A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Bange for at spise i selskab med andre
Oprettet mandag den 17. november 2008 kl. 21:26
Oprettet af Anonym i brevkassen "Angst"

Jeg ved ikke helt hvilken "kategori" det her hører under, men jeg prøver bare her.

Jeg bor hjemme og laver ingenting til daglig, så jeg er kun ude af huset ca én gang om ugen, hvor min støtte/kontaktperson kommer og henter mig.
Jeg bliver altid meget nervøs og nærmest angst de dage jeg skal mødes med ham.
Jeg ved ikke hvorfor men jeg er bange for at være sulten når jeg er sammen med andre mennesker. Derfor bruger jeg ofte en time på at spise, inden han kommer, hvilket resulterer i at jeg må på toilettet flere gange, og ofte er tæt på at kaste op.
Problemet er bare at jeg ikke får følelsen af mæthed.. faktisk bliver sulten næsten værre. Så hele tiden mens jeg snakker med min kontaktperson er jeg sulten og min mave gør så ondt og jeg kan ikke koncentrere mig fordi jeg er bange for min mave skal sige noget.. jeg tænker om det er noget nervøsitet der gør at jeg føler sult, men når jeg så er hjemme igen ca. to timer senere så skynder jeg mig at spise noget fordi så rumler min mave..
jeg er så bange for at være sammen med andre mennesker fordi jeg altid er sulten og jeg tør hverken spise eller drikke når andre ser det..
ved ikke hvad jeg skal stille op. ville ønske det ikke var et problem, så jeg turde være sammen med andre mennesker..

hilsen den ensomme pige* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Bange for at spise i selskab med andre
Besvaret mandag den 17. november 2008
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk

Kære ensomme pige,

Ja, det lyder vel nok ubehageligt. Og desværre har du så slet ingen glæde af din kontaktperson. Men tænk på, at han er der for din skyld, og han er garanteret ligeglad med, om din mave rumler Ville du måske selv synes dårligt om nogen, fordi de kom til at rumle lidt? -nej, vel?
Men du har en social fobi, som der bestemt skal gøres noget ved. Jeg synes, at du skal kontakte Angstforeningen,
www.angstforeningen.dk
Du kan maile eller ringe, evt. anonymt i første omgang. Det er meget vigtigt, at du får talt med nogen, da du jo åbenbart ikke kan tale med din kontaktperson. Jeg håber, at det kan komme senere.
Du er absolut ikke alene om uforklarlig angst, desværre.

Jeg synes, det er rigtig skidt, at du er så meget alene. Det kan ingen mennesker tåle. Kan du tale med dine forældre om problemerne?
Du laver ingenting til daglig, skriver du. Men hvad går dagene med ? Er du på førtidspension, kontanthjælp, eller sygemeldt?
Jeg vil meget gerne hjælpe dig, og du er velkommen til at skrive igen. Brevkassen tjekkes hver dag. Men jeg tror også, at det er vigtigt, at du får talt med Angstforeningen.


Mange hilsener
Louise Lamberth


 
Svar på Bange for at spise i selskab med andre
Besvaret onsdag den 19. november 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Mange tak for svaret!

Nej jeg ville jo ikke synes dårligere om andre hvis de rumler, det kan jeg godt se.. Men det er alligevel bare ikke helt det samme føler jeg.. Når andre rumler får jeg det også lidt ubehageligt, men bliver samtidig lidt glad fordi så ved jeg at jeg ikke er den eneste det sker for. Men når det er mig selv så får jeg bare sådan en helt underlig følelse af uvirkelighed og ønsker jeg kunne gå tilbage i tiden, eller bare var væk..

Men det lyder vist som en meget god ide at prøve at kontakte angstforeningen, for det ville virkelig gøre mit liv meget nemmere hvis de kan hjælpe mig med at komme af med det..

Jeg snakker ikke så meget med mine forældre, men når jeg har prøvet at snakke med min mor om det, så siger hun at det er fordi jeg spiser for meget. Måske har hun lidt ret, men jeg kan bare ikke spise mindre, for så er der jo endnu større chance for at være sulten..?

Mine dage går med at jeg bruger en masse timer på at stå op, og så når jeg er kommet op så ser jeg tv eller er på computeren til nogen gange lidt for langt ud på natten, hvor jeg tilsidst lægger mig i min seng og bruger 1 til 4 timer på at falde i søvn igen.. Jeg er ikke på kontanthjælp endnu, men min kontaktperson siger jeg skal snart, fordi jeg ikke rigtig har nogen penge, og mine forældre vil godt snart have jeg betaler noget husleje..


 
Svar på Bange for at spise i selskab med andre
Besvaret onsdag den 19. november 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen

du skriver ikke, hvor længe du har haft det som nu? Får du nogen medicin, jeg går ud fra, at du har talt med lægen om dine problemer?
Du skal bestemt kontakte Angstforeningen så hurtigt som muligt.
Der må da have været en tid før denne, hvor du har haft det bedre og haft venner eller interesser?
Dine dage skal fyldes bedre ud fra nu. Du kunne måske læse nogle timer, eller skrive dine tanker ned, det hjælper mange. Måske kunne du lave noget håndarbejde eller chatte på nettet? Prøv at kigge her på siderne, der er andre, der har en fobi eller er bange for mennesker. Måske kan du tale med din kontaktperson om en plan for dine dage?
Du skal prøve at bruge tiden til noget, der betyder noget for dig og gør dig godt tilpas lige nu.
Det er rigtigt skidt for dig at gå og spilde tiden
Når du kommer på kontanthjælp, skal du vel også stå til rådighed og være klar til at tage et job eller aktivering - kan du klare det?
Du må endelig skrive her, så tit du ønsker.

Mange hilsener Louise Lamberth


 
Svar på Bange for at spise i selskab med andre
Besvaret fredag den 21. november 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg har haft det sådan her i ca to år, men det er bare blevet værre..
Da jeg gik i 10.klasse (06/07) måtte jeg nogen dage spise på toilettet fordi jeg ikke turde være sammen med de andre, og jeg pjækkede rigtig meget fordi det var alt for hårdt at skulle derop og ses af andre mennesker og jeg havde aldrig fået lavet lektier..

Jeg har ikke snakket med min læge om det her, men hun ved godt jeg har haft det dårligt i flere år. Jeg får dog ingen medicin, selvom det har været på tale nogen gange. Jeg føler bare ikke helt hun forstår mig

Men jeg kan huske helt tilbage fra 4. klasse at jeg ofte bad mine forældre om IKKE at give mig lov til at ses efter skole med de andre, for jeg ville hellere bare hjem og være alene. Hvorfor ved jeg ikke..? to år senere flyttede jeg skole, men fik ikke så mange venner, og dem jeg fik løj jeg tit til for ikke at skulle være sammen efter skole.. et par gange prøved jeg at tage med til fester, men det endte oftest med at jeg på den ene eller den anden måde fik gjort mig selv til grin, så tilsidst sagde jeg bare jeg ikke kunne tage med fordi jeg havde ondt i hovedet.

Jeg kunne godt tænke mig at tegne og male, men jeg kan aldrig rigtig tage mig sammen. så har jeg tænkt på at få noget undervisning, men jeg hader at andre ser på mens jeg tegner, så jeg ved ikke rigtig.. Plus hvis de siger hvad der skal rettes vil jeg bare føle mig dum og uduelig..

Jeg ved godt at de nok vil sende mig i aktivering hvis jeg skal have kontanthjælp, og det er også derfor jeg har udskudt det så længe.. Søgte faktisk engang i starten af året, og kom i aktivering, men det var fra 8 til 16, så jeg holdt kun til det i fire dage, så lod jeg være med at komme der, og meldte mig fra over internettet.
Så jeg frygter lidt hvad der vil ske denne her gang..


 
Svar på Bange for at spise i selskab med andre
Besvaret fredag den 21. november 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej,

Ved du hvad, jeg synes, at du skal gå til lægen og bede om en henvisning til en psykolog. Du har det alt for skidt til at gå og nulre alene. Jeg fornemmer, at dine forældre ikke forstår dine problemer og hverken tager problemerne eller dine fremtidsdrømme alvorligt. Men så bliver du nødt til selv at tage dine problemer og drømme alvorligt!

Du har meget brug for nogen, der kan opmuntre dig og tage dig med ud af huset. Er det muligt for dig at bede din kontaktperson om at gå med til lægen, hvis du ikke selv kan lide det? Hvad er det i det hele taget for en kontaktperson, fra det psykiatriske system? Kan man tale ærligt med ham? Hvis du synes, at det er svært at tale med ham, kunne du jo fx vise ham denne brevveksling?
Jeg vil meget opfordre dig til at få søgt hjælp. Du kan evt kontakte Angstforeningen anonymt per e-mail i første omgang. Jeg er sikker på, at du har brug for den hjælp, så tag nu imod den! Du er altså langt fra alene om de her problemer, og der skal gøres noget ved dem, hvis du skal have et bedre liv end nu. Og det skal du

Skriv til mig igen. Jeg vil meget gerne høre, hvordan det går dig.

Mange hilsener Louise Lamberth


Skriv et svar til Bange for at spise i selskab med andre

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience