brevkassen "Selvmord"

Hej.

Jeg ved virkelig ikke hvad der er i vejen med mig. Men tænker virkelig hele tiden på selvmord. F.eks...: der hænger et tov i et træ i min baghave, hver gang jeg ser det tænker jeg at jeg kan hænge mig der. .. - Men tror at jeg ville vælge piller hvis det skulle ske. Har stået mange gange med pillerne i hånden, og gået rundt med dem. Men er aldrig kommet længere. Jeg ved jo godt at jeg inderst inde ikke vil dø, men der er bare nogle gange hvor alt er sort og jeg ikke kan tænke på andet. Specielt i denne periode.. (lang periode) Jeg er på den ene måde bange for at jeg pludselig bare har gjort det. På den anden side tænker jeg at det ville være så rart ikke at skulle leve mere. Så er alt overstået.

Jeg føler at jeg skal mange ting for tiden, men alligevel sidder jeg altid (når jeg ikke arbejder eller går i skole, når jeg ikke pjækker) foran min computer og kigger på sidder hvor der står noget om selvmord, cutting og sådanne ting. Og andre sider, selvfølgelig. Men disse sider har mest interesse.

For to år siden startede jeg på at skære i mig selv, men stoppede i nogle måneder imens jeg gik på efterskole. Gik fra at være afhængig til ikke at gøre det og til at blive afhængig igen. Og det er så her jeg står nu, jeg kan ikke sove før jeg har skåret. Det er ikke fordi at jeg skær så dybt, men det bliver dybere og dybere. Og hader at skjule mine sår på armene. Kan ikke lade vær, vil ikke.

Kort om min baggrund; min far døde da jeg var 5, min mor fik hurtig ny mand. og da jeg var 9 havde jeg to små halvsøskende. Min mor har selv sagt at hun glemte mig. Så hun stillede for store krav til mig og jeg skulle klare mig selv (psykisk). Blev næsten mobbet hele min folkeskolegang. Stoppede i 8. og startede på efterskole i 9. (bedste år i mit liv). Nu går jeg i 10. på en 3. skole (så jeg er 16, snart 17 år). Det er ikke fordi jeg ingen planer har ud i min fremtid. Har mange.. det er også fint.

Men jeg forhindrer mig selv i mange ting pga. Bla. dårligt stædighed, selvværd og selvtillid. Har ingen at snakke med om mine følelser. Kan ikke snakke med min mor eller andre. Har jeg aldrig kunne.

Min mor ved dog godt at jeg blev mobbet, fik hun at vide under en samtale med min gruppelærer på efterskolen. For snakkede lidt med hende og fik fortalt for første gang til en hvordan jeg havde det. Den sidste samtale jeg havde med hende spurgte hun mig om jeg nogensinde havde følt at det ville være nemmere hvis jeg ikke levede. Hvortil jeg nikkede, sagde ikke så meget under samtalerne. Endnu et problem. Jeg rystede, græd indvendigt og undgik øjenkontakt. Efterfølgende spurgte hun om jeg nogle sinde havde skåret i mig selv. Hvortil jeg svarede at jeg ikke ville svare på det.. Så hun ved rigtig meget om mig. Hun sagde også at han synes det var mærkeligt/vildt at jeg ikke havde grædt. Men jeg græder ikke foran andre, heller ikke min mor. Jeg vil ikke virke endnu mere svag. For jeg er svag! Jeg sagde til hende at hun ikke måtte sige noget til nogen, det lovede hun. Efterfølgende undgik jeg hende, for var bange for at hun ville snakke med mig igen (selvom jeg inderst inde ønskede at hun ville komme til mig). Har ikke snakket med hende siden.. Vil lige tilføje at jeg undgik samtaler med hende, der gik over en måned før at jeg turde med den sidste. For sagde nemlig til hende at jeg gerne ville snakke med hende. Men kunne bare ikke få mig selv til det, hun troede at der var sket alt muligt, men ville bare spørge omkring hvad hun havde sagt til de andre lærer. Kunne ikke lide samtaler, men lige nu ønsker jeg virkelig at kunne snakke med hende igen. Men ved ikke hvordan,.. og det ville også være mærkeligt???

Jeg ved at min bedste veninde har skåret i sig selv (ved ikke om hun stadig gør, tabu lagt emne), og tænkt på selvmord. Vi minder meget om hinanden. Men vi snakker ikke om sådanne ting. Men vil enlig gerne kunne hjælpe hende hvis hun har brug for det. Hvilket jeg ved hun har, fornyeligt var hun tæt på selvmord, men blev reddet af hendes kæreste. Det fortalte hun mig en uge efter. Så, jo. vi snakker faktisk om sådanne ting, men kun fra hendes side. Jeg siger ikke noget om hvordan jeg har det. Jeg tror godt at hun ved at jeg har cuttet og tænkt på selvmord før i tiden.. Men jeg sagde det da hun selv lige havde sagt at hun gjorde det. Hun var ret nede, jeg ved ikke lige om hun hørte mig. Så ved ikke hvordan jeg skal sige noget til hende. Men ved heller ikke hvorfor jeg skulle sige noget til hende.. ??

Jeg har en 'ven' som ved at jeg ikke har det så godt for tiden, men han virker enlig mere interesseret i sine egne følelser over for mig. Han forstår ikke et afslag, og de ord jeg har sagt.. hvor jeg indirekte har sagt at jeg ikke vil være mere end venner. Har prøvet at hentyde til at jeg har brug for hans omsorg (som ven).. men han forstår igen ikke.

(de to venner er begge fra efterskolen, havde ingen rigtige venner før)
Jeg græder ofte for tiden.. og kan ikke finde ud af hvad der sker med mig. Er bange for at jeg en dag, handler pludseligt. Jeg er forvirret og hader mig selv!

Hvad skal jeg gøre med mig selv? Hvad skal jeg gøre? Hvad sker der?...

Undskyld hvis det er forvirrende. Håber at det er til at forstå..

Hilsen mig.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hvordan kommer jeg fri af selvmordstanker?
Besvaret onsdag den 12. november 2008
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Hej, tak for dit brev, det er fuldt forståeligt, klogt og velformuleret.

Du skriver, fordi du ønsker at komme fri af dine selvmordstanker.
Du tror måske, at medicin er en nem vej ud af livet. Men det er IKKE tilfældet. Du kan risikere en meget smertefuld forgiftning, og at dit selvmord kommer til at trække ud over flere dage!
En anden risiko er, at medicinen "kun" medfører en livsvarig skade på de indre organer.
Jeg ved ikke, hvilken medicin du går rundt med, men jeg vil anbefale dig at smide det væk!!

Du må have hjælp til at komme ud af din selvmordslyst. Fint, at du har gode venner, venner betyder meget, især når man ikke er på bedste talefod med sin familie. Men dine venner har ikke styr nok på sig selv og er ikke voksne nok til at hjælpe dig nu, så forvent ikke for meget af dem. Jeg er bekymret for dit venskab med en pige, der tænker på selvmord, fordi selvmord ofte smitter, når man er meget påvirkelig, og det er man, når man er nedtrykt og alene. Jeg siger ikke, at du skal glemme din veninde, men lige nu har du nok brug for at tænke på at hjælpe dig selv først og fremmest.
Så du skal have hjælp af nogen, der ser verden fra en helt anden vinkel og ikke betragter selvmord som en løsning på dine problemer. Jeg kan ikke helt greje, om du stadig er på efterskole og har mulighed for at tale med den gruppelærer igen? Eller hvis du er i folkeskole, kan du måske tale med din skolepsykolog? Der er også den mulighed, at du går til lægen og beder om henvisning til psykolog. Måske har du en depression, som kan behandles med psykologisk hjælp og antidepressiva.
Hvis du synes, at det er svært at henvende dig direkte til folk kan det skyldes, at dine problemer aldrig helt er blevet taget alvorligt nok. Men så kan du prøve at ringe eller mail til LMS, Landsforening mod spiseforstyrrelser og selvskade, og fortælle om din selvskadende adfærd.
Se www.spiseforstyrrelser.dk
Du kan være anonym i første omgang, og her kan du evt. blive tilsluttet en støttegruppe af personer i samme situation. Som du ser, har du faktisk gode muligheder for at få hjælp.
Det lyder, som om din mor alligevel ikke helt er klar over eller vil erkende dine problemer. I er begge vant til, at du klarer dig selv. Men for at lære at klare sig selv skal man have en støtte, som du har savnet på det tidspunkt, hvor du havde mest brug for den. Jeg kender ikke din mor og ved ikke, hvordan hun ville reagere, hvis du forsøgte at tale mere åbent med hende eller måske viste hende dit brev og svaret her til brevkassen.
Under alle omstændigheder skal du søge hjælp, heller i dag end i morgen!
Jeg er ikke i tvivl om, at du kan få det meget bedre, end du har det nu.

Du er velkommen til at skrive igen,
mange hilsener Louise Lamberth


 
Svar på Hvordan kommer jeg fri af selvmordstanker?
Besvaret torsdag den 13. november 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Tak for svar.

Det er min mors piller mod forskellige smerter.. kan ikk bare smide dem væk, det er hendes..

Ang. hvor jeg går nu.. Jeg går på en 10. klasseskole. (hader den..men nægter at stoppe). Min gruppelærer er stoppet på efterskolen. Min læge har snakket med min mor omkring noget psykolog, for et halvt år siden. Fordi min efterskole (gruppelærer) sagde at det ville være bedst. Men det var i en anden sammenhæng. Det var omkring det at snakke med voksne.. som jeg beskrev tidligere. Frygtede jeg at snakke med en voksne, selv når jeg skulle spørge om det mindste. Har faktisk tænkt på at ringe til LMS, men jeg ved at jeg ikke ville kunne ringe op. Som sagt, har jeg et problem med at snakke med voksne.. Hvilket enlig udelukker alt..

- hilsen mig igen.


 
Svar på Hvordan kommer jeg fri af selvmordstanker?
Besvaret fredag den 14. november 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej dig igen

Ja, heldigvis tror jeg nu, at du er for klog til at spise piller, som du ikke engang rigtigt kender virkningen af.

Ved du hvad, du kan sagtens snakke med voksne, du snakker da med mig Nej, det kan være, at din bekymring over at snakke med voksne om problemer (som i øvrigt er helt almindelig og normal!) skyldes, at du faktisk er vant til, at voksne, som skulle bekymre sig om dig - fx din mor - ikke helt har formået at være tilstede og tage sig af dig. Jeg fornemmer, at du såvidt muligt lukker dig inde og ikke taler om dine sorger og bekymringer?

Men jeg synes nu alligevel, du burde have noget hjælp, hvorfor blev det aldrig til noget med den psykolog? Fordi din mor ikke tager problemet alvorligt?

Når du siger, at du ikke kan ringe op til LMS, er det jo i bund og grund et spørgsmål om, at når du har det så dårligt som nu, kan du vælge at lade være med at gøre noget - så får du det helt sikkert værre, også fordi du kommer til at hade dig selv! - eller at gøre noget, selvom det måske er en stor overvindelse. Ligesom du garanteret kommer afsted til eksamen, selvom det føles svært. Men bare det at kontakte LMS vil sikkert få dig til at føle dig lidt bedre tilpas, fordi du handler på situationen og bliver "heltinde" og ikke længere offer i dit eget liv.

Så vil jeg lige gentage mig selv, jeg er sikker på, at du kan få det meget bedre end nu, du er klog, velformuleret og analytisk tænkende og har sikkert flere kræfter, end du føler lige nu.

Jeg har lige været inde på LMS' sider, telefonrådgivningen er lukket lige for tiden. Men e-mailrådgivningen er åben, og jeg synes bestemt, at du skal skrive til dem.
Selvfølgelig er du også velkommen til at skrive her igen.
LMS kender til dine problemer og har hørt lignende før.

Du har brug for voksne at tale med, selvom du føler det svært. Du har intet at miste på at sende dem en e-mail - tværtimod!

Held og lykke,
Louise Lamberth


 
Svar på Hvordan kommer jeg fri af selvmordstanker?
Besvaret lørdag den 15. november 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hvordan skulle jeg starte sådan en samtale?
Og hvad skulle jeg ellers sige?
Tror ikke at jeg ville kunne sige noget..

endnu engang tak for svar, det er meget sødt af dig at du vil svare. Det betyder meget for mig.

mvh mig.


 
Svar på Hvordan kommer jeg fri af selvmordstanker?
Besvaret lørdag den 15. november 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen,

du siger da bare, at du har det problem, at du skærer i dig selv og tænker på selvmord, om de har en ide til, hvordan du kan komme ud af det? Du behøver ikke at have hele samtalen planlagt på forhånd, de ved, hvad der skal siges

Her er adr til deres hjemmeside om selvskade:

selvskade.dk [..]

Her kan du også blogge med andre i samme situation!

Men når nu telefonrådgivningen er lukket lige for tiden, så send dem da en e-mail til LMS. Hvis du ikke ved, hvordan du skal begynde, kan du jo bare kopiere den, du først sendte her til brevkassen. Hvis du bruger dette link, kommer du direkte til mailrådgivningen. Du kan være anonym, og først hvis du ønsker, træde ud af din anonymitet

spiseforstyrrelser.dk [..]

Men du er også altid velkommen til at skrive her, brevkassen tjekkes hver dag
Louise


 
Svar på Hvordan kommer jeg fri af selvmordstanker?
Besvaret onsdag den 3. december 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg kan ikke. Ved godt at det er lang tid siden jeg sidst har skrevet. Men ved ikke hvad jeg skal skrive. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg ved intet. Det eneste jeg ved er at jeg gerne have en psykolog nu, tænker konstant på det. Men ville aldrig kunne sige noget til min mor, sidst jeg gjorde det var jeg meget fuld.. Siden har vi ikke snakket om det, før snakkede vi heller ikke om det. M

en er også bange for at jeg ikke kan komme på High school næste år, hvis jeg fortæller hvordan jeg har det.. Og vil på high school, ellers falder alt sammen..

Har ikke været i skole i to uger, havde det bedre i de uger (er begyndt igen, har været der en dag ud af tre, men mit humør bliver trist og stille og roligt lige som før. nu hvor jeg ved at jeg skal være der igen. Og har prøvet at love mig selv at jeg vil være komme i skole..) Eller sov dem nærmest væk. Min søvn er meget mærkelig. Har svært ved at falde i søvn. Men ofte sover jeg over 12 timer. Går ikke i skole, min mor ved det ikke. Tror at jeg snart har så meget fravær på min skole at de smider mig ud. Og så ved jeg virkelig ikke hvad jeg skal stå op til.. de dage jeg står op..

..et andet spørgsmål.. Hvis jeg nu engang fik en psykolog, og fortalte om mine tanker og mit selvdestruktive adfærd. Ville det så blive fortalt til min mor?

Ved ikke engang om jeg vil kalde mig selv for cutter (selvdestruktiv). For skærer ikke så dybt som jeg ved andre gør. Har lyst mange gange til bare at skære dybere i min arm og være ligeglad. Men ved ikke hvordan jeg skulle kunne skjule det, har næsten kun tøj med korte ærmer.. Gør det pludseligt, har mere og mere lyst. Men har heller ikke skåret i over en uge nu. Har ikke haft ’tid’ til at være lige så ked af det, har sovet. Og hvis jeg ikke sover, er jeg på mit værelse. tv og computer (som nævnt tidligere..) og er bare tom..

Det her er mærkeligt skrevet, en del forskellige tanker skrevet ned sammen.. Undskyld !! Ved ikke hvad jeg har gang i !!

- mig..


 
Svar på Hvordan kommer jeg fri af selvmordstanker?
Besvaret torsdag den 4. december 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen..
Når du ikke kan søge hjælp, tror jeg desværre, at det handler om, at du ikke er vant til at blive taget alvorligt og hørt. Din mor overhører dine signaler, og du skjuler jo desværre også for hende, at du har det så dårligt!
Men brug din fornuft på din nuværende situation: Du har søvnproblemer, og du er selvdestruktiv.
Du vil på high school næste år - men har så meget fravær, at du risikerer at blive smidt ud af skolen. Jeg forstår ikke, at skolen ikke har kontaktet din mor?
Men det lyder, som om du er på vej ind i depression. Du burde gå til lægen! Jeg kan jo desværre ikke gå til lægen for dig:/
Vil du gerne have, at jeg skal ringe eller maile til LMS for dig, så gør jeg meget gerne det. Du har brug for hjælp. Hvis du fortsætter som nu, risikerer du at blive alvorligt syg, og så er det lige pludselig ikke et spørgsmål om du vil søge hjælp, for andre vil ikke kunne overse, at du er syg.

Skriv til mig igen her eller privat, adr er louiselamberth@sol.dk

Mange hilsner Louise Lamberth


Skriv et svar til Hvordan kommer jeg fri af selvmordstanker?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience