A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Min kæreste er alkoholiker
Oprettet lørdag den 27. december 2008 kl. 15:18
Oprettet af Anonym i brevkassen "Samliv"


jeg er 33 år, kvinde og med en aspergersdiagnogse. Det har dog ikke forhindret mig i at leve et, i mine øjne, godt liv og det eneste min omgangskreds bemærker, er en stor grad af "nørdethed" og til tider ret komisk og pinlig mangel på situationsfornemmelse. Men jeg har da taget en universitetsuddannelse med succes, har i dag et arbejde og en hobby som giver mig megen glæde. jeg har gode venner, som jeg har tætte relationer til.

Men de sidste par år er glæden ved at forsvinde. Jeg har aldrig været specielt god til parforhold. Jeg gør, hvad jeg kan, for at være en god kæreste, men alle forhold ender med en skævvridning af magtbalancen, hvor jeg er den umulige, ude af stand til opretholde en ordentlig relation. Sidst endte det med en skilsmisse fra min søns far, hvorefter jeg de sidste fire år har været alene med mit barn. Ham elsker jeg, han er min store glæde, selvom jeg måske ikke er den mest overskudsagtige, dygtige mor.
Jeg blev skilt, bla. fordi jeg forelskede mig i en anden. Min nye kærste er ti år ældre end mig, også højtudannet, uden børn og uden ønske om at få nogen. Vi har været sammen i tre år, men jeg er ved at være meget bange for ham.
Da vi mødtes var vi meget forelskede, men jeg opdagede på et tidspunkt at han godt kunne lide at drikke sig fuld - altså rigtigt fuld, så han går i gulvet. Når han drikker forvandler han sig til en hel anden person : Ondskabsfuld, bitter, vred. Han elsker at "diskutere", men meget ender med, at han råber og skriger af mig, holder fast i mig, skubber til mig og kalder mig diverse ting. Jeg er dum at høre på, latterlig, ynkelig, en martyr, en barnlig teenager, en dårlig mor, psykisk syg osv. Jeg bliver helt hylet ud af den, når det sker. I de fleste tilfælde ender det med at jeg bare ligger på sengen/sidder i stolen/ står i køkkenet og lader hans ord skylle hen over mig. Det gør ham desværre endnu mere rasende, for så "spiller jeg tavs" og det er jo et bevis for, hvor sindsyg jeg er. Men jeg "spiller" ikke! Min krop reagerer helt ude af min kontol med at gå i krampe, alle muskler låser og tankerne kører rundt. Og min erfaringer, at når han er fuld, kan man ikke diskutere eller bruge fornuft.

Vi bor sammen nu, langt ude i provinsen, da jeg fik et arbejde her. Han har gjort sin uddannelse færdig nu, men kan intet job finde herude, hvor akademikerstillingerne ikke just hænger på træerne. Jeg har en af de få akademikerjob i området, men det har vist sig, at min arbejdsplads har et frygteligt psykisk arbejdsmiljø, med en chef som er berømt og berygtet for at være særdeles ubehagelig og uforudsigelig. Arbejdspladsen er plaget af sygemeldinger, stres og dårlig stemning. Jeg ville gerne sige op, men hvad skal vi så leve af? ligenu lever vi kun af min løn, som knap er nok....Min kæreste mener på den ene side, at jeg er et skvat, for ikke at sige fra og han gider ikke hjælpe mig mere, eller hører på mit brok, når jeg alligevel ikke gør noget ved det. På den anden side siger han, at det er synd for mig - mest af alt er det synd, jeg er sådan en idiot.
Min kæreste er konstant frustreret over ikke at kunne finde arbejde, ikke at kunne slå igennem som kunstner, at skulle bo herude i provinsen uden nogen af tale med ( andet end mig, som jo i.flg. ham, er umulig at føre en normal samtale med, da jeg er skør og dum at høre på - og hans venner gider ikke besøge ham, da jeg jo er uudholdelig at være sammen med) . Han taler tit om hans grandiøse drømme, hader middelmådighed og normalitet. Jeg har det meste af mit liv været set på som anderledes, så min største længsel er egentlig at være normal.

Min kæreste er som delt i to: en venlig, behagelig og intelligent mand, når han er ædru og glad. Og så er der en anden side, hvor han er fuld, vred, bitter, ondskabsfuld og led. Han siger, at han havde fortalt mig at han drak sådan, inden vi blev kærester. Men jeg må have fortrængt det, eller bare hører dårligt, for det erindrer jeg ikke at han skulle have gjort. Så havde jeg nok betakket mig. Jeg har med det samme sagt, at jeg ikke kan lide, at han drikker og bestemt ikke den person han bliver til, når han er fuld. Mest af alt frygter jeg for min søn. Jeg vil ikke have, at han skal opleve fulde voksne og jeg gør alt hvad jeg kan for at beskytte ham. Jeg sørger for al henten, bringen, putning, badning osv, da børnehaven har henvendt sig til mig, da min kæreste har mødt op i børnehaven og lugtet af sprit. Og det er jo også mit barn, ikke hans.

Når jeg læser mine egne ord, så ved jeg jo hvad minne venner ville sige, hvis de vidste alt det her: forlad ham.

Men sandheden er, at jeg skammer mig. Skammer mig over ikke at have kræfter til at gå. men hvor skal jeg gå hen? hvis jeg tager væk, vil alle jo finde ud af hvilken elendig mor jeg er, og hvor lidt jeg har været i stand til at passe på mit barn og mig selv. Jeg kan risikere at miste ham? Og på den anden side fortjener jeg vel ikke at have et barn, når jeg ikke kan tage mig mere sammen. Jeg kan ikke smide min kærste på gaden, for han har ingen steder at gå hen, og juridisk set er det vel heller ikke muligt, vi bor jo sammen?
Jeg skammer mig over, at finde mig i alle de overfusninger, for inderst inde tror jeg ikke, at han har ret. Det var ikke en fejl, at jeg fik et barn ! jeg er ikke dum eller ubrugelig! mit liv og fremtid er ikke "fucked"! Det passer ikke, at ingen kan lide mig ! ok, jeg har aspergers, men det betyder ikke, jeg er syg og da slet ikke sindsyg! Men inden i min gnaver også en tvivl, for hvis jeg var så stærk og dygtig, som jeg troede, ja så kunne jeg jo gøre noget! Men jeg gør jo intet...al min energi går med at forsøge at gøre min umulige chef tilfreds, at skjule tingenes tilstand for venner og familie og vigtigst af alt: være der for mit barn. Måske er jeg bare fuld af selvmelidenhed og gode undskyldninger? Min søn er glad for min kæreste, men jeg ved, at han opfatter mere end man tror.

Jeg synes selv, at jeg er begyndt at forandre mig. Jeg græder meget ( hvilket min kæreste er kommet til at hade) jeg har intet overskud. Jeg taler ikke mere med venner og familie om personlige ting. Fysisk set er jeg begyndt at lide at tilbagevendende infektioner, jeg sover dårligt og får sjældent min søvn i weekenderne, da min kæreste er mest aktiv om aftenen og fortrækker at skændes om natten. Når jeg ser i spejlet, ser jeg det ynkelige, paranoide menneske, som han sikkert ser. Jeg har overvejet selvmord, men det vil jeg ikke byde min søn eller min familie. Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort siden min kærste er så vred på mig. Måske er jeg ikke den bedste samtalepartner i verden, men jeg er ærlig, omsorgsfuld og medfølende.
Min kæreste svinger med lynets hast mellem side to sider, så jeg er konstat forvirret om det, jeg oplever nu er virkeligt? Måske er han et stakkels offer, fanget i provinsen, frarøvet sine drømme og fremtid og bundet af medlidenhed til en mentalt underudviklet og dybt kedelig kvinde? og han prøver bare på at hjælpe mig, hjælpe mig med at klare mig i et samfund, hvor min tilstand er et reelt handicap?

Hvad skal jeg dog gøre? Hvis alt dette kommer frem, så er jeg igen stemplet som en psykisk patient som ikke kan klare sig i den virkelige verden, et udskud og alt det jeg har kæmpet for: En uddannelse, et job en familie, forsvinder.

Hvad gør jeg?

Venlig hilsen "Skvattet"* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Min kæreste er alkoholiker
Besvaret lørdag den 27. december 2008
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk

Kære Skvattet

Ja, det var nu ikke lige det ord, jeg ville bruge om en person, der har kæmpet med at være psykisk anderledes, for at tage en akademisk uddannelse, for at opfostre barn på egen hånd.

Pas på med ikke at adoptere din kærestes øjensynligemening om dig. Øjensynlige, fordi din kæreste nok først og sidst slet ikke er vred på dig, men
på sig selv og sin situation lige nu.

Du er kæreste med en alkoholiker. Alkoholikere kan være vrede mennesker, og han behøver ikke at have anden grund, end fx at din laden stå til overfor hans utålelige opførsel irriterer ham - med god grund, i øvrigt.
Du finder dig i alt for meget. Du skal slet ikke finde dig i ham mere.
Jeg kan frygte, at han en skønne dag griber til vold, fordi din tavse frygt generer ham. Det er ikke den reaktion, han vil have, han vil have en forandring af sit liv, som du imidlertid ikke kan give ham.

Du skal sætte grænser for ham. Det er rystende at høre, at han ikke bare passivt lader sig forsørge af dig, men tilmed bruger din diagnose imod dig til at "bevise", at det er dig, den er gal med. Tildels kan det måske tilgives, at han er alkoholiker - Men det er totalt uacceptabelt, at han intet forsøg gør på at komme ud af den situation.

Du skal ikke tro på, at du er ynkelig. Det er ham, der er ynkelig lige nu, og det må han selv slås med.
Bed ham flytte. Lad kommunen finde ham et sted at bo. Hvorfor i alverden forsørger du ham, ham må have ret til dagpenge - eller har han været ledig for længe?
Du skal ikke overveje at blive kæreste med ham igen, medmindre han bliver alkoholfri - og kun hvis du er helt sikker på, at det er, hvad du vil! Jeg ville nok ikke overveje det. Det skylder du både dig selv og dit barn! Intet er så ødelæggende for en barndom som forældres alkoholmisbrug.

Jeg tvivler på, at du vil blive opfattet som en dårlig mor, fordi du gør op med en kæreste. Det sker hver dag i mange familier og vil næppe vække stor interesse.
At du gør op med en kæreste, som drikker tæt, vil alle mennesker kunne forstå og sympatisere med, især af hensyn til din lille søn. Hvad derimod kunne skade din anseelse som mor, er børnehavens oplevelse af din kæreste som beruset. Samt hvis andre i nabolaget ofte oplever ham i beruset tilstand.

Du skriver, at hvis dette kommer frem, vil du blive opfattet som et udskud "alt det jeg har kæmpet for: En uddannelse, et job en familie, forsvinder".
Hvordan det? Din uddannelse kan ingen tage fra dig. Din kæreste er ikke familie for dig, som tingene står nu. Hvad angår dit job, så var du nok bedst tjent med at finde et andet.

Jeg har svært ved at se, hvad du mister ved at gøre op med din alkoholiserede kæreste, som bekræfter dig i din "sygelighed" og "anderledeshed" til stor skade for din selvtillid, men til gengæld absolut intet gør ved sin alkoholisme til livs, for slet ikke at tale om at prøve at finde arbejde.

Til gengæld kan jeg se, hvad du vinder ved at tage hånd om situationen: Fred og frihed til at passe dit barn som den gode mor, du utvivlsomt er og gerne vil være. Overskud til at se konstruktivt på din utålelige jobsituation, gerne til at flytte til en større by, hvor det er lettere at finde et job for dig. Til at kontakte din fagforening og bede om råd - måske endda til at sige op uden et job på hånden, når du kun har dig og dit barn at forsørge for dagpengesatsen.

Derimod vil du, hvis du fortsætter som nu, måske miste din evne til at klare dig i den virkelige verden. Hvis du fremover skal lade dig presse psykisk både af din kæreste og din chef, vil du sandsynligvis få en depression og i en periode måske blive ude af stand til at klare dig selv og din søn.
Det er det sidste, du har brug for.

Da situationen er så svær for dig nu, vil jeg anbefale dig at søge anonym rådgivning. Du kan fx ringe til Lænken, som rådgiver alkoholikere og pårørende. Der findes muligvis også anonym familierådgivning i din kommune. Men det vigtigste er, at du gør noget - NU!Du er meget velkommen til at skrive igen, hvis du har lyst.
Gode nytårsønsker

Louise Lamberth


 
Svar på Min kæreste er alkoholiker
Besvaret mandag den 5. januar 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Mange tak for svar
Det trøster at vide, at andre heller ikke synes jeg er skør.

efter en ret ubehagelig konfrontation, har min kæreste sagt, at nu vil han gå på antabus. Ikke fordi han har lyst eller at han tror det hjælper, men for at lukke munden på mig. - og selvfølge vise mig, at jeg tager fejl, når jeg tror at alkohol er problemet. Personligt er jeg ligeglad, jeg fortrækker bare at han ikke drikker og håber på at der så vil være mulighed for at føre nogle civiliserede samtaler. Jeg vil tage kontakt til den lokale familierådgivning og lægge kortene på bordet. Hvis han ikke flytter af sig selv, så er det ihvertfald slut med at dække over ham - så må han enten være med til at forandre vores situation eller blive så vred at han tager sit gode tøj og går.

Han er alkoholiker, men ikke noget ondt menneske. Men jeg vil få ham til at bestemme sig: enten drikker han alene, på gaden hvor han nok havner ellers så skal han stoppe, hvis han vil blive sammen med mig.

jeg vil ikke være skvat længere....


Skriv et svar til Min kæreste er alkoholiker

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience