A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg kan ikke mere...
Oprettet mandag den 24. november 2008 kl. 11:29
Oprettet af s. i brevkassen "samvær/samspil"

Hej....
Jeg har en rigtig skidt dag....tid.
Hvad problemet lige nu er ved jeg ikke rigtig, men jeg føler at min verden er ved at falde sammen.
Jeg kan huske mig som en glad pige med en rigtig god venninde og mange venninder og venner rundt omkring. Aldrig har jeg værret så alene som nu. Der var altid nogen at snakke med, at blive trøstet af....men nu sidder jeg her alene med store problemer....
Da jeg flyttede til Danmark, brændte jeg faktisk alle broer....kontakten til vennerne ebbede ud og jeg gad ikke at ringe for at holde den i live. I det hele taget hader jeg at snakke i telefonen. Ikke engang når jeg kan se hvem der ringer tager jeg telefonen. Ikke min familie, min elskede bedstemor eller andre kan jeg få mig til at snakke med. Jeg afviser bare alle mennesker, selvom jeg gerne vil have kontakt.
Det jeg frygter mest ved andre mennesker er at de ikke kan føle at jeg kan lide dem. Jeg kan ikke beskrive det.... Første gang jeg møder mennesker er jeg sød og rar og glæder mig over kontakten.Alt går godt og menneskerne går glad deres vej igen. Derfor elsker jeg også mit job i lufthavnen, hvor jeg kommer i kontakt med masser af mennesker....og det vigtigste - jeg ser dem kun en gang!! Næste gang jeg skal møde en person igen, går jeg i panik, om jeg nu også er den søde og rare person fra sidste gang, de kan huske....og så går det galt. Jeg virker anspændt, mudt, stille og afvisende. Så er det sket og jeg ser ikke mere til denne person.... Det gør mig rigtig ked af det og forstærker bare denne ubehag med at være sammen med andre (untagen min nær familie -mor,far og bedstemor). Fordi jeg bare føler at det alligevel går galt...
Min mand er en person der elsker at snakke med andre og han er bare en der kan det med andre.... han har tusindvis af venner....
Og jeg føler mig bare alene. I de 4 år jeg bor i Danmark har jeg ikke fundet én ven.... og hvad skal jeg sige... jeg har heller ikke prøvet, fordi jeg ikke kan holde kontakten. Jeg har bare ingen interesse i andre mennesker.
Nu er det kommet til en stor konflikt mellem min mand og mig.... På grund af at jeg ikke har nogen at snakke med, ikke "vil" snakke med, skal jeg klare alle mine problemer i mit eget hoved og der er masser af problemer.
Da jeg ikke har nogen andre, hænger jeg vel som en tæge på min mand og fortæller ham alle mine ting og sager, slæber ham med i byen eller sidder alene sammen med ham derhjemme. Jeg kan ikke klare forstillingen at en anden skulle bare sætte sig på min stol (som hans søn, når han er på besøg hos os), have det sjovt med min mand (når han snakker i telefon med andre, han er på besøg hos vores nabo - som ofte også inviterer mig med, men jeg finder altid på en undskyldning ikke at skulle med eller har besøg her hos os).
Især når der kommer nogen her hjem (ikke min mor og far, eller min familie) har vi med 100% sikkerhed ballade, før det kommer - altid. Jeg bliver sur, stresset, panisk om nu huset også er rent og pænt nok til besøg. Jeg kan heller ikke koge og derfor bliver jeg også super anspændt, fordi jeg mener at en god vært altid koger noget godt til sine gæster. Jeg kan bare ikke leve op til det at være en god vært. Jeg stresser mig selv med at dække superpænt op, skrubbe gulvet og gør rent i hele huset....men jeg føler bare ikke jeg er god nok.
Når vi bliver inviteret til nogen (også hans familie) vil jeg gerne gøre ekstra god indtryk, købe værtindegaver, være pænt.....det stresser min mand, da han gerne vil være helt afslappet med sine venner og familie og han kan bare ikke forstå at jeg går så meget op i gaver og sager...og ikke bare falder til ro og er migselv.
Men det kan jeg ikke.... Jeg føler bare jeg ikke er god nok....Jeg føler at de andre er skuffet over mig, når jeg ikke holder smalltalk, er sjov, sød og smilende....
Men sådan er jeg bare ikke....
Ud over det, har jeg også et problem med min mands søn. Da jeg lærte min mand kende var vi meget sammen (alene) og det var fantastisk - kun ham og mig og min hund. Så flyttede jeg til ham og så måtte jeg jo erkende at hans søn selvfølig også var interesseret i min mand (weekendbarn)....og kun fordi jeg var ny lidt i mig. Jeg prøvede at komme godt ud af det med drengen og prøvede at være sød og rar, som jeg altid prøver med fremmede. Et styk tid gik det rigtig godt og drengen ønskede at flytte ind hos sin far og mig. Jeg glædede mig meget, fordi jeg følte ligesom at der kom noget tilbage af det jeg gav drengen.... Men da det så blev alvor og vi lagde planer hvordan vi skulle klare det med drengen, så trak han sig igen og sagde at han alligevel heller vil være sammen med sin mor.
Det gav så stor et snit i mig at jeg, selv om han er et barn (dengang 11år), at jeg ikke kan holde ham ud i min nærhed. Jeg kan bare ikke døje hans navn, ansigt, hans måde at være på, når der er tale om hans mor eller ham nogen steder. Han har bare gjort det samme som alle andre og det kan jeg bare ikke glemme...
Siden den dag er der gået 2 et halvt år, drengen har boet hos os et halvt år (fra januar til juli 2008) og er flyttet igen. Hans far siger det er min skyld, fordi jeg bare ikke kan lide hans søn og han ikke følte sig velkommen her.... Når drengen nu kommer i weekenden sørger jeg for at arbejde, fordi jeg ved at situationen er for anspændt imellem ham og mig og hans far. Jeg snakker slet ikke mere med drengen (nu snart 14)
fordi jeg bare føler at han alligevel ikke fatter en brik af det jeg siger, han giver ikke en disse på det jeg prøver at forklare ham og han er også fuldstændig ligeglad med alt og alle udtaget sig selv.
Det forhold imellem min mand og mig lider stærkt under denne situation og han beder mig hele tiden at lave om på migselv. Jeg føler bare der sidder en spærre, som jeg ikke kan overvinde..... Jeg kan bare ikke være sød overfor drengen....jeg KAN ikke.... Alt i mig skriger imod. Og min mand bliver bare ved med at presse mig. Han kan ikke forstå hvor stor en ting det er for mig.... Han kan bare ikke sætte sig ind i mit problem... Og han er den eneste jeg har... Nu er jeg helt alene. Min mand truer med at forlade mig, hvis ikke jeg ændrer mig.... Hvad skal jeg gøre?? Jeg kan ikke mere....
* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg kan ikke mere...
Besvaret mandag den 24. november 2008
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev
Du bringer mange aspekter i dit liv, som kan give basis for dine tanker, reaktioner og handlinger.

Det ser ud som om kun din egen oprindelige familie kan give dig den tryghed du efterlyser på trods af at du er i midten af tredverne.
Jeg tænker på at dine tidligere erfaringer i dit liv giver dig den uro i det sociale samspil med andre. Når du møder andre mennesker på din vej, ”føler (du), at det alligevel går galt”. Du virker at have svært ved det uvisse kontakten med andre kan medføre. Der er ligesom du er bange for at gå i dybere relationer, fordi du kan fortabe dig, måske kommer til at sige noget om dig selv, din familie eller dit forhold. Derfor opbygger du store afværgeværker i form af perfektionisme, overfladiskhed og afvisning af det ukendte. Det er en meget energikrævende og i regel er fiaskobetonet strategi.

Din mands søn er en del af din familie, som du ikke vil acceptere.
Som børn kan de opføre sig spontant, irriterende, foruden at kan de udtrykke sig på en måde vi voksne ikke altid kan forstå. Drenge omkring puberteten kan sommetider virke noget anstrengende.
Din mands barn er ikke en fremmende og betragtes som sådan men én, du også skal tage ansvar for, at han kan udvikle sig godt og at han kan møde andre mennesker med en åben sind. Det kan jeg ikke se i dit brev du gør dig store overvejelser omkring.

Samvær med din mand er anstrengende.
Han sårer dig ved at sige at der er din skyld, at drengen ikke vil være hos jer men samtidigt er han ikke villig til at tage problemet op til diskussion hvordan løsningen kan være.
Det lyder ikke som om samtalen er et vandt værktøj hos jer.

Vil du være sammen med din mand, må du gå på kompromis og acceptere drengen som en fast person i dit liv. Det er det vigtigste for din mand.

Dine problemer omkring samspil med andre må du løse ved at møde en professionel. Psykoterapeut eller psykolog. Professionelle samtaler må inddrage din mand og evt. drengen.
Vil du have et liv du vil være glad for, må du arbejde mere aktivt med det.

Valget er dit.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Jeg kan ikke mere...

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience