A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Har jeg en depression?
Oprettet mandag den 15. december 2008 kl. 18:26
Oprettet af Anonym i brevkassen "Depression"

Hej, jeg er en pige på 15 år. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare alt det her, men jeg vil gøre et forsøg.
Jeg har i en længere periode haft det enormt svært ved mig selv, og før sommerferien i år, havde jeg et emne om depression i skolen. Da jeg begyndte at læse om det, var der SÅ mange ting, der var ens med mig. Altså med hvordan jeg har det. Og det skræmte mig så meget, at jeg begyndte at græde. Jeg kunne slet ikke forstå det, det hele passede bare på mig, på hvordan jeg har det, på hvordan jeg føler. Jeg føler mig så langt ude, så håbløs, uden fremtid. Jeg kan ikke klare hverdagene længere, jeg føler mig fortabt. Mine følelser er helt forsvundet, hvilket de har været i over et år, jeg har svært ved at finde rundt i de forskellige følelser, når jeg egentlig burde føle glæde, føler jeg intet, når jeg burde føle vrede, føler jeg intet, osv. Jeg kan bare ikke forstå, hvorfor jeg er så følelsesløs? Jeg har haft en del problemer på min gamle skole, men valgte så at flytte fordi jeg var ved at blive syg. Det er år siden jeg flyttede skole. Jeg græder indveindigt, hver dag. Jeg er konstant træt, føler konstant jeg har gjort noget galt, tvivler hele tiden på mig selv - kan slet ikke finde ud af noget! Henne i skolen kan jeg slet ikke koncentrere mig mere, kan ikke lave lektier, ikke engang se på dem. Jeg føler mig som en fiasko. en Taber. jeg har gemt det væk i så lang, forsøgt at glemme det, men det hjælper ikke. det er blevet værre.
Mine forældre forstår det ikke, de prøver ikke engang. da jeg havde det enormt skidt fra det år siden, hjalp de mig. men efter 2-3 måneder, synes de at det var noget pjat, og sagde at jeg bare ville have opmærksomhed, at det bare var noget jeg blev ved med at køre på. men det er det jo ikke! så jeg droppede det, droppede at prøve at få dem til at forstå. de sårede mig så meget, da de sagde det. som om de ikke kunne overskue det længere, at jeg havde det så skidt. som om det blev for meget for dem, så det til sidst blev ligemeget. noget de ikke ville gøre mere ved - og nu er jeg smadret. har ikke fortalt det til dem, at jeg har så skidt. tør ikke. er bange for at skuffe dem igen - skuffer dem gang på gang. det er det eneste jeg duer til. at skuffe dem. her på det sidste, har jeg fået den vane at lyve. for at få mig selv til at lyde mere spændende, sådan at jeg ER mere. til at starte på var det bare små ting, men nu .. nu kan jeg finde på at sige til dem, at min lærer kom og sagde at jeg bare klarede det SÅ godt, langt bedre end de andre, og at jeg bare var så dygtig - at mine forældre godt kunne være stolte af mig. og når jeg siger det til mine forældre, får de det her blik, det stolte blik, det blik der siger "hvor er vi stolte af dig - vi elsker dig! du er en god datter!" og det siger de. og derfor bliver jeg ved. gang på gang. for jeg får det ikke afvide. kan ikke følge med i skolen, kan ikke overskue det, har givet op. og jeg skal endda til eksamen til sommer, ville bare ønske jeg slet ikke var her. kan ikke holde til mig selv mere, til alle de problemer jeg giver mig selv. har det så dårligt. ingen selvværd, ingen selvtillid. har mistet glæden til alting, alt. vil ingenting. det eneste jeg føler glæde ved er, at spise. mad kan gøre mig glad - slik, usunde ting. og jeg kan ikke stoppe. jeg gør det hele tiden - tjekker hele tiden skuffen, også selvom jeg ikke er sulten. jeg kan ikke lade være, skal bare hele tiden have noget. og jeg er så bange, for mig selv, for verden, for livet - for alt. kan ikke leve dette liv mere. hvad fejler jeg? hvad er der galt med mig!?

knus den fortabte!* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Har jeg en depression?
Besvaret mandag den 15. december 2008
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Kære Fortabte

du er slet ikke så fortabt endda Depressioner kan helbredes.

Du skal glemme alt om dine forældre lige nu, glemme alt om deres forventninger og KUN TÆNKE PÅ DIG SELV. Der er åbenbart ikke andre, der gør det for dig!! Ja, undskyld, men man kan godt blive vred over at høre om dine forældres fremfærd i forbindelse med dine problemer.

Jeg forstår godt, at du er rigtig ked af det. Selvfølgelig ked af det, fordi du jo nok i virkeligheden går rundt med en depression. Du skriver, at du var ved at blive syg på din gamle skole, hvad mener du? Men selvfølgelig er du da også ked af, at dine nærmeste ikke forstår noget. De har nok bare ikke vidst, hvad de skulle gøre, og har måske aldrig før kendt nogen med psykiske problemer. Jeg vil tro, at de er meget glade for dig og ville blive rigtig kede af at høre, at du ikke har det godt.
Deres uvidenhed er jo ikke DIN fejl!Derfor skal du straks i morgen kontakte din læge, så du kan få noget hjælp.

Du er klog og velformuleret og kan helt sikkert få det meget bedre end nu!
Du er velkommen til at skrive igen og fortælle, hvordan det går dig.

Alle bedste ønsker
Louise Lamberth


 
Svar på Har jeg en depression?
Besvaret søndag den 21. december 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hejsa, tak for svaret.

Det er bare, de snakkede med afdelings læren på skolen, og fortalte at jeg havde meget svært ved at overskue lektier osv, og hun sagde, at hun ville hjælpe, og snakke med de andre lærere. de ville ændre opgaverne, og gøre dem mindre for mig. men alligevel, jeg får dem ikke lavet, og lærerne må virkelig se ned på mig! jeg er ikke den type, der bare pjækker fra skole, bare lader lektierne ligge, og smider min fremtid væk. jeg er så skræmt, fordi jeg det sidste halvandet år, har haft svært ved skolen, svært ved at koncentrere mig, svært ved at komme i gang, har bare ikke kunnet klare det, og nu ligger mine karaktere på -3 og lidt op. jeg var engang sindssygt dygtig til dansk, fik 12 for alle mine stile, og 10. nu har jeg ikke fået dem afleveret, og tør ikke se på min standpunktskarakter, og tør specielt ikke vise dem til mine forældre, i frygt for, at de bare vil blive endnu mere skuffet over mig - føler mig så langt ude. har ikke fortjent noget af det her, min venner og veninder, min kæreste. det er for godt til mig, jeg burde slet ikke have alle de gode ting. jeg føler mig så tom indvendig, har så svært ved at sætte pris på de ting, jeg har, som virkelig burde betyde alt. jeg bruger så meget tid på, at lede indeni mig selv, virkelig finde følelserne frem! mine holdninger, mine meninger. jeg leder virkelig efter dem inde mig selv, men jeg kan ikke føle noget. jeg kan ikke føle, at nogen betyder noget for mig. jeg føler ikke, at jeg kan elske. jeg føler intet som helst, er helt kold. jeg forstår det ikke.

og så mit problem med mad. i længere tid, har jeg bare haft sådan en lyst til at stoppe med at spise. normalt får jeg afvide, årh. du er bare så flot, jeg misunder dig, og bla bla bla. jeg hader når folk siger det! jeg hader det, så meget. jeg ser det ikke, slet ikke. siden 5.klasse har jeg set på min krop, og tænkt ad. jeg hader den. har trukket maven ind ligesiden da, hver evig eneste dag.
jeg er 1.58 høj, og vejer 42 kg. jeg ved det ikke er meget, men hvorfor ser jeg så stadig så stor ud! min røv, den er enorm, min maven, den buler så meget ud, og der er deller udover, når jeg har bukser på. jeg går aldrig med bukser mere, fordi jeg ser for stor ud i dem, jeg går ikke med for stramme trøjer, for så ser jeg fed ud. jeg har ingen bryster, overhovedet, og tror ikke de bliver større. A75, juhu. hvor er jeg dog heldig. når jeg er sammen med min kæreste, vil jeg ikke have at han røre dem - for jeg vil ikke skuffe ham. jeg vil så gerne give ham det han ønsker. men jeg får dem normalt også til at se større ud, fordi jeg bruger push up. fordi jeg er flov. og drengene, de tror jeg har større! men det har jeg ikke, de er enormt små uden bh. og jeg vil bare ikke skuffe min kæreste, jeg kan ikke holde ud af at han tager hånden om dem. de fylder jo ikke det halve af hans hånd, altså. og det er så pinligt. jeg vil enormt gerne i seng med ham, og vi har snakket om det. men der har jeg jo så det problem, at jeg bare ikke føler, jeg kan lade ham se mig nøgen. min knæer ser enormt underlige ud, min røv er for stor, min mave buler, min bryster er for små, mine fødder er for grimme - alting er en fejl! og jeg vil altid have slukket lys, altid være under dynen, og jeg tør ikke fortælle ham om det her, for han vil bare synes jeg er totalt til grin. hvilket jeg sikkert også er, det her er første gang, sandheden er kommet frem. jeg har ikke turdet sige det, ikke engang skrive det, pga. jeg er så flov.
men tilbage til det med mad, jeg har virkelig et underligt forhold til det. når jeg er til fester, ser jeg alle de andre piger, små shorts, brune, enormt flotte - og så tænker jeg på mig selv. jeg kan tude ved tanken, ville gøre alt for at ligne dem! min kæreste var tidligere sammen med en anden, altså ikke sådan sammen sammen, men fik afvide de hade flirtet enormt meget, og der var billeder af dem sammen, i en sofa, hvor de lå præcist som jeg ligger med ham. hun lå lidt ovenpå ham, og han holdt om hende, i mens de flettede fingre. og de så på hinanden. smilende. min verden brød sammen. jeg har tidligere været sammen med drenge, som bare har udnyttet mig, været så lede i mod mig, at det ødelagde alt for mig. jeg var bange for at være sammen med nogle, fordi jeg aldrig var god nok for de andre. men så flyttede jeg skole, og mødte ham. aldrig har jeg mødt en som ham - og jeg kunne ikke stoppe med at forelske mig i ham. og jeg har aldrig haft så dybe følelser for et andet menneske, vidst ikke det kunne lade sig gøre - havde aldrig regnet med, at kærlighed var så meget, aldrig vidst hvad det virkelig indebar. men det ved jeg nu - takket være ham! men da jeg så så det billede, da jeg fik alle de ting afvide .. min verden brød sammen. han sagde han aldrig ville såre mig som de gjorde, alle lyve, aldrig udnytte mig - aldrig. og så gør han dét .. jeg forstår det stadig ikke, selvom det var i september. vi fik det aldrig løst helt ordenligt, og såret er ikke helt endnu. jeg forstår det ikke - havde han ikke nok i mig?! men så kom hun jo til den fest, og da jeg så hende. jeg følte mig så misdannet. fed, klam. ikke noget værd - ikke ham værdig. jeg begyndte at græde, for det blev for meget.
og de dage efter, spiste jeg ingenting. jeg ville være tyndere, jeg ville slå hende - så han så på mig og tænkte "JEG har den flotteste kæreste, cille er ingenting i forhold til hende!" men det gik selvfølgelig ikke. i stedet begyndte jeg at spise mere, spise usundt. og det gør jeg nu igen - jeg føler hele tiden trang til mad, kan simpelthen ikke lade det være! selvom jeg prøver, er der bare noget, der får mig til at spise mere. og jeg bliver aldrig mæt. føler mig aldrig rigtig sulten, aldrig rigtig mæt - alligevel bliver jeg ved. kan bare ikke stoppe. har tænkt på at brække det op igen, men har bare ikke kommet videre, end til tanken om det. jeg ved ikke hvorfor det er endt sådan med mig, jeg er bare så ulykkelig indeni, jeg har forvirret mig selv, fuldstændig. jeg ved virkelig ikke hvem jeg er, og jeg kan specielt ikke lide den person jeg er blevet til. jeg er forkert.

knus den fortabte.


 
Svar på Har jeg en depression?
Besvaret søndag den 21. december 2008
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kære Fortabte
Kan godt se, at du har det rigtig dårligt! Men du er altså ikke Fortabt - du skal have noget hjælp.´

Det er normalt, at du har det svært nu. Du har været udsat for svigt, både fra dine forældres og din kærestes side. Der er ikke noget galt i at reagere med sorg.

Men mange ting i dit brev tyder på, at du har en depression. Du synes, at du er en stor fejl, duer ikke til noget, har svært ved at koncentrere dig, har fornemmelsen af at være følelsestom. Og så er der madproblemet.

Du er slet ikke dig selv nu, men det kan du blive igen! Det kan være en svær overgang at komme fra at være sine forældres barn til at blive sin egen. Men det skal man jo. Og du kan blive dig selv igen, som du er, ikke nødvendigvis som dine forældre ønsker det.

Du skal søge hjælp!! GLEM dine forældre lige nu, det handler ikke om dem. TÆNK PÅ DIG SELV!

Jeg foreslår dig at ringe til lægen straks i morgen og få en tid snarest muligt, hvor du fortæller om det hele, inklusive madproblemet.

Så skal du også ringe eller maile til LMS Landsforening mod spiseforstyrrelser. Du skal have hjælp til at blive glad for din krop igen og spise normalt. Her kan du snakke med nogen, der ikke sladrer til dine forældre - du kan evt ringe anonymt i første omgang. Du kan måske få en støtteperson, som du kan ringe til en dag i løbet af ugen - og en gruppe andre unge med samme problemer, som du kan snakke med om det hele.
Husk dog, at ingen vil presse dig ind i noget - tag den hjælp, du kan bruge, i det tempo, du har kræfter til.


GØR DET NU! Det er vigtigt, at du ikke bruger dine unge år på at have det dårligt hele tiden og slæber nogle kedelige erfaringer med dig,når du for alvor skal klare dig selv lidt senere.

Mange hilsner - og skriv igen, hvis du har lyst
Louise Lamberth


Skriv et svar til Har jeg en depression?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience