A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Min mor truer mig til tavshed om vold
Oprettet lørdag den 31. januar 2009 kl. 21:38
Oprettet af Anonym i brevkassen "Når far/mor drikker"

Hej..

Jeg har en mor som har drukket og taget stoffer siden jeg var helt spæd.
Hun har altid sagt at jeg ikke må sige det til nogen, og at det ville gå ud over mig selv hvis jeg siger det.
Når hun er ædru, er hun sur og træt, men hun gør mig intet. Når hun så drikker, slår hun mig. Hun har flere gange direkte tæsket mig. Men det ved ingen. Ingen må vide det, for hvad sker der så med mig?

Jeg bor godt nok ikke hos hende længere, og det er jeg glad for. Men hun ringer tit og spørger om jeg ikke vil være sammen med hende et par timer, jeg vil rigtig gerne, men jeg tør ikke. Jeg er så bange for hvad hun vil gøre ved mig.
Det jeg er allermest bange for, er gasflaske slangen, det gør så ondt når den lander på min ryg, en ubeskrivelig smerte, som jeg aldrig glemmer. Den slange har givet mig så mange grimme ar på min ryg.

Min plejefamilie spørger tit hvad min mor har gjort siden jeg ikke vil hjem til hende, jeg siger bare at jeg ikke er tryg ved hende, for det er jeg jo ikke. De har tit sprurgt om min mor tager stoffer eller drikker. og jeg svare bar ,nej, hun har aldrig drukket, hun kan ikke lide alkohol. Stoffer? hvorfor i alverden tror du det?, Og så stoler de selvfølgelig på mig.

Når de spørger hvorfor jeg ikke vil besøge hende, siger jeg bare "det vil jeg bare ikke" . De forstår de selvfølgelig ikke, og det er forståeligt, det er jo min fejl. Jeg har heller aldrig sagt hvad hun gør ved mig.

Jeg tænker heletiden på alt det hun har gjort ved mig, det fylder så meget. og gør så meget ved mig fx kan jeg ikek gå ud i et køkken hvor der er gaskomfur, jeg kan ikke gå i badekar, eller i svømmehal, for så kan jeg mærke da min mor flere gange holdte mit hoved nede i vandet. Jeg kan ikke gå ind i et lille rum og låse døre, tænk hvis jeg bliver låst inde. Jeg kan ikke have halskæder på, hvad hvis nogen vil kvæle mig?
Jeg skal kæmpe med dette resten af mit liv, for jeg kan ikke fortælle det til nogen. Det første sted det nogen siden er blevet nævn, er her! Hvorfor er det så svært?
Jeg bliver tit ked af det, fordi jeg tænker så meget, og jeg kan ikke konsentrere mig i skolen.

Hvad skal jeg gøre, jeg kan jo ikke fortælle det til nogen, for så går det ud over mig selv.
HJÆÆÆÆLP MIG !!!

Den bange pige :'/* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Min mor truer mig til tavshed om vold
Besvaret lørdag den 31. januar 2009
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk

Kære bange pige

Hvor er jeg glad for, at du ikke længere bor hos din mor!
Jeg forstår godt, at du ikke vil besøge hende. Det ville din plejefamilie helt sikkert også forstå, hvis de vidste dette. Det er endda klogt af dig at holde dig væk fra din mor nu.
Når du på et tidspunkt har det bedre, kan hun måske besøge dig hos plejefamilien eller I kan mødes i byen, hvis du har lyst til det. Du skal bestemt ikke besøge hende, så længe du er bange for hende.

Du har været udsat for torturlignende vold, som du må have hjælp til at komme videre, så du ikke behøver at tænke over det hele tiden.
Lige nu er du bange hele tiden, men prøv lige at tænke situationen igennem. Du er i sikkerhed nu, og din mor kan intet gøre dig. Din angst handler ikke om, at du er i fare nu, men er en gammel angst. Faktisk er det allermest farlige lige nu, at du holder tingene for dig selv. For når din fortid plager dig så meget, risikerer du at bryde sammen, hvis du ikke får hjælp.

Jeg vil foreslå dig at tale med din plejefamilie om din mors voldelige adfærd. De ved i forvejen, at noget er sket, siden du ikke vil besøge hende - de ved bare ikke hvad!

Din mor har sagt, at det vil gå ud over dig, hvis du sladrer om hende.
Men hun kan på ingen måde forvente, at du ikke fortæller din historie videre. Jeg kunne forestille mig, at din plejefamilie ville blive meget kede af at høre din historie, og at de måske endda ville overveje at politianmelde din mor.
Din mor fortjener at blive politianmeldt og straffet for sin adfærd, men hvordan ville du have det med det? Ville du være glad for, at myndighederne er på din side, eller ville du være ked af det brud med din mor, som det måske kunne medføre?

Jeg er ihvertfald sikker på, at du må have noget hjælp. Og du må ikke tænke alt for meget på at tage hensyn til din mor nu. Hun har ikke fortjent det, og du har brug for at tænke på dig selv. Hvis jeg skulle råde dig, ville jeg sige, at du skulle fortælle dine plejeforældre det hele, så de kan skaffe dig noget rådgivning.

Men jeg forstår godt, hvis du synes, at det er meget svært at få ordene sagt og svært at overskue, hvad der så sker. Måske har du brug for at tale med nogen anonymt, du kunne ringe til Børns Vilkår eller chatte med en rådgiver om, hvad du videre kan gøre.
Du finder dem her: www.bornsvilkaar.dk
Hvis du ikke straks får fat i dem, så prøv igen, der kan godt være tryk på.

Du må bare love mig, at du får kontaktet dem, hvis du da ikke straks vil tale med plejefamilien.
Det er meget vigtigt, at du ikke går rundt med din historie alene på længere sigt.

Og selvfølgelig kan du skrive her, så meget du har lyst, vi svarer på alt.
Husk bare, at intet af dette er din skyld.

Mange hilsner
Louise Lamberth

 
Svar på Min mor truer mig til tavshed om vold
Besvaret søndag den 1. februar 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej.

Tak for din forståelse.

Jeg ved ikke hvordan jeg ville have det hvis min mor bliver politianmeldt, jeg vil nok føle at det er min skyld.. Måske vil jeg blive mere bange for hende, da jeg jo så har fortalt det til nogen. Hvis jeg så møder hende engang, hvad vil hun så gøre ved mig? ..

MVH
Den bange pige :'/


 
Svar på Min mor truer mig til tavshed om vold
Besvaret søndag den 1. februar 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kære du,

Hvis jeg skulle bestemme, skulle du selv afgøre, om dine plejeforældre skulle anmelde din mor for vold! Men jeg kunne nu forestille mig, at du ikke ville få lov at bestemme det, især da du er under atten.

Jeg tror nu ikke, at du skal være så bange for din mor mere.
Du er jo snart voksen, og sikkert lige så stærk som din mor! Jeg tvivler godt nok også meget på,at hun virkelig skulle gøre dig noget på åben gade?!
Faktisk har din mor vel aldrig villet dig noget ondt? Hun har det bare meget dårligt med sig selv, og du var tilfældigvis i nærheden. Hvis hun virkelig ville dig noget ondt, ville hun vel ikke ringe til dig stadigvæk?

Hvad ville du føle, hvis hun skulle blive politianmeldt og måske endda fængslet?
Hvis hun holdt op med at ringe til dig og ville se dig, ville det så være sørgeligt eller nærmest en lettelse?

Din angst for din mor er nok urealistisk i dag - Det er en gammel angst, og den er helt forståelig. Stakkels dig, du har jo levet i kronisk angst for din mor i mange år!
Og alligevel holder du måske af hende?

Hvis du ikke får hjælp til at slippe af med den angst, er jeg bange for, at den vil forfølge dig resten af livet - Du skal være modig nu og søge rådgivning for din egen skyld.

Husk, at det er ikke din skyld, at din mor har opført sig sådan. Det er hendes skyld, og det er også hendes skyld, at du nu har meget brug for hjælp. Du er nødt til at tænke på dig selv og få noget rådgivning. Hvis du ikke magter at tale med din plejefamilie straks, må du i første omgang søge anonym rådgivning.

Skriv igen, det er vigtigt, at du får fulgt op på dette her

Mange hilsner
Louise Lamberth


 
Svar på Min mor truer mig til tavshed om vold
Besvaret fredag den 6. februar 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen pige

Kunne du tænke dig at skrive en linje om, hvordan det går dig, har du fået søgt rådgivning?

Gode ønsker
Louise Lamberth


 
Svar på Min mor truer mig til tavshed om vold
Besvaret onsdag den 4. marts 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej..

-Ja, det kunne jeg da..

For at være helt ærlig, så går jeg stadig med det.
Jeg tør ikke sige det til nogen, jeg er nok bange for hvad der vil ske !?

Jeg er helt nede, og kan ikke samle mig til noget.

MVH
Den bange pige :'/


 
Svar på Min mor truer mig til tavshed om vold
Besvaret torsdag den 5. marts 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej
det er jeg rigtig ked af at høre - hvad kan vi næsten gøre for dig? Hvorfor er du bange for at ringe til en anonym rådgivning? Det er vigtigt, at du får talt med nogen, så "tal" med mig, hvis du ikke har andre lige nu?

Ser du din mor overhovedet - besøger hun dig? Hvordan trives du i hverdagen, har du venner og veninder, og hvordan går skolen?

Skriv igen, jeg kigger til brevkassen hver dag

Louise


 
Svar på Min mor truer mig til tavshed om vold
Besvaret tirsdag den 10. marts 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen

jeg håber at du har det godt. Jeg har tænkt på dig!
Husk, at du altid er velkommen til at skrive her, hvis du får lyst?

Mange hilsner Louise Lamberth


 
Svar på Min mor truer mig til tavshed om vold
Besvaret fredag den 13. marts 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Heejsa.

Jeg kan ikke bare ringe og tale med en jeg ikke kender -jeg ville føle mig dum!

Ja, jeg ser min mor. Hun besøger mig, hver 3. uge hos min plejefamilie. De er der også, for ellers vil jeg ikke være der. Hvad vil hun gør ved mig?
Jeg forstår ikke at hun bliver ved med at vil se mig, for siger ikke noget til hende, jeg svare ikke når hun siger noget. Det kan godt være at jeg bare er en lille stædig møgunge, men det sådan jeg har det, jeg vil IKKE snakke med hende. De forstår det jo bare ikke, jeg vil jo ikke sige det til dem.

Min hverdag? - Tja.. den er vel fin. Jeg slår ofte fuldstændig fra, begynder at svede(virkelig meget) ryster, og græder - men ved ikke over hvad og hvorfor?

Jeg har masser venner og veninder, og de betyder virkelig alt for mig. De ved der er et eller andet galt, men jeg siger det ikke, og det acceptere de. Det er jeg glad for. Jeg ved jeg kan snakke med dem om alt, og at jeg kan stole på dem. Men jeg kan ikke fortælle dem dette.

Skolen, ja det er noget der bare skal overståes. Jeg kan ikke konsentrere mig, og sider ofte bare og tegner. Men til prøver, bruger jeg alle mine kræfter på at konsentrere mig, og får ofte 10-12. Når prøverne så er færdige, bryder jeg ud i gråd. Men ingen skal se det.

MVH
Den bange pige :'/


 
Svar på Min mor truer mig til tavshed om vold
Besvaret fredag den 13. marts 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej
Jeg synes ikke du er stædig - forstår dig godt! Men jeg tror ikke at din mor vil gøre dig noget. Jeg tror aldrig, hun har villet dig noget ondt - men en misbruger er jo ikke i fuld kontrol over sit liv. Det er klart, at de besøg tærer på dig, for det må da være meget hårdt for jer begge at sidde og sige ingenting?
Når du får ti og tolv i prøver, er du jo dygtig og kan sagtens koncentrere dig. Du har bare ingen selvtillid - men det kan du få henad vejen!
Jeg ville stadig ønske at du ville bede om professionel hjælp. Du siger, at du ville føle dig dum ved at tale med en fremmed. Jeg er jo også fremmed, og du taler da med mig Men måske kan du bede om professionel hjælp senere
Jeg håber, at du bliver ved med at skrive, indtil det går bedre. Men det er jo svært at gøre så meget for nogen, som helst ikke vil bede om hjælp, så alt går i dit tempo! Det er godt, at du har gode venner.
Vi skrives ved

mange hilsner Louise Lamberth


Skriv et svar til Min mor truer mig til tavshed om vold

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience