A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Oprettet torsdag den 11. december 2008 kl. 15:01
Oprettet af remains i brevkassen "Psykisk Syg"

jeg har hørt den så ofte..... "du bør tale med en professionel"
men jeg vil ikke.... jeg vil bare tale! Hvorfor har det almindelige menneske ikke plads til mig?
Hvorfor har jeg ikke plads til de andre?
"du har brug for hjælp" - nej? :'( jeg har brug for en, der lytter. En, der ikke afbryder på upassende tidspunkter, men stadig hjælper mig på vej! Jeg hat brug for en, der ikke sidder og putter mig i kasser - sætter en label i panden på mig med "depression", "ængstelig personlighedsforstyrrelse", "stress", "død".
Men de findes åbenbart ikke....., hvorfor æder samfundet os op?
hvorfor er det, at man allerede i 6. bryder sammen og forsøger selvmord? ((en fra min klasse gjorde det..))
Jeg forstår ikke hvorfor man er så fokuseret på at sende denne generation ud i en evig higen efter succes! Vi glemmer at producere en ny generation.
Vi glemmer at lytte.
Vi nægter at lytte!

Men er vi ikke alle mennesker? Hvordan kan det gå toppen forbi? Hvordan kan de undgå at lægge mærke til hvor mange, der bryder sammen... dropper ud...., dør.. og ikke kun fysisk!

Hvorfor ses det ikke... at vi har brug for hjælp?
Vi arbejder så hårdt altid. Stræber. Perferction<3 Nothing less
Vi spiser sundt
dyrker motion
vi drikker mere
vi skændes
vi skilles
vi slås
vi misbruger os selv
fordi vi vil væk.
Vi må ud af dette helvede.. Toppen har skabt det
Skabt os!

Hvorfor finder vi os i det?
Hvorfor lader vi dem træde på os. Følge os. Bruge vores fornuft, så vi står tilbage som tomme figurer.... ser på... ærger os... skammer os.... arbejder hårdere, ødelægger os mere..

Det er da for fanden os alle sammen!!!! Hvorfor gør vi det!? Hvorfor finder vi os i det!!!?

Finder os i at blive kørt rundt med..... finder os i IKKE at blive hørt.
Vores stemmer tages fra os.
De vælger hvad vi skal sige....
men hvorfor er de så meget anderledes?
hvorfor giver vi dem den magt?
hvorfor mærkes de ikke af livet?
hvorfor tvinger de os ud i mere og mere arbejde... hurtigere studier.. perfekte resultater
Når de lider under det allerede? De føler vel også presset?
Jeg venter bare på, at de bryder sammen..., og sænker det hele... giver os tid..

Jeg ved ikke hvem jeg er, for jeg har kun mit studie for øje... det skal bare færdiggøres.. for det er så hårdt! Det gør så ondt..! Det tager alt hvad jeg er.. alt jeg har... alt jeg.... :'(
og når jeg er færdig skulle jeg jo gerne læse videre... universitetet måske?
men det bliver ikke til noget...
jeg dør!
jeg skal dø!
jeg skal falde.... tabe mig selv
jeg kan ikke holde hovedet oven vande så længe..

jeg skal bare ned i butikken og stå.
bare have penge nok til lige at overleve.
penge nok til at jeg ikke skal bo på gaden....


:'( hvorfor tænker de ikke på det?
jeg er jo ikke den eneste!!!!!!!* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Besvaret torsdag den 11. december 2008
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk

Hej,
jeg skal prøve at svare på dit brev, selvom det jo nok mere lægger op til debat, end det er et egentligt spørgsmål. Derfor håber jeg også, at andre vil kommentere.
Det første, jeg bemærker, er at du skelner mellem nogle "vi" og nogle "de" i "toppen". Du er atten, og derfor har andre i princippet altid haft ret til at bestemme over dig. Men fra nu af bestemmer du selv og vil opleve, at der faktisk er mange valgmuligheder med dit liv. For eksempel kunne du vælge ikke at læse på universitetet, hvis du synes, at det er for hårdt og krævende at studere. Det kræver, at du lægger "deres" forventninger - som måske også er din forældregenerations forventninger? - fra dig og går i gang med at tage beslutningerne selv.
Du skriver, at du ikke har brug for professionelle, men for nogen, der lytter - men at de ikke findes.
Ja, om lige netop du har brug for professionelle, er umuligt at se ud af dit brev, og heldigvis er det jo også dig, der skal afgøre det.
Jeg forstår godt din følelse af, at folk ikke orker at lytte til hinanden - og dog! For det er jo altså ikke altid nok at lytte. Nogle har så stærke følelser af ubegrundet angst, hallucinationer, spiseforstyrrelser eller andre psykiske problemer, at det er nødvendigt at kontakte professionelle. Måske ikke fordi de kan sige de magiske forløsende ord, men så fordi de kan ordinere noget medicin, som kan være nødvendigt - heldigvis da oftest i en kortere periode.
I sådanne tilfælde er det jo ikke mangel på omsorg at henvise til en professionel, men det er mangel på omsorg at lade være. Og det betyder ho ikke, at familien så er fritaget for ansvar. Tværtimod har man aldrig så meget brug for sin familie, som når man er syg.
Jeg ved ikke helt, hvordan dine udbrud "jeg dør" skal læses. Forhåbentlig ikke som konkrete selvmordsplaner!
Men jeg kan ihvertfald fortælle dig, at du kan ringe til Ung på Linie eller chatte med de frivillige, hvis du simpelthen har brug for at snakke anonymt og uforpligtende med nogen, der absolut ikke er professionelle rådgivere.Louise Lamberth


 
Svar på Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Besvaret fredag den 12. december 2008
Besvaret af remains, Anonym besøgende på sindnet.dk
lige for.., berolige dig.. at jeg dør er mere.... indvendigt.., fordi jeg låses fast.
Jeg går i 3.g i øjeblikket. De sidste to år har været et helvede med hensyn til skolen, hvor den eneste grund til at jeg er blevet.. er fordi jeg ikke har kunnet fortælle mine forældre... at jeg ikke kunne mere..
fordi jeg jo godt var klar over det var fjollet at holde op.. at en gymnasiel uddannelse er ret essentiel i vort samfund... man bliver sgu ikke til så meget uden efterhånden.. Det er i al fald hvad jeg er blevet overbevist om.
Og nu er det bare decideret tåbeligt at hoppe fra!

de.... regeringen.., ministerierne.... os? jeg ved det ikke, jeg har aldrig rigtig sat mig ind i politik..
men jeg forstår ikke hvordan så mange ting kan blive gennemført, hvis befolkningen er det imod?
og hvordan mine forældre kan udtale sig om hvordan de mener min skolegang skulle fungere....? De har ikke prøvet det. De har ikke gået på gymnasium.... hvordan kan de sige, jeg skal tage mig sammen? Gøre det bedre..... når de ikke aner hvad jeg går igennem?
når de ikke kender mig.....


og du må undskylde disse..! Jeg er bare så.. frustreret for tiden!.. Jeg forventes at skrive denne SRP på 15-20 sider inden jul.. og jeg er nået til en halv side lige nu.. Jeg har ikke rigtig lavet lektier siden midten af 1.g.... jeg har ikke lavet mine skriftlige afleveringer de sidste par uger... jeg kan ikke... jeg begynder at tude hver gang jeg skal.. Jeg kan ikke huske hvordan man gør..
men jeg savner at blive hørt..! jeg savner at kunne tale, når jeg endelig bliver hørt.... ): savner ikke at gøre så ondt hele tiden! Være så træt.... og ked af det....

jeg hader at se mine søskende skændes og min bror gøre min søster ked af det!
jeg hader at se mine forældres forgæves forsøg på at få dem til at enes.... eller i det mindste behandle hinanden pænt....
jeg forstår ikke hvorfor min bror har dette enorme behov for at være rebelsk..., skrige..... gå fra os.. være sur hele tiden.. hade hele verden.... stikke af om natten....

jeg hader at forholde mig så passivt til alt, fordi jeg er bange for at blande mig
bange for at forværre ting!

jeg hader at jeg ikke kan holde af mig selv.... hader at hade mig selv.... hader at jeg ødelægger mig selv... hader at være mig..... hader at være så egoistisk hele tiden..

men jeg kan jo ikke skabe et utopi for mig! Jeg kan ikke ændre på verden for mig... min skyld...


jeg er blevet overset så længe.! Altid været hende den stille.... altid været hende den artige.. den dygtige.... hende, de andre burde være ligesom.... altid gjort ondt.
jeg begyndte selvskade for 8-10 år siden...., jeg kan ikke helt huske det.. kan ikke huske hvorfor.
vil ikke huske hvorfor....

mit liv er godt.... det er fantastisk.. jeg burde være lykkelig..., jeg burde holde op med at have så ondt af mig selv... se på verden.... se på verden......


undskyld..... undskyld! Spild af plads - spild af tid!!
jeg må bare have det..... ud? fortælle det til nogen... blive hørt..
for igen er det: mig-mig-mig-mig-mig-mig....
få svar?!


hvorfor kan verden ikke hjælpe de, som har det dårligt?
hvorfor bliver vi gemt væk?
hvorfor er det ikke os, de satser på at hjælpe?

hvorfor handler det altid kun om at være bedst.....? :'(


 
Svar på Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Besvaret fredag den 12. december 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen,

hvorfor skulle det være "spild af plads - spild af tid" at skrive dine tanker ned her? Det er da lige det, brevkassen er til for! Og desuden er jeg sikker på, at rigtig mange i din alder forstår dig fuldt ud, og mange andre (mig fx husker at have haft det lidt på samme måde.
For du er jo nået til et tidspunkt, hvor du ser din familie på en ny måde. Tager alt det til overvejelse, som du før tog for givet, fordi dine forældre sagde det. Sådan skal det være..

Jeg synes absolut ikke, det er dumt at stoppe en gymnasieuddannelse, hvis man synes, det er et helvede at gå der. Det skal ikke være et helvede hverken at studere eller gå på arbejde! Og når man finder sin rette plads, vil det heller ikke føles sådan.
Det er rigtigt, at uhyggeligt mange uddannelser kræver en studentereksamen i dag. Dog ikke alle! Så spørgsmålet om, hvorvidt man skal tage studentereksamen må afgøres af, hvad man kunne tænke sig at lave senere.
Men da du nu er nået så langt i uddannelsen, vil jeg da heller ikke være den, der råder dig til at droppe ud. Det ville da være ærgerligt. Så måske skulle du hellere sætte alle sejl til at få det bedste ud af den, få den bedst mulige eksamen og de bedst mulige minder og venner ud af din gymnasietid?

Og så synes jeg, at du skulle snakke det hele igennem med dine forældre. Fortæl dem dog, at du ikke har det så godt med gymnasiet. At du ikke ved, hvad du vil læse og føler, at de har "prakket" dig studentereksamen på. De har gjort det i bedste mening. Men når du har det så skidt med gymnasiet, er det da ikke sikkert, at du vil føle dig ret godt hjemme på et universitet. Og du må endelig ikke lade din families meninger afgøre dit studievalg - det er det alt for vigtigt til! Derfor må du holde op med at være den pæne og artige pige, som du også er så træt af, og tage dine EGNE beslutninger.

Så kunne jeg forestille mig, at du får det noget bedre, når du kan lægge lidt afstand til din familie og dens konflikter. Det kan godt være, at din familie ikke er værre end så mange andres. Men har du mulighed for at flytte hjemmefra indenfor overskuelig tid? Hvis du skal læse videre, måske på kollegium? Så tror jeg nemlig, at du vil se mere overbærende på din familie, når du kommer på besøg, og få det mere rart med den.

Det er ret bekymrende, at du skriver, at du har skadet dig selv i otte-ti år. Ved din familie om det? Hvem er det, der har anbefalet dig "professionel hjælp"? Er den selvskadende adfærd noget, der sker i perioder, eller meget ofte?
Måske skulle du sige til dig selv, at hvis du er blevet anbefalet professionel hjælp, har det nok været i bedste mening!
Det er ikke, fordi du absolut behøver professionel hjælp. Men det var nok en god ide at kontakte LMS, Landsforening mod spiseforstyrrelser og selvskade. (www.spiseforstyrrelser.dk)
Her kan du komme til at tale med frivillige rådgivere, som kender til selvskade fra sig selv. Du kan måske også komme i en støttegruppe af unge med selvskadende tendenser.
Jeg kan ikke ud fra dit brev gennemskue, hvor stort et problem, de selvdestruktive tendenser er for dig. Men jeg tror, at når du så meget savner nogen at tale med, at det kunne være en stor hjælp for dig at opdage, at der er mange andre, der kender til de følelser, der tynger dig lige nu.
Tænk over det LMS er der for din skyld.. I sidste ende bliver det op til DIG at bryde ud af ensomheden!


Gode ønsker,
Louise Lamberth


 
Svar på Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Besvaret lørdag den 13. december 2008
Besvaret af remains, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Louise,

jeg....øhm.....
jeg er glad for din respons! Jeg havde faktisk ikke forventet det..
men tak

jeg.... nej, det ved de ikke.. et menneske ved det, af dem jeg kender personligt....
resten er sagesløse.... små personer, jeg har knyttet mig til via internettet....
men min familie.... de er de eneste, der ikke kan vide det..

men det er ham, han som ved det, der har sagt det... nogle af dem, som ikke ved det. - helt så meget, altså.. (min veninde f.eks.) har sagt det.. min lærer har sagt det....
og så nogle af de her folk jeg taler lidt med på nettet.... men jeg ved ikke hvor højt jeg skal vægte deres ord... formaning.., jeg mener, de kender mig godt nok bedre end de fleste andre, når det kommer til al min negative energi...., men jeg kommer jo også nemt til at fremstå som om, det er alt hvad jeg rummer... og så virker det jo voldsommere..

åh..., puuh... meget ofte i perioder? men jeg ved ikke helt hvad, der udløser den... nogle gange er det frustrationer... nogle gange tristhed/nedtrykthed... nogle gange bare ... lyst.... nogle gange en form for vrede.... afmagt..., skuffelse... det er meget forskelligt..
men der kan også være, ja, perioder, hvor jeg gennemlever disse situationer, disse følelser.., uden at der sker noget ved det.... :s


men jo tak., jeg skal da kigge på det! : D

~ R.U.


 
Svar på Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Besvaret søndag den 14. december 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Selvfølgelig skal du da have svar
Ja, jeg synes bestemt, at du skal kigge nærmere på LMS. Der er alt for mange "pæne" piger, der har det dårligt med sig selv og ikke vil sige det til nogen. Jeg ved ikke, hvorfor din familie ikke må vide noget. Jeg kender dem jo ikke, men er du sikker på, at de ville være så uforstående? Har endnu aldrig mødt forældre, der ikke elskede deres børn og ville gøre, hvad de kunne, for at de skulle have det godt. Nå, men du kan jo tænke over det. Tænk ihvertfald alvorligt over LMS


 
Svar på Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Besvaret mandag den 15. december 2008
Besvaret af remains, Anonym besøgende på sindnet.dk
tak!

..... det er ikke fordi de vil være uforstående over for det,
men jeg kan ikke lide dem. faktisk..... ikke ment sådan at jeg hader dem, eller ikke kan fordrage dem! Slet ikke... jeg kan "bare" ikke lide deres måde at behandle mig på. Andre på..., bare dem.., som personer....
Og de.... det er hele tanken.. om at de skal til at kende mig... vide ting om mig.. pludselig opdage...... at jeg har løjet for dem.. i så mange år....
jeg ville ikke kunne se dem i øjnene igen... ikke kunne have det roligt igen.... jeg ville frygte at de kiggede skævt til mig hver gang vi sås fremover... frygte at de skulle fortælle mig: "der er andre måder at klare dette på"... jeg frygter deres evt. medlidenhed..... nej, deres.... deres..... tænk hvis de pludselig ville interessere sig for mig?
eller omvendt..., hvis de gør, men dropper det igen.........?!
jeg vil ikke have deres omsorg!
jeg vil ikke have deres.. venlighed.. had... kærlighed.., vrede... sorg... skuffelse...., noget som helst....
jeg vil bare have dem ud af mit liv... ): men det kan jeg jo ikke... og det kan jeg ikke tillade mig.. ikke tillade mig at tænke heller..!

"du skal elske og ære dine forældre"

men altså....., hele verden kunne vide alt om mig! Bortset fra de to... og så mine bedsteforældre....., men det er mere fordi, jeg ikke ønsker, de skal tænke dårligt om mine forældre.....
det er faktisk noget af det jeg frygter mest... hvis nogen skulle få det at vide.. sådan rigtigt... sådan.. mange..
At de ville tænke dårligt om mine forældre....
for de er jo ikke dårlige forældre!
de har bare ikke..... kunnet rumme andre end dem selv..


jeg tror næsten det ville være lettere......
hvis hele verden vidste det.....
og hvis ingen ville bede mig stoppe! hvis de bare..... i stedet... ville forsøge.. at ændre på min tilværelse, så det ikke var nødvendigt!


 
Svar på Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Besvaret tirsdag den 16. december 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen
Du kan ikke lide dine forældre - Har det altid været sådan? Det skyldes jo nok, at de har skuffet dig så meget ved ikke at kunne rumme andre? På den anden side kan du jo heller ikke vente, at de skal rumme dine problemer, hvis du gør, hvad du kan, for at holde dem skjult!

Nå, men jeg vil nødigt gøre mig klog på dine familieforhold med den smule, jeg ved nu.
Men ihvertfald synes jeg, at du skulle have nogen at snakke med, når din familie ikke duer til det. Der er som sagt LMS. Du kan søge hjælp, være anonym, hvis du ønsker, uanset om du er anonym eller ej, kontakter LMS hverken din familie eller nogen andre, medmindre du beder om det. Så kunne du også ringe til Ung på Linie, også anonymt, hvis du ønsker at snakke det hele igennem med en rådgiver uden grå hår eller andet, der tynger.

Du ønsker, at andre skal ændre din tilværelse, så du ikke behøver at skære dig. Men det er dig, der må ændre din verden Ingen andre kan!
Så prøv at finde frem til, hvad det mere præcist er, du har det dårligt med. Er din familie og dens forventninger problemet? Gør dig klart, at du ikke er forpligtet til at opfylde nogens forventninger om at tage en bestemt uddannelse! Og ikke engang deres forventninger om, at du skal være glad, behøver du at honorere. Hvis du tror, at det ville hjælpe dig at komme væk, kan du måske flytte, nu hvor du er atten?

Måske er der noget, du kunne gøre for at få et bedre forhold til familien? Det lyder, som om din bror heller ikke er tilfreds med familiesituationen. Du forstår ikke, hvorfor han er rebelsk? Men måske har han nogen af de samme følelser som dig og vælger blot at vise dem i stedet for at skjule dem? Kunne I måske snakke sammen om familien?

Det ville være dejligt, hvis du på længere sigt også kunne få det bedre med forældrene.
Men i første omgang synes jeg, du skulle glemme alt om at tænke på dem og opfylde dit eget behov for at få hjælp til at komme ud af den selvdestruktive adfærd.

Mange hilsner Louise Lamberth


 
Svar på Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Besvaret fredag den 19. december 2008
Besvaret af remains, Anonym besøgende på sindnet.dk
joh.., jeg..., min bror - jeg tror nu nok du har ret. Jeg forstår bare ikke hans måde at udtrykke det på. Hvorfor han skal være så sur hele tiden. Vrisse af os andre. Tale grimt til os..., jeg mener.., jo, jeg forstår ham udmærket godt, for jeg tror da også han føler (lidt) det samme som mig.. jeg forstår bare ikke...., hvorfor det skal gå ud over os andre.
Men.... det er vel også bare fordi jeg selv får det så dårligt hvis jeg lader noget gå ud over andre.
Det er bare...., det gør mig sgu så ked af det, fordi han som regel går efter vores yngre søster. Men hun kan jo slet ikke...., hun kan ikke holde til det.. dte kan hun sgu ikke.......
og der er det jeg ikke forstår ham - hvordan kan han være så.... tarvelig? Selvfølgelig hvis han ikke gider være her. Ikke kan lide os.., men alligevel.... hans bitterhed.....
men det er måske bedre end selvskade?
og.., øhm.., altså.., jo, snakke sammen kunne vi nok godt., men.... :S jeg.... stoler ikke på ham.
Jeg er bange for at han skal få sådan et "jeg hader jer alle sammen"-anfald og så fortælle hvad jeg har sagt også.... og jeg kan jo ikke bede ham tale med mig, hvis jeg ikke selv vil sige noget... :S


Nej, jeg tror ikke jeg nogensinde har kunnet lide dem... altså, aldrig rigtig følt mig tryg ved dem. Følt at de.... var der for mig.
Så måske er det mere en skuffelse end en direkte "jeg kan ikke lide dem".... men., ja., jeg ved det ikke...
jeg ved det sgu ikke

men tak!
Jeg skal få skrevet en mail til de der på LMS....
(er sgu ikke så fantastisk telefonisk)


 
Svar på Tanker om ensomhed og præstationsangst...
Besvaret fredag den 19. december 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Det jeg mente var bare, at du kunne rotte dig lidt sammen med dine søskende. Altså ikke imod jeres forældre, men med hinanden. Du behøver jo ikke straks at fortælle dem alt. Bare lære dem lidt bedre at kende.
Ja, prøv LMS.
Held og lykke
Louise Lamberth


Skriv et svar til Tanker om ensomhed og præstationsangst...

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience