A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Min kæreste er stofmisbruger
Oprettet lørdag den 3. januar 2009 kl. 20:25
Oprettet af Anonym i brevkassen "Misbrugsproblemer"

min kæreste har ikke bare et stofmisbrug han er narkoman. ikke bare et par baner i weekenden, men feks. speed om morgenen og heroin om aften så han kan sove.
han er så langt ude nu. men jeg tør ikke at sige noget til ham. for jeg er bange for at miste ham. jeg elsker ham virkelig meget, han er den første person jeg nogensinde har elsket, og eneste. jeg ved at han elsker mig. men stoffer fylder alt i hans liv.
en af hendes veninder er lige død af en overdosis, og efter det tager han bare lidt mere.
jeg ville ønske at han blev sig selv igen. men stofferne har stort set taget over ham.
har i nogle ideer til hvad jeg kan gøre?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Min kæreste er stofmisbruger
Besvaret lørdag den 3. januar 2009
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk

Kære dig
Godt, at du skrev.
Men lad os bare se i øjnene, at hvis du ikke tør sige noget til din kæreste, er der intet du kan gøre!

Du må altså gøre op med dig selv, om du kan leve med hans stofmisbrug eller ikke. Det bedste, du kunne gøre efter min mening, var at forlange, at han gik til lægen og bad om hjælp til at komme ud af misbruget.

Du skriver, at din kæreste elsker dig og du ham, men at stoffer fylder alt i hans liv. Du kan roligt gå ud fra, at hvis ingen gør noget ved det, vil stofferne fylde mere og mere, indtil der ikke er plads til dig. - Og selvom det er en mulighed, at han pludselig selv søger hjælp, ser det jo ikke ud til at ville gå sådan lige nu.

Du viser ikke din kæreste kærlighed ved at tie om problemet - Tværtimod! For han er i alvorlig fare lige nu, og han har brug for at blive konfronteret med det.
Men jeg forstår godt, at du frygter at tale med ham om misbruget. Er du endda lidt bange for ham?

Han er den eneste, du har elsket - Mener du som kæreste, eller i det hele taget? Har du en familie og venner, som du kan tale med om dette her, eller står du helt alene? Hvad lever I begge af?

Under alle omstændigheder ville jeg råde til at søge noget anonym rådgivning. For den situation, du er kommet i, er alt for svær for en pige som dig, der både er meget ung og føler sig ensom.

Jeg ved ikke, hvor du bor. Men prøv at slå din kommunes navn plus ordene stofmisbrug og anonym rådgivning op, så finder du nok et nummer at ringe til.

Du er meget velkommen til at skrive igen, hvis du har lyst!


Gode nytårsønsker til jer begge to,
Louise Lamberth
 
Svar på Min kæreste er stofmisbruger
Besvaret søndag den 4. januar 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
jo, men problemet er bare at han mener at han lever livet fuldt ud.
vi har masser af fælles venner, kun 2 af dem tager ikke stoffer. -de er også bekymrede for ham. alle andre forstår ikke hvorfor at jeg ikke tager stoffer og siger hele tiden:" tag nu en bane"

jeg er slet ikke bange for ham. jeg har bare utrolig svært ved at sige fra over for mange ting, og svært ved at formulere mig når jeg for eks. siger til ham at han er ved at tage livet af sig selv og hvor bekymret jeg bliver for ham, og han siger han lever livet fuldt ud. og jeg er bange for at han bliver træt af mig hvis jeg siger behøver du at tage en bane lige nu hele tiden

jeg vil rigtig gerne tale med min mor om det. men jeg frygter lidt at hun vil forbyde mig at være sammen med ham. hun ved ikke at han tager stoffer, og jeg ved ikke hvordan hun kan hjælpe mig i denne forbindelse.

han er den eneste person jeg nogensinde har elsket så højt, vi har været sammen i 14 måneder nu. da vi startede med at komme sammen tog han stort set aldrig stoffer, røg hash en gang i mellem.

vi bor begge hos vores forældre. og jeg tænker lidt på at kontakte hans mor. jeg frygter bare at hun handler forkert.

jeg er ked af hvis det er lidt uoverskueligt at læse, men jeg har taget det bid for bid så det har været lettere at skrive for mig håber det er okay 
Svar på Min kæreste er stofmisbruger
Besvaret søndag den 4. januar 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen


Som udgangspunkt må man sige, at det er op til dig, hvor længe du kan leve med hans stofmisbrug. For når din kæreste ikke anerkender, at han er misbruger, hvordan skulle du eller andre så kunne hjælpe ham ud af det?

Det glæder mig, at du trods alt ikke er bange for at konfrontere ham. Jeg synes, du skal holde fast i din følelse af, at hans misbrug er ved at tage overhånd og bliver farligt. Du må sige til ham, at en af hans veninder trods alt er død af en overdosis, og om det slet ikke vækker hans bekymring? Men desværre lader det jo til, at han slet ikke har lyst til at blive vækket af sin nuværende tornerosesøvn.

Jeg er ikke helt med på, hvordan hans mor skulle "handle forkert" - Mon hun slet ikke ved noget? Jeg spekulerer også på, hvordan han finansierer sit forbrug?

Du er godt nok kommet i en situation, som du ikke skal tumle med alene. Jeg kan kun igen opfordre dig til at søge noget anonym rådgivning hos folk med kompetence indenfor behandling af stofmisbrug, og du kan selvfølgelig skrive her, så meget du har lyst! 
Svar på Min kæreste er stofmisbruger
Besvaret mandag den 5. januar 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
jeg har en bror der også er stofmisbruger og nogen ex venner og jeg har en i min opgang jeg kan kun sige efter det jeg har oplevet og se i de megen år fra min ex venner og min bror. der er ikke en fremtid i at være sammen med en stofmisbruger.det gå ud over alt hvis du vil havde børn kan det være de bliver handicape fordi din mand misbruger stoffer.du mister dine venner og din familie og du gå nok rundt og er lidt bange for at sige noget til din mand når han ikke kan få de stoffer han har brug for.han er syg og har brug for at komme over alle de stoffer og det er kun ham selv og en læge der kan hjælp ham.hvis han ikke selv vil ud af det vil du havde en mand hele livet hvor stoffer er mere være for ham ind du er.sige til ham når han har en god dag at du elsker ham men hvis han ikke gå til lægen og kommer ud af de stoffer og vise at han elsker dig også så vil du ikke mere.megen gangen er det megen svært at komme ud af det igen fordi det er ikke kun stoffer man skal af med men også megen af de såkaldet gode venner man har der er på stoffer også og hvis man har været på stoffer i langtid ja så er megen af ens venner der er tilbage også på stoffer.en god ting er hvis han selv vil komme ud af det sammen med en læge er at når han er ved at komme helt ud af det kan i flytte væk fra alle de ander der er på stoffer.men husk at bliv væk fra alle de ex venner.ps. husk du kun har et liv og der ikke kun er en fisk i vandet.

 
Svar på Min kæreste er stofmisbruger
Besvaret søndag den 18. januar 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Narkomani er en sygdom, som ikke stopper af sig selv.
Du skrev han startede med hash, og hvis du spørger en narkoman du ikke kender om han startede med hash eller hård narko(sprøjten), vil de fleste svare sprøjten.
For de vil ikke indrømme at det tog overhånd, at de ikke kan styre det. Hele miljøet bekræfter hinanden i at de ikke tager skade, og når en dør, er det bare fordi, vedkommende ikke passede på.
Når folk f.eks starter med heroin, så kan de blive godt skæve for ca 50 kr.
Når du er kommet så langt ud, at du er godt afhængig på sprøjten med heroin, skal du ha ca 100 gange så meget, som du startede med, for at blive skæv.
50 kr x 100 = 3000-5000 kr dagligt forbrug.
Det vil sige at din fyr kommer i spjældet, du står alene tilbage, og måske med børn.
(det var ikke det du drømte om vel?)

Jeg har været på sprøjten, og kom ud af det.
8 år efter tog jeg tilbage til byen jeg var misbruger i, og det var forfærdeligt.
Ud af hele misbrugs miljøet var der ca. 5% tilbage.
Resten var enten flyttet eller døde.

Af hvad det offentlige system har at byde på af behandling, kommer kun 2-3% helt ud af det igen.

Jeg havde et tilbagefald på 3 måneder efter at have været ude af det i 5 år, og det tilbagefald kostede mig mit sind.
Jeg blev overfaldet af en mand jeg ikke kendte, som prøvede at slå mig ihjæl, og det udløste skizofreni hos mig.

Du må undskylde at jeg er så direkte og hård, men jeg gør det af kærlighed til dig.

Jeg vil ikke sige hvad du skal gøre, det er der måske ikke nogle der kan.
Jeg vil hellere spørge dig: Hvad har du råd til?
Hvad vil du ofre/betale for at holde fast i ham?
Hvis du ikke finder ud af dette, vil han snørre dig(ubevidst), for han er en slave af noget der er større end alt andet.
Finder du ud af, at det vil du ikke, det har du ikke råd til, så får dine ord vægt, når du siger til ham DET SLUTTER HER hvis du ikke tager imod hjælp.

Jeg sagde tit til mig selv, at hvis jeg fandt en sød pige så ville jeg stoppe, men det gjorde jeg bare ikke.

En misbruger lyver over for sig selv, fordi han bliver forført og bedraget af stofferne. Han KAN ikke se virkeligheden.

=============== =============== ========

Jeg så engang en autentisk film om en mor der var ude at handle, mens hun handlede blev hendes barn kidnappet af en anden kvinde der ikke kunne få børn.

Der gik mange år uden man fandt drengen, men en dag så moderen ham, da han var teenager, og det endte i en retsag.

Kvinden der havde kidnappet drengen var død af sygdom, og hendes mand vidste ikke at drengen var blevet kidnappet.

retsagen endte med at den biologiske familie vandt forældre retten, og drengen kom med hjem til dem.
Men han kendte dem ikke og savnede sin (ikke biologiske far). Han stak af, og to hjem til ham flere gange.

Da gik det op for den biologiske mor, at hun blev nød til at give slip på drengen, hvis hun virkelig elskede ham. Så det gjorde hun.

Senere indså drengen at de elskede ham, og han kom permanent hjem til dem.

=============== =============== ===

Hvis nu moderen blev ved med at prøve på at kolde fast i ham, i stedet for at slippe ham, ville hun aldrig vinde hans tillid.

=============== =============== ===

Lad os sige at du har et problem, og 5 forskellige giver dig gode råd. De har alle 5 stået i samme situation som dig, men har hver deres løsning på dit problem.
DET ER DIG der beslutter hvad du skal gøre, på samme måde som DET ER DIN FYR der beslutter hvad han skal gøre. Men en ting er helt sikkert, hvis du ikke sætter ham på valg, så har han valgt for dig.


 
Svar på Min kæreste er stofmisbruger
Besvaret onsdag den 25. februar 2009
Besvaret af heidi, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej!
Kan se at du har fået en masse gode svar, og jeg ved ikke om der er noget jeg kan tilføje som ikke er sagt.

Uanset hvad og hvor meget din kæreste vælger at tage, er det HANS valg, noget han vælger, - han vil nok give alt og alle andre skylden, og have tusind gode undskyldninger for at retfærdiggøre hans brug af stoffer.
Når man er på stoffer, er man ikke sig selv, et menneske i kontakt med sin fornuft vil jo ikke sige, ja bare giv mig stof, måske dør jeg men det betyder intet....Vel???

Efterhånden som din kæreste tager mere og mere stof, vil hans personlighed træde mere og mere i baggrunden, han er der ikke mere.
Det eneste en narkoman lærer af, er konsekvenser. Tingene skal gøre så ondt og være så bombastiske...så bliver vi...måske...villige til at gøre noget andet.
Det bedste råd jeg kan give dig er: sæt dig ned stille og roligt overfor ham, fortæl ham om alt det du elsker ved ham, sig at du holder for meget af ham, til at kunne holde til at se hans forfald, og at du er nødt til at trække dig.
MEN ønsker han at blive clean er du der for ham, NÅR han gør noget ved sit misbrug!!!
Hvordan kan jeg sïge dette....fordi jeg selv er clean narkoman på 12 år, fordi min familie skulle sige helt fra, alle døre skulles lukkes før jeg sad alene tilbage, i dybeste armod og ensomhed, og tog de første skridt tilbage til livet og dem jeg elsker.
Held og lykke til dig og det dejlige menneske der gemmer sig indeni din kæreste.
Tanker fra
Heidi


 
Svar på Min kæreste er stofmisbruger
Besvaret fredag den 27. februar 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Herligt at høre, at man godt kan komme op selv fra det sorteste mørke. Tillykke både til dig og din familie

Skriv et svar til Min kæreste er stofmisbruger

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience