A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Kæresten lyver!!
Oprettet torsdag den 5. marts 2009 kl. 11:53
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

hej.

Kærsten og jeg har vært sammen ca. 14 månder og boet sammen lige fra da et næsten, vi har aldtid haft det sjovt sammen, og self. haft små skænderier men det har alle par, vel en gang imellem i det store hele funger det rigtig godt, og kærsten elsker mig utroligt højt, og minder mig om det hele tiden, hvilket jeg er rigtig glad for

problemet opstod for ca. 9 månder siden, hvor vi havde en rigtig dårlig episode, med løgn hvor han løj for mig, om han havde haft noget kørende, med en i byen dog var der ikke sket noget (siger han) og det tog RIGTIG hårdt på mig, og tilliden var helt væk, viste aldrig om jeg kunne lære og leve i frygten, og om han nu også talte sandt, vi gav forholdet tid.
Nu 9 månder sener, stoler jeg ikke på ham helt, og har en slags mistro til ham, når han siger han elsker mig og feks. hvis bare han er på besøg ved sin mor&far tænker jeg jaja, han elsker ikke mig, og åh nej mon nu også han er der ved sine forældre..
utroligt hårdt for mig som person, at skulle leve med.
Men syntes det sidste stykke tid var blevet rigtig godt, var helt vildt glad vi er flyttet i super skøn lejlighed, og skal have et dejligt barn her om 2 månder. og vi havde det godt sammen.

Så har vi aftalt for 6-7 månder siden han skulle stoppe med og ryge hvilket han gjorde (sagde han) for sagde jeg kun havde et krav, hvis jeg skulle bo med ham og have børn, så var det abselut ingen smøger. hvilket han var indforstået med både for hans egen skyld og for barnets, her den anden dag var jeg så flink og hjælpe ham på arbejdet, hvor jeg så finder en pak cigiratter, så lyver han og siger det kun er når han får en øl han lige tager en, jeg blev simpelhent så ked af det og skuffet jeg tog mine ting gik hjem, og tænkte bare. han fortæller han har røget siden han sagde han var stoppet, og ikke kun til øl på arbejdet, jeg har lyst til og hive hovdet af ham, for har spurt ham tusind gange om han røg, for lige pludeslig gad han gå til bagern og morgen, lukke min hest ind og ud, lufte hunde gøre alt muligt han normalt ville hade, og en dag vi var hjemme ved hans forældre lå der ne pak cigiratter, og ved de ikke ryger og ingen i hans familie ryger den slags, så spurt hvorfor der lå en pak hjemme ved hans forældre, han sagde det var hans søsters, som jeg self troede på, for ellers havde hans forældre da sagt noget, eller hans søster ville.
finder så ud af det ikke blodt var min kærste der havde løjet mig op i hovdet hver enste dag, men hele hans familie! :O også syntes det er skræmmende, og sider tilbage med en følese af jeg er lige gyldig, dum, godt troende, værdi løs bare en der er der. kan simpelhent ikke forstå hvorfor, jeg både skal hade ham og hans familie pga. hans løgn ?
sagde til ham at et forhold hander om tillid, det kan tage flere år at opbygge tillid, men blodt få sek at ødelægge det, ved at lyve det kunne godt være det var den nemmeste løsning , og der har virket for ham ind til nu, men hvad så når sandheden kommer frem? at det aldrig kommer til og holde i det lange løb. er meget skuffet over han valgte og lyve, over for mig i så lang tid, hver enste dag, ikke så meget over cigiratterne.
og jeg mener bestemt at et forhold er for de to der er sammen, og ikke noget man blander gud og hver mand ind i. Det er meget ondt af ham, og sætte hele sin familie i dårligt lys. pga af HANS fejl, og ikke deres. og få dem til og lyve om noget HAN ene og alene selv er ude om, og ikke dem. det er virkelig en stor kamel og skulle sluge, og føler mig dum jeg kigger ondt på dem, de har jo ikke gjordt noget, men syntes det er så nedlagende at hele hans familie mor, far søster bror osv. har løjet mig lige ind i hovdet, vi står og skal have barn, skal være en del af familin, men har jeg abselut ikke lyst til.

det er mig utroligt svært når folk lyver, men elsker jo den mand, så det mig dybt uforståligt det kunne være ham nødvendigt og lyve, han viste jo uanset havd fandt jeg nok ud af det, når vi skulle have familie sammen, og kan godt være for nogle det lyder som en hård rel, jeg ikke ville bo med en der ryger.
det er bare min holdning, og viste han jo inden, ellers ville jeg ikke have barn med ham, og ville kun beholde det hvis han virkelig ønskede det, og ville tage lige så meget andsvar som mig. er vokset op med forældre der røg, syntes ikke der var lækkert, og to i famililen er gået til ved kræft, det er min største frygt, og syntes cigirat lugt er ulækkert og det er ucharmerende, og synd for barnet, ville jo barnet det bedste.


håber på et svar, kan slet ikke forholde mig til det lige nu, er det bare mig der er underlig, eller er det ok jeg føler sådan når kærsten lyver, og han ved det er noget af det værste jeg ved?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Kæresten lyver!!
Besvaret torsdag den 5. marts 2009
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Hej
Jeg forstår godt, at du er sur over, at din kæreste lyver!
Men helt ærligt - hvis du spørger mig, er du selv ude om det. Det ser ud til, at du er temmelig dominerende overfor din kæreste.

Han har haft noget kørende med en pige FØR jeres forhold, hvis jeg læser dig ret? Og hvad så? Det kommer strengt taget ikke dig ved. Og det er temmeligt ubehageligt, hvis din kæreste finder det nødvendigt at lyve!

Nu opdager du så, at han stadig ryger til trods for, at du har sagt, at du ikke ville have barn med ham, hvis han røg! Ved du hvad? Det er temmeligt groft nærmest at true med at forlade sin kæreste, fordi han ryger!

Din kæreste har sikkert troet, at det var nemt nok at holde op med at ryge. Men det var det ikke - Det er så let at holde op med at ryge og da slet ikke, hvis det ikke er ens egen ide.
J
eg forstår godt, at du ville foretrække, at han ikke ryger. Men det er hans valg. Du kan højst forlange, at han ryger udenfor, eller i et særligt værelse, af hensyn til dig og det kommende barn. Han har åbenbart bedt sin familie om at lyve, og du kan ikke bebrejde dem, at de gør det, hvis de ved, at du ellers flytter med det barn, som er HALVT HANS BARN. Du kan ikke bruge barnet som undskyldning for, at DU ikke kan leve med, at din kæreste ryger, heller ikke udendørs eller udenfor jeres hjem.

Det er selvfølgelig uhyggeligt, at flere i din familie er døde af kræft. Du skriver dog ikke, hvilken form? Kræft er meget udbredt, og det er langt fra alle kræfttyper, der har noget med rygning at gøre.
Selvfølgelig var det bedst, at han holdt op med at ryge for HANS skyld.

Men det er et alvorligt faresignal, at han er nødt til at lyve overfor dig!
Hvordan kan det være, at du skal bestemme over ham? Den holder ikke i længden!

Jeg synes, du skal tage en snak med ham og sige, at han bestemmer over sit eget liv fra nu af, herunder selvfølgelig om han vil ryge - selvom du helst ser, at han lader være, da flere i din familie er døde af kræft, og du naturligvis er glad for ham.

Når han selv bestemmer, er det rimeligt at bede ham lade være med at lyve - Ikke før!

Spørg dig selv, hvorfor du er så mistroisk - har du dårlige erfaringer med andre mænd, og hvordan har din fortid og barndom i det hele taget været? Husk, at dårlige erfaringer er fortid - det er vigtigt, at man ikke tror, at ens tillid vil blive misbrugt hele livet, selvom det måske er sket i barndommen? Det kræver så til gengæld, at du selv opfører dig RIMELIGT!

Jeg håber, at I finder ud af noget, selvom du er meget ung til at binde dig til mand og barn. Men barnet er lige så meget hans som dit. Hvis I går fra hinanden, er han stadig dit barns far med ret til at se det meget.
Du er velkommen til at skrive igen, hvis du får lyst.

Held og lykke
Louise Lamberth

 
Svar på Kæresten lyver!!
Besvaret fredag den 6. marts 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
hej.

det var ikke før vores forhold han havde noget med en anden nej ? det står der heller ikke nogen steder.....

jeg har ikke haft dårlig erfaring med nogen før, ikke derfor jeg har mistro til ham somtider, men pga. jeg ved han har løjet, og han begyndte at gøre underlige ting.
Har også sagt jeg er mest skuffet over han løj, og jo self. er det ubehaligt hans familie også har "løjet" mig op i hovdet, har jo aldrig vært sur på ham, bare spurt om han var begyndt og ryge igen, siden han hele tiden skulle køre små ture når han kom hjem fra arbejde af, hvilket han ikke plejer..

Ja barnet er også hans, lige nøjagtig derfor jeg gerne ville bo med ham, og self. også derfor jeg altid har spurt ham hvad han syntes, og om han virkelig ønskede det, da jeg ikke ønskede at stå alene med et barn. og han må da helt sikkert se barnet lige så tit han ville, hvis vi engang skulle gå fra hinanden, kan ikke se hvor det lige skulle stå henne, jeg ikke ville have det?

Jeg har skam ikke et helt rel sæt til ham, hvor jeg siger han skal sådan og sådan, men blot jeg ikke ønsker at bo med en ryger, og det må han accepter, han vist det inden vi skulle have barn, ikke noget jeg lige har fundet på.
og har han vist i meeeeget lang tid, så det er jo hans valg om han er villig til og prøve og droppe dem, har ikke sagt det var let eller noget, men han skulle prøve, og han sagde personligt selv han var stoppet, så sagde det var godt nok flot, og hvordan han kunne det fra dag til dag? så troede da han sagde sandheden, han kunne bare have
sagt han havde prøvet men røg stadi lidt, og arbejde i den rette retning.
så var det mig forståligt, for ved godt det ikke er let, og det er noget der kan tage tid.

men lyve skal man ikke gøre i et forhold, det er noget af det vigtigste at man stoler på hinanden, og vi var lige kommet igemmen den svære periode med den anden pige, og alt var begyndt at fungere. så det var bare mig en lettelse jeg endelig stolte på ham igen, men så det vel ikke fair han ødelægger tilliden igen.

okay jeg er for ung til og binde mig ? hvordan hænger det lige sammen, hvis man elsker hinanden, er det vel ligemeget om man er 18 eller 50 år, der er lige så mange gamle der går fra hinanden, og kender da flerer der fandt sammen helt unge, og stadi er sammen, i min familie, med børn osv nu. syntes det er noget vrøvl og sige!

okay så du ville simpelhent bare være så glad hvis hele din kæretes familie løj over for dig? det er da dybt uforståligt.
ved ikke om du har læst det jeg skrev? jeg syntes det var ondt af ham, at han satte sin familie i dårligt lys, pga. af hans fejl, de har jo ikke gjordt noget.

han viste langt inden vi skulle have barn, jeg ikke var indforstået med at bo med en ryger, så kunne han have sagt allerede der, han ikke kunne bo med mig, fordi han ikke ønskede at stoppe, men han har også sagt han selv ønsker det.


 
Svar på Kæresten lyver!!
Besvaret fredag den 6. marts 2009
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev

Jeg er enig med dig i, at når tilliden er væk, tager der en lang tid at bygge den op igen.
Tillidsopbygning forudsætter en erfaring, som du henviser til og den måde man laver aftaler på for at denne tillid kan trives. Det er at tage og give.

Jeg får indtryk af, at du er meget rasende over det, han har gjort og vil berøve ham og hans familie ( får jeg indtryk af) at deltage på en naturlig måde at følge barnets udvikling.
Jeg kan godt forstå din bekymring for sygdomme og du vil ikke udsætte jeres barn for det.

Jeg vil dog bringe en anden aspekt i sagen, nemlig vigtighed at skabe et hjem, hvor barnet kan udvikles godt og at det bliver stærkt både fysisk og mentalt.
Forskning viser, at når børnene udvikles i en familie, som ikke respekterer hinanden, ikke løser konflikter på en konstruktiv måde, er voldelige fysisk eller psykisk- risikerer de, at udvikle mange symptomer på manglende psykisk stabilitet, selvtillid og orientering i livet og at det kan overskygge den fysiske risiko for sygdom.

Du forbereder dig til moderskabet og finder frem til, at røg ikke er godt for et barn at være i. Forskning peger også på den skadelige virkning, specielt når børnene er små.

Din graviditet påminder dig om den rolle du skal forberede dig til. For mænd er det ganske abstrakt og de kan ikke forberede sig til deres rolle som kvinder. Det betyder ikke, at din kæreste skal være fri fra forpligtelser, men deres forståelse kan være lidt fjern.

Du giver indtryk af, at du har påtaget dig en detektiv rolle og hver eneste tegn vurderer du udfra manglende loyalitet, brudte aftaler m.m. Du hænger sågar hele hans familie på det på trods af, at de også vil danne fundament for jeres barn. Husk på, at den måde du opfører dig hænger også sammen med din familie. Vi er bundet til vore familier på godt og ondt. Det vigtigste i det aktuelle forhold er, at ville gøre det godt for hinanden. Men vi er ikke mekaniske dukker og tingene tager tid.

Vil du skabe et forhold, som er godt for dig og jeres barn, må du også ændre din kontrollerende attitude, på trods at denne er ganske forståelig. Den er dog ødelæggende for alle forhold.

Roller er forskellige og vil du hjælpe din kæreste at være dig tro, må du ikke leje en detektiv.

Find noget du er glad hos ham, ros ham for det han selv gør. Han risikerer, at blive sat til side
fordi kvinder som bliver mødre oplever sig ofte meget stærke og ledende i forhold til børn. Du vil dog have behov for en anden rolle, en anden tanke fra en anden, som beundrer dig for det du gør i samspil med ham.

Tiden efter fødslen er ganske turbulent og hvis du frastøder ham er du selv med til at ødelægge noget i din familie. Det handler om at få hjælp til tiden.
Måske vil der være interessant at læse lidt mere om fødslen og den udfordrende periode lige efter? Hvad med opdeling af roller? Hvad med jeres intime liv? Hvad vil kunne lade sig at gøre og hvad ikke? Fremtiden vil udfordre jer på alle måder og derfor vil det være godt at sammen møde den.

Vil du være villig gøre det?

Med venlig hilsen
Redaktør


 
Svar på Kæresten lyver!!
Besvaret tirsdag den 24. marts 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
hej.

Er ikke rasende over han har løjet, har jeg også sagt til ham, men jeg er meget ked af han har valgt og lyve om dette, når han på forhånd viste jeg havde mistet tilliden til ham, og vi var kommet rigtig langt og var så småt ved at stole lidt på ham igen. så sagde til ham det gjorde mig ked af han valgte det, og det såre da mig han valgte og lyve, selvom det måske var svært for ham, at få sagt.

ville dog sige vi ellers er ret gode til og løse konfligter sammen, bare ved at snakke, self syntes jeg ikke altid det er rigtig det han gør, og omvent men ikke noget der ødelægger hele dagen, og vi går altid glade i seng (næsten) !

Og lige netop fordi han er så kærlig og sød over for mig, og fortæller mig alt, er det svært og lægge hoved til han lyver igen, for som sagt havde jeg sagt til ham, jeg godt viste det ikke var let og stoppe, og det self. tager tid, men han var villig til og prøve.....

Jeg kan dog være dominerende med andre ting, men det er alle vel engang imellem med hensyn til vaske tøj, rengøring osv. har sagt jeg nok skal vaske hans tøj, men det kræver også han gider hjælpe somtider eller lave noget andet, jeg gider ikke køre sur i alle de opgaver her hjemme, han er ikke helt tilfreds når jeg ber ham støv suge, eller gå ud med skrald.... men ville vi alle ikke helst være fri ? 
Svar på Kæresten lyver!!
Besvaret onsdag den 25. marts 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej

jeg forstår udmærket godt, at du er skuffet! Heldigvis lyder det da, som om I er på rette vej.. Håber I vil give det en chance nu, hvor I skal være forældre

Held og lykke
Louise Lamberth


 
Svar på Kæresten lyver!!
Besvaret torsdag den 20. august 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
self. ville jeg give det en chance, elsker ham utroligt højt, men kan ikke acpetere folk der lyver! har barn (4 månder) og det har vært utroligt let, ja faktisk går det meget bedre efter han er kommet til verden, kan slet ikke forstå folk siger det er svært, eller krævende.... kan også være vi har vært heldige, men syntes bestemt det bekræfter mig i hverdagen, hvor meget jeg elsker ham, når jeg kigger på ham....
-dog er min tillid stadi ikke helt i top, tjekker ikke ham eller noget, men bliver tit trist, og ked af det, har det utroligt svært med sådan noget nok mest utro skabet i starten af vores forhold....... Og måske fordi mine forældre er skildt, for det skræmmer mig, og tænke på hvordan to voksende menesker der har børn kan gå fra hinanden, min far min mor utro i mange år uden hun viste det..... og denne tanke skræmmer mig, fra hvid og sans, når jeg kigger på min kærste, for holder så meget af ham, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af mig selv hvis jeg mistede ham.....


 
Svar på Kæresten lyver!!
Besvaret fredag den 21. august 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen!

Jg synes, du skal sige til din kæreste, at du elsker ham og ikke kan undvære ham - det bliver han nok glad for

Hvis jeg forstod dig rigtigt først, har din kæreste aldrig været dig utro, såvidt du ved?

Pas meget på ikke at lade din fars utroskab gå ud over ham!
Jeg forstår godt, at din tillid til folk er svækket - men lad det ikke ødelægge jeres forhold.


Mange hilsner Louise


Skriv et svar til Kæresten lyver!!

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience