A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Er jeg borderliner?
Oprettet tirsdag den 10. marts 2009 kl. 09:55
Oprettet af Angel88 i brevkassen "Psykisk Syg"

Hej
Jag er en ung kvinde på 20 år og har været psykisk syg siden jeg var omkrig 12.
Jeg er diagnorsticeret depressiv (lider af tilbagevendene depressioner) og spiseforstyrret (jeg har været indlagt flere gange på den "lukkede" med anorexi og depression)

Jeg har et spørgsmål som jeg ikke ved om jeg skal gå til lægen med.
Jeg har flere gange overvejet om jeg måske er Borderliner, men har altid skubbet det væk, for den kunne jo ikke passe!
men er imdlertidig blevet i tvivl igen, for nås jeg læser "kriterierne" for at væer borderliner, er der mange af dem der passer på mig: Jeg er selvdestruktiv (bla. ved cutting) og har været det i en del år, jeg har svært ved at have længere varende forhold til andre mennesker og dem jeg har er ofte intensive, jeg har ofte store følelses mæssige svingninger og kan blive ekstrem sur, ked af det mv. og sådan har det været siden jeg blev syg, jeg gør ofte ting impulsivt, uovervejet og uden at tænke på konsekvenserne, jeg skal bekræftes meget, fordi jeg er bange for ikke at være god nok, jeg hader at være alene (det er dog blevet lidt bedre med årene), jeg er meget hidsig og der skal ikke så meget til før jeg tænder af, jeg opgiver ofte ting uden at gøre dem færdige( hvilket har kostet 2forsøg på 10'enden og 3forsøg på hf, hvor jeg nu har 1år, og et par andre ting jeg aldrig kom i gang med), jeg har ingen koncentrasions evne og kan ikke stilles ved at lave noget ret længe af gangen og har ingen tålmodighed.. mm.

men der er bare noget som ikke passer er vokset op i en tryg kernefamilie og mine forælder har altid behandlet mig godt og jeg har det godt med dem i dag, de er de eneste mennesker jeg holder ved og har altid sat andres behov før mine egne.
Så er jeg vel det man kalder "arbejdsnorkoman", jeg arbejder 24-7 når jeg har et arbejde, for at slippe for at føle og fordi så har jeg noget at gå op i med liv og sjæl! men forløbene være sjældent ret læbge fordi då går jeg ned igen.

Psykisk sygdomnme ligger i familien Min farmor var svært manio/depressiv og der er mange depressioner i min familie på begge sider.

Nu er mit spørgsmål så, skal jeg gå til lægen med det her?

Hjælper det noget at få diagnosen? er der overhovedet noget i min mistanke?
Hvis det er det jeg har ville det ligepludselig give en masse svar på hvorfor jeg er som jeg er og gør og handler som jeg gør. ellers må det jo bare være fordi jeg er underlig og tosset:P

Håber du/i vil hjælpe mig, og svare, da dette pt fylder meget i mit hovede.

Knus Angel* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Er jeg borderliner?
Besvaret tirsdag den 10. marts 2009
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Kære Angel

Det var da et svært spørgsmål!

Jeg tænker på, om du ikke med din historie har en fast psykiater, som du lige kan ringe til? Hvis ikke, vil lægen nok gerne henvise dig til psykiater, jeg tror ikke, at lægen kaster sig ud i at stille psykiatriske diagnoser selv.

Min egen holdning er, at man skal gå til lægen, hvis man tror, at man kan få det bedre, hvis man får mere/bedre medicin eller måske psykologbehandling.

Men ikke "bare" for at få en diagnose!

Det vigtige er jo ikke, om du kan få en eller anden diagnose, men hvordan du har det lige nu og her? Jeg forstår dig sådan, at du mangler et år af hf og er i gang nu? Hvis det er rigtigt, tyder noget jo på, at du gør fremskridt mht. at fastholde interessen i længere tid.

Du skriver også, at du skærer dig og lider af spiseforstyrrelser. Får du nogen hjælp til de problemer i øjeblikket? Hvis ikke du får ordentlig hjælp, skal du prøve at henvende sig til Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, www.spiseforstyrrelser.dk
Her kan du få støtte til at komme ud af din selvdestruktive adfærd.

Jeg forstår godt, at du gerne vil have svar på, hvorfor du har været syg.
Du skal nok søge de svar i dig selv! Du kan tale med andre om det - Men en diagnose er jo ikke noget svar i sig selv.

Hvorfor skærer du dig? Hvorfor spiser du ikke normalt? Hvorfor gør du ikke ting færdige? Jamen, ingen kan svare bedre end du selv! Så hvis du ikke synes, at du kender svarene, kan du drøfte de spørgsmål med Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade.

Hvad enten du går til lægen eller ej, skal du love mig, at du ikke opfatter en eventuel diagnose som en livstidsdom.
Efter min mening er der ikke noget i verden så usikkert som en psykiatrisk diagnose!

Meget af dit liv afhænger af, hvad du selv gør med det liv. Jeg bliver bange, når jeg læser, at du fortæller om psykisk sygdom i familien og beskriver dig selv som "diagnosticeret depressiv", som om du skulle være depressiv resten af livet.

Nej - meget kan ske, og meget afhænger af dig og hvad du gør med dit liv.

Jeg kender dig jo ikke, men jeg kan frygte, at en borderlinediagnose ganske vist ville give dig de svar, du ønsker - Men samtidig også virke som en slags dom og profeti over, hvordan det vil gå dig fremover.

Hvis nu du får at vide, at du har en borderlineforstyrrelse, har du svar på, hvorfor du har svært ved at knytte dig til andre, og hvorfor du har svært ved at gøre ting færdige.
Men vil du så fremover lade være med at gå i gang med nye ting, fordi du har den diagnose og ikke regner med at gøre dem færdige? Vil du lade være med at prøve at få venner og kærester, fordi det kun kan gå skidt?
Så er den jo først rivende gal!

Du behøver ikke nødvendigvis at have tilbagevendende depressioner resten af livet, det kan ingen vide. Men spørg dig selv og psykiateren, hvorfor de opstår!
Du behøver heller ikke at skære dig og sulte dig. Det kan du komme ud af ved hjælp af Landsforeningen.
Hvis du tror, at læge og psykiater kan hjælpe dig videre, så gå endelig til lægen!

Men husk hele tiden, at DU i meget høj grad bestemmer over dit liv. DU bestemmer også, om du vil fokusere på at blive mere rask, eller om du vil acceptere at være syg og sætte en masse begrænsninger på dig selv, fordi en psykiater måske er villig til at sætte endnu en diagnose på dig.
Det er ikke nødvendigvis nemt at blive rask - Men du skal vende dig imod den sunde og ikke den syge del af dig selv

Håber du kunne bruge det svar? Du er altid velkommen tilbage;)
Held og lykke
Louise Lamberth


 
Svar på Er jeg borderliner?
Besvaret tirsdag den 10. marts 2009
Besvaret af Angel88, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej louise
Tusind tak for dit svar

Jeg er desværre ikke i gang med min HF lieg nu, da jeg blev sygemeldt med depression og stress i november og måtte desværre droppe ud (igen!!!) men skal nok få den taget, jeg tager enkelt fag på VUC, så skal nok nå det, og hvis det hele går efter planen(selvom det ikke altid er så vel) så regner jeg med at starte igen til august

En ting er sikkert jeg ville ikke blive diagnosen hvis jeg får den, har prøvet at "være" min sygdom, da jeg var aller mest syg af anorexi, men som du siger er det ofte hvad man selv eller andre gør en til. jeg havde desværre nogle trælse oplevelser på ungdoms psyken med at blive behandlet som min sygdom og ikke skille mig og sygdommen ad
Jeg er ingen af tingene, men borderline diagnosen, ville bare give mig ekstremt mange svar på hvorfor jeg er som jeg er og har handlet som jeg gør i mange år og hvorfor jeg har svært ved at få kontakt til nye mennesker og ikke kan holde ved dem jeg har, udover min helt utroligt, fantastiske familie som betyder atl for mig og som jeg elsker højre end noget andet, havde det ikke været for dem, havde jeg givet op for længe siden, de har spillet en meget stor rolle i at jeg er kommet så langt som jeg er, de har altid støttet og hjulpet mig uanset hvor langt ude og syg jeg har været.
Men bliver ikke min sygdom, har haft nogle uheldige oplevelser på ung. psyk. hvor jeg blev behandlet som om jeg var min sygdom og ikke mig med en sygdom, og havde også meget uheldige oplevelser med nogle læger, så kan ikke lide læger/stoler ikke på dem.

det skal siges at jeg er kommet meget langt i forhold til hvor langt jeg har været ude.
Jeg er i behandling hos en psykolog(har jeg været mange gange før, hos mange forskellige) og er overbevist om at det nok skal gå godt:9 jeg har selv valgt at gå der og valgt ham jeg går hos, hvilket er et stort skridt for mig, da det tidligere har været med frivillig "tvang" fra mine forældre og fra bosted og psykiatrisk og har også fundet en rigtig god læge, som jeg har det okay med.
Jeg blev henvist tol en psykiater, men kan først komme to 27maj :O!!! der er godt nok længe til! ved ikke om min egen læge kan henvise mig til en psykiater i psykiatrien og om der evt er kortere ventetid og det er en fordel jeg har været i psykiatrien før??

Mhv min spisefortyrrelse går det meget godt..
jeg har stadig ikke et normalt forhold tol mad og min krop (ved ikke om jeg nogensinde får det) men er ikke undervægtig mere.
Selv skadningen er nok værre, mine tidligere psykologer har forsøgt at hjælpe mig af med det, men uden hæld, de kan ikke hjælpe mig med trangen.
Ved ikke om du selv har prøvet det? men for mig er det lige så svært at holde op og lige så meget en afhængighed, som det er med rygning. man kan bare få plaster og tyggegummi for at tage ryge trangen, men det kan man ikke for Cutting.
Det skal siges at det ikke er så slemt som det har været, men lysten er der stadig ofte og hvis jeg kunne få lov gjorde jeg det meget mere.

Jeg er på rejse tilbage til livet, og jeg tror på det nok skal gå og jeg kan sagtens leve med de psykiske lidelser jeg har! jeg er først ved at lære mig selv at kende nu og tror på jeg får et rigtig godt liv Nu vil jeg gerne til at leve
Jeg tør igen tro på fremiden nu og tør at drømme om fremtiden igen.
Nu skal jeg bare til at finde nogle venner og skabe mig en omgangskreds og få lidt selvtillid. jeg øver mig på at gøre nogle ting og flytte nogle grænser og langsomt gøre ting jeg er lidt bange for, lidt af gangen...
det har allerede været en lang rejse, men den fortsætter
det har taget mange år om kommer også til at tage noget tid endnu jeg har mistet meget og mange, men også fået meget gennem mit forløb og lært mange ting om livet ville faktisk ikke ha været for uden

Jeg forsøger at lære at levet livet hver dag og hvert minut.
der vil helt sikkert komme nye nedture, men bliver stærkere og stærkere og bedre til at takle mine problemer og kæmper for at komme tilbage til livet, det må helt sikkert være min tur til at leve nu

Men mht diagnosen, er det også mest for min egen skyld og for at hjælpe med at give nogle svar. Jeg fik hvertfal en AHA-oplevelse den anden dag da jeg igen læste om det, tænkte, nå det er måske det der gør jeg er somjeg er, og man kan jo ogsp lære at leve med borderline


Du er velkommen til at svare igen, hvis du har lyst.
Håber jeg

Mange venlige hilsner Tabita
I grow stronger every day


 
Svar på Er jeg borderliner?
Besvaret tirsdag den 17. marts 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen

Det er rigtig godt, at tingene går fremad for dig. Så har jeg ingen indvendinger imod, at du spørger psykiater/læge efter en diagnose. Jeg har bare set mennesker, som jeg har følt, var blevet "låst" i deres diagnose. Det var det, jeg frygtede, især da du er så ung! Men du er fast besluttet på at få det bedre, og det er godt.

Jeg kan godt forstå, at man kan have sådan en aha-oplevelse ved at høre om en diagnose. Og jeg tror, at det er helt naturligt at tænke meget over, hvorfor tingene gik, som de gjorde, i sin selvhelingsproces.

Såvidt jeg læser dig, har du især fået hjælp af psykologer, og jeg vil derfor næsten anbefale dig at kigge en ekstra gang på www.spiseforstyrrelser.dk
Fordi du her kunne få hjælp til at komme ud af selvdestruktiv adfærd ikke "kun" af psykologer, men også af folk, der har været der selv! Prøv at se, om deres tilbud var noget!

Held og lykke herfra
Louise


Skriv et svar til Er jeg borderliner?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience