A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Har ikke lyst til at leve
Oprettet mandag den 22. december 2008 kl. 02:57
Oprettet af Anonym i brevkassen "Lavt Selvværd"

Jeg har næsten ikke lyst til at leve mere. Men jeg er stort set allerede død inden i, så den bliver ikke postet i sevmords katagorien.

Intet er jeg god til. Abselut intet.

Mit liv har ikke været et der var godt

Samværet med andre, kikser jeg fuldstændigt i (Har et socialt handicap i autismespektret)

Jeg har næsten ikke lyst til at leve mere. Men jeg er stort set allerede død inden i, så den tanke er lige meget.

Jeg er et meget lille menneske. Æstekiker, så jeg vil aldtid tvivle på mig selv (det kenitiske i viljens modsætnings paradoks). Jeg vil aldrig kunne forsvinde, da jeg er migselv fremmedgjort af min egen selvbevisthed. Jeg vil heller ikke komme til at tænke, fordi tankerne er mig nære. Så støjen fra den alt omspænde tomhed, er kun en drøm.

Jeg har næsten ikke lyst til at leve mere. Og måske burde jeg det heller ikke?

Jeg ved ikke. Jeg kan overhovedet ikke finde ud af noget. Det med at bruge tiden fornufigt, det med at få nye venner, det med pigerne. Som jeg alt sammen aldtid har kikset fuldstændigt i.

Jeg er ikke...den gængse type. Og er alt for ærlig end hvad godt er.

Lige siden jeg plumpede ud af min mors mave har jeg været så uheldig. Og det er alt sammen end med hvor jeg sidder i dag: I opgivelsens time

Julesangene virker på mig, som noget kvalmende. Julepyntet i gaderne er virkeligt også grimt (jammen så se dog på det!).

Jeg ved i virkeligheden ikke (hvor sært det end lyder) hvorfor jeg skriver her inde eller hvad der specifikt er spørgsmålet jeg et eller andet sted gerne vil stille. Og aner overhovedet ikke hvad der kommer ud af det.

Mit selværd skraber i hvertfald mod bunden.

Mærkværdig er modsætningernes sammenhængningskraft:

Ser i; alle vil i virkeligheden gerne dø, men klamre sig til sit liv! Thi man må have den fulde fokusering ved at glemme sig selv, for at overleve!

Måske stoler jeg alligevel på mig selv en dag. Men lige nu er jeg fortabt* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Har ikke lyst til at leve
Besvaret mandag den 22. december 2008
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Hej
Du tager fejl i noget - alle har ikke lyst til at dø. Nej, mange har lyst til at leve og har noget at leve for. Det kan du også få.
Desuden tror jeg slet ikke, at du er død indeni - hvad mener du dog? Med alle dine tanker?

Du begraver dig i en masse indviklede tanker. Når du hellere burde leve. Er måske det, du vil sige med, at man må have den fulde fokusering for at overleve.
Ja, det er nemmere sagt end gjort. Men du må prøve at rette dine tanker hen i retning af, hvad du kunne ØNSKE dig af livet.

Du synes, julepynten er grim. Det er meget af den da også Men måske ser den pæn ud, hvis man kan lide julen. Hvor skal du holde jul? Har du nær familie? Hvad lever du af, og har du job eller uddannelse?

Julen er ønsketid. Ikke bare gaveønsketid, men også en tid, hvor mange tænker tilbage på deres liv og det år, der er gået. Det har du også gjort i dit brev. Men har du glemt at tænke frem? Hvad kunne du egentlig ønske dig af det år, der kommer nu, og hvordan kan du prøve at få det? Skriv det evt ned!

Jeg kan godt se, at du slet ikke har det nemt med dig selv. Jeg går ud fra, at du får noget kvalificeret hjælp? Hvis du har brug for det her i feriedagene, kan du ringe til Sct Nicolaitjenesten anonymt eller henvende dig på en psykiatrisk skadestue.

Det virker, som om du i høj grad har brug for venlige omgivelser, der tager dig, som du er, og ordentlige materielle forhold. Den slags praktiske omstændigheder er meget mere afgørende for dine følelser, end du måske lige forestiller dig, fordi du har tendens til at begrave dig i spekulationer.


Du er meget velkommen til at skrive igen, og denne gang lidt mere detaljeret mht din praktiske situation. Brevkassen tjekkes hver dag, også i julen.

Mange gode ønsker
Louise Lamberth


 
Svar på Har ikke lyst til at leve
Besvaret tirsdag den 23. december 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen

troede faktisk aldrig den ville blive besvaret, fordi indlægget nok forekommer alle andre for mærkeligt.

Skriver igen lidt senere (da jeg skal til noget andet) og skal nok komme med noget væsentligt der. Alle mine spekulationer vil alle bare i virkeligheden misforstå

Hvad jeg i bund og grund hier efter er det tankebetonede selvmord, hvor af at stole på sig selv fremkommer som det yderste på vejen 
Svar på Har ikke lyst til at leve
Besvaret tirsdag den 23. december 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Okay her er jeg så igen! Ved godt at jeg har tendens til at skrive en hel masse jeg kun selv kan forstå. Men det må jeg stoppe med. Da jeg har lidt (trods anonymiteten) moralske tømmermænd over det!

Ja jeg har en familie, men de er alle bindegalde!

Til hverdag går jeg i en kunstig verden. Et sted (eller felt) for autister. Hvor man bland andet kan (eller netop ikke kan) udvikle socialekompetencer.
De har sat sig på hele mit liv. Også hvor jeg bor! Så socialmongole autister/aspergere som mig og en hel masse pædagoger som hele tiden forsøger at manupulere mig til at tænke på en bestempt måde, er mit liv.

Faktum er at jeg er forbandet ensom, selv om jeg har en masse bekendte!

Foresten har jeg en mistanke om at jeg er parnoid.

Min store drøm er at få førtidspension, men der er de meget meget tøvende. Så kunne jeg komme væk fra dem alle og gøre hvad der passer mig. Samfundet har nasset på mig i tyve år, nu synes jeg det er ved at være min tur!

Jeg ved ikke; det lidt svært at sætte en størelse på det problem jeg har. Går bare og har det generalt rigtig dårligt med mig selv.
Hvis mit liv fortsætter som det hidtil er gjort, for jeg abselut intet ud af det lige til mit dødsleje. Og det er jeg utrolig bange for det godt kunne hænde.


 
Svar på Har ikke lyst til at leve
Besvaret tirsdag den 23. december 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej
selvfølgelig bliver dit brev besvaret Ja, din tankegang kan være lidt svær at følge. Men 90 procent af dit brev, mindst, er da fuldt forståeligt.

Du har ikke førtidspension - hvad lever du af? Hvad drømmer du om at gøre, hvis du kunne gøre, hvad der passer dig?

Synes det lyder voldsomt, at de "har sat sig på hele dit liv! - Synes du ikke selv det? Du er jo i sidste ende ikke forpligtet til at komme på det behandlingssted, går jeg ud fra?
Du kan jo sidde her og skrive til mig - Og til alle andre, du ønsker, på internettet? Kan gå ud og møde nye mennesker? Ja, det lyder da lidt paranoidt, at de skulle have sat sig på hele din verden! På den anden side kunne vi måske alle blive lidt paranoide af at blive retledt af pædagoger hele tiden?
Hvad mener du med, at samfundet "nasser på dig"? Medmindre du har en behandlingsdom, kan ingen fortælle dig, hvad du skal og ikke skal! Måske var det noget, som du skulle gøre dig mere klart. At pædagoger og andre er der for at hjælpe dig. Få hjælp til det, du ønsker. Resten bestemmer du selv!

Din verden er ikke en kunstig verden - men en del af verden. Menneskene i din verden er måske anderledes end andre mennesker - men hvis du føler, at du af den grund ikke kan have gode forhold til dem, så må du trække dig lidt væk fra den verden og optage kontakt med andre mennesker - som du fx gør ved at skrive hertil.
Du må søge kontakt med en mere "normal" verden, hvis du ikke er glad, som det er nu.

Din familie er bindegale, skriver du - Hvad mon det betyder? Og betyder det også, at I ikke kan holde ud at være sammen eller holde af hinanden?

Du er velkommen til at skrive igen
Louise Lamberth


 
Svar på Har ikke lyst til at leve
Besvaret lørdag den 27. december 2008
Besvaret af Kage, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg har det på samme måde som dig der skriver. Det tror jeg i hvert fald. Jeg har det næsten som om jeg render rundt i en film - digter og snakker lidt for meget med mig selv. Og samtidig føles det som om jeg er i en helt anden verden end alle andre. Eller også er livet bare ikke en selvfølge for mig.

Jeg har ikke lyst til at droppe spekulationerne, eller de filosofiske tanker, og hoppe med på vognen, om at feste i weekenden, og lave lektier i hverdagene. Arbejde 9-5. Hvad end det måtte være.
Jeg finder det forkasteligt at anbefale det, må jeg indrømme.
Så letkøbt er jeg ikke, at jeg hopper på vognen med at være som alle andre. Fint nok, ignorance is bliss. Det ved vi alle. Men jeg har principper.

Alt mister sin mening når livet ikke appellerer til en. Livet er ikke altid en selvfølge - ikke for mig i hvert fald.


 
Svar på Har ikke lyst til at leve
Besvaret onsdag den 14. januar 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
det lyder som om du sidder i samme ligegyldige cirkel som jeg. Du er for bevidst om din situation, og for intelligent til bare at føle de ting der står lige til. Det er din forbandelse, og det der i sidste ende tager livet af dig.

Skriv et svar til Har ikke lyst til at leve

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience