A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Selvdestruktiv adfærd
Oprettet onsdag den 8. april 2009 kl. 15:39
Oprettet af Anonym i brevkassen "Selvbeskadigelse"

Jeg er 16, 17 år til november.
Lige pt bor jeg hos nogle venner af min familie, efter et sammenbrud hos mine forældre.

jeg kan starte helt forfra. Jeg startede på mit gymnasium, som 15 årig. Den 11 august 2008. I starten gik det rigtig godt, solen skinnede stadig, min klasse var sjov og jeg var begyndt at føle mig meget godt tilpas. Indtil jeg begyndte at pjække meget. Dervar kun regnvejrsdage og alt føltes så uoverskueligt. Min klasse var ikke længere noget ved, ingen af dem sagde mig noget. Lærerne snakkede bare, og jeg var voldsomt ukoncenteret. Og da jeg begyndte at pjække mere og mere, blev jeg endnu mere distanceret fra min klasse og min gymnasietid.
Jeg kom i et par uoverensstemmelser med mine forældre, som altid har presset mig meget, "for uddannelse kommer i første række". Da jeg efter mange timers skænderier meddelte at jeg ikke længere ville gå på mit gymnasium, foreslog min mor at jeg kunne starte på en kostskole.

Jeg var meget skeptisk i starten, men jeg begyndte at engagere mig mere for de forskellige kostgymnasier der var i landet, og efter mange afslag og ignoredede ansøgninger, blev jeg endelig optaget på et lille kostgymnasium på Sjælland.

I starten var jeg ret glad for at bo der. Det var dejligt at bo for sig selv. Der var ikke rigtig nogen der blandede sig i om mit værelse var ryddet op, eller hvordan jeg havde indrettet det. Men utrygheden lå konstant i mit sind, og jeg spiste det der svarede til 30 kcal om dagen. jeg tabte mig ca seks kilo i løbet af den første uge.

Jeg var konstant utryg og meget genert, hvilket lå langt fra den person jeg havde været "derhjemme". Men jeg fik knyttet nogle få, men tætte venskaber.
Jeg lå med influenza i en uge, og igen fik det grå vejr, de alt for tidlige morgener, de alt for intetsigende mennesker til at køre mig træt igen. jeg pjækkede igen alt for meget. Samtidigt begyndte jeg at ryge meget hash, da jeg havde besvær med at sove. Og så var det vel på en måde også en virkelighedsflugt.
Jeg har også taget hårde stoffer.

Jeg nåede godt og vel at være på det kostgymnasium i tre måneder inden jeg blev smidt ud.

Siden jeg kom hjem og boede igen, hos min far og mor, blev jeg hurtigt aggressiv. Jeg kunne konstant mærke irritationen der lå og ulmede. Så hvis blot én sætning havde lydt i et lidt forkert tonefald, gik jeg amok. Længslen efter København og Sjælland lå så dybt i mit sind.

En dag hvor min mor kom hjem fra arbejde, havde jeg siddet i stuen, og hørt musik på min computer, hvorefter hun nærmest smed mig ud af stuen. Min hjerne sagde klik, og jeg begyndte at smadre løs på hende. Jeg smadrede vores lamper, vores vaser. Og bagefter gik jeg ned på mit værelse i ren frustration. jeg begyndte at skære i mig selv, og ønskede mest af alt at tage livet af mig selv. Skære mig selv til døde, tage en overdosis af et eller andet stof, springe ud foran et tog, få en gruppe mennesker til at tæve mig ihjel.

Jeg blev, efter en tur på skadestuen, kørt over til min reservemor, som bor ret tæt på København, hvor jeg bor nu. Men alle presser konstant på. Hvad er din plan? Hvad vil du med livet? Skal du ikke have en uddannelse? Hvordan vil du klare dig økonomisk? Hvordan, hvorfor, hvor, hvorledes, alle de spørgsmål kører konstant rundt i hovedet på mig.

Jeg har også en kæreste (vi kan kalde ham Y). Han skal konstant stå model til mine anfald. Jeg har været oppe og slås mod ham før. Men jeg er bange.
Jeg var tidligere dybt, ulykkeligt forelsket i en dreng med borderline. Og det er jeg vel stadig. (Vi kan kalde ham X )
X betød alt i hele min verden. Han var det mest livsbekræftende nogensinde i mit liv. Fordi han var det mest ligeglade menneske i hele verden. Jeg prøvede at vænne ham fra stofferne, men endte med sig at ryge i. Jeg prøvede at få ham til at blive forelsket i mig, med det resultat at han er den eneste jeg vil have.
Hver gang jeg prøver at ødelægge kontakten med ham, så dukker han op igen. på mystisk vis, og så er jeg igen viklet ind i hans spindelvæv. Det skræmmer mig.

Men min kæreste Y.. Jeg ved ikke hvorfor jeg er sammen med ham. Jeg kan vældig godt lide ham, når jeg er alene med ham. Men jeg synes han er pinlig at vise frem for mine venner. Han ser godt ud, snakker pænt. Men der er bare noget ved ham, der irriterer mig voldsomt ude blandt mennesker. Og jeg har tit tænkt "hvorfor kan du ikke bare være ligesom X!!"
Og Y prøver at bære mig på hænder og fødder. Han gør alt for mig. Og jeg skubber ham bare væk. Hvorfor? Helt seriøst, hvorfor?
Jeg har fundet en dreng, som er ærlig, omsorgsfuld, som jeg kan snakke med, og som ser ret godt ud. Hvorfor er jeg så ikke tilfreds?

Jeg tænker tit om mit liv bare var en stor fejltagelse. Om min eksistens bare er helt ligegyldig. Hvad gør et par snitsår fra eller til? Hvad så hvis du sårer dem omkring dig, indeni er de jo ligeglade? hvad så hvis de sårer dig? - så går du ned.

Der er en masse andre ting der også har betydning i mit liv. som også er problemer. jeg synes bare jeg allerede har skrevet rigeligt.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Selvdestruktiv adfærd
Besvaret onsdag den 8. april 2009
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Hej

Jeg kan se, at du ikke orker mere lige nu. Du er irritabel, voldelig og selvdestruktiv, du er blevet smidt ud af dit kostgymnasium pga stofmisbrug, og du har været godt på vej imod en spisevægring.

Du er nødt til at sige fra nu. Sig fra, når nogen igen spørger dig ud om dine planer og forlanger, at du skal få tjek på livet. Sig til dem, at du ikke er klar, og at du ikke magter det nu.

Jeg synes, du skal droppe alt om at finde ud af relationerne til dine X'er og Y'er lige nu. Sig til Y, at han ikke skal forvente noget, og at du ikke er i et hjørne, hvor du kan tage beslutninger om jeres forhold. Med hensyn til X kan du jo lade ham komme og gå, hvis det ikke ripper alt for meget op i dine følelser. Hold dig for øje, at selvom der sikkert er gode ting at sige om ham, har du selv i dit brev beskrevet dit forhold til ham som overvejende destruktivt.

Jeg tror overhovedet ikke, at din familie og andre omkring dig i virkeligheden er ligeglade med dig, som du skriver. Men de aner bare ikke, hvad de skal gøre.

Du må have noget hjælp til at komme ud af din nuværende situation, hvor du er inde i en selvdestruktiv fase. Du skal lære selv at vælge, hvordan du vil leve, og kunne modstå familiens pres, hvis du ikke er enig i deres valg på dine vegne.

Det var godt, hvis du kunne gå til lægen - gerne sammen med et familiemedlem - og bede om henvisning til en psykolog.
Problemet er bare, at der kan være lange ventetider, og det er heller ikke til på forhånd at vide, hvad lægen vil sige til anmodningen.

Derfor vil jeg meget opfordre dig til at kontakte LMS, Landsforening mod spiseforstyrrelser og selvskade.
Her kan du tale med både professionelle og folk, der selv har stået i din situation, om at du skærer dig selv og holder op med at spise i perioder.

Hvis du har svært ved at kontakte dem, kan du tale anonymt med dem i første omgang.
Men jeg tror sagtens, at du kan ringe eller maile til dem og forklare dig, for du virker meget velovervejet og velformuleret.

Det er bare vigtigt, at du tør bede om den nødvendige hjælp nu.

Ønsker dig alt mulig held og lykke
Louise Lamberth


 
Svar på Selvdestruktiv adfærd
Besvaret onsdag den 9. januar 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Selvdestruktiv adfærd tror jeg skyldes enten selvhad eller at man ikke ved bedre. Man vil ikke gribe livets muligheder for én, men ønsker netop at ødelægge de muligheder man har nu, samt de der kommer. Man vil handle udenfor normen, gerne modsat andres adfærd, som om, at éns egen nydelse og andres nydelse generelt provokerer én, og derfor vil man provokere ved ikke at følge de logiske regler for livet selv. Man ønsker at træde ud fra éns egen eksistens, leve i et andet nu, fordi man ikke kan udholde tanken om at leve i sin egen krop. Man kan enten dyrke dette selvhad, ved at fortryde muligheder der ikke blev grebet, tid der blev spildt, eller at man simpelthen ikke kunne leve op til sin egen standard. Man kan også nære det ved, at spille på andres empati. Man vil ikke trøstes eller hjælpes, ønsker bare at folk forstår den smerte man går igennem, men først og fremmest, at man ikke er værd at hjælpe. Man fortjener alt ondt i denne verden, og forstår ikke at andre vil lade én i en positiv retning. Det kan være små ting, såsom hvorfor man dog vil sove i en varm seng under en blød dyne, når man kan sove på det hårde kolde trægulv og få splinter i ryggen. Man forstår ikke hvorfor andre ønsker at spise mad, der smager godt, lækre desserter, eller generelt mad der nærer éns krop og gør den sundere. Intet skal nydes, og selvforkælelse forstås ikke, hvis man er selvdestruktiv. Man ønsker netop ikke at have nogen selvtilfredshed overhovedet, og kan ikke forstå at andre begærer dette. Dette er et stadie af komplet selvdestruktion, typisk forårsaget af postmodernismens evindelige meningsløshed, samt de fragmenter af reklamer, ydelser og den ret man har som menneske, der udgør virkeligheden. Men man ønsker ikke at dø. Livet er som en ret. Enten kan man lide den, eller også kan man dø.

Skriv et svar til Selvdestruktiv adfærd

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience