A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Overvejer selvmord
Oprettet lørdag den 11. april 2009 kl. 20:43
Oprettet af Anonym i brevkassen "Selvmord"

Jeg overvejer at gøre alvor af mine selvmordstanker... Render rundt med en skizofrenilignende diagnose. Jeg er ikke det mindste deprimeret, men er meget, meget træt af sygdommen, som jeg er meget hæmmet af.. Kan ikke fungere normalt og har næsten intet netværk. Er meget bange for fremtiden og har konstant tanker om døden . Vil ikke leve mere sådan her... Det eneste der holder mig tilbage er tanken om at svigte min familie især min mor som også er syg. Har været indlagt to gange før på åben afdeling, men det er ikke lige det jeg har lyst til nu.

Overvejer forskellige måder at gøre det på, ved bare ikke om det vil være nok. Har heller ikke lyst til at forsøge flere gange, det er også en ting der afholder mig.

Er i hvert fald svært syg....* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Overvejer selvmord
Besvaret lørdag den 11. april 2009
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Hmm. Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal svare dig!

Der er jo intet at sige til, at du er træt af at være syg. Især, da din mor også er syg. Men du fortæller så lidt om din sygdom? Hvornår er den begyndt, og hvordan viser den sig? Hvordan hæmmer den dig? Får du nogen hjælp lige nu?
Kan du huske tilbage på bedre tider?
Kan det være nogen hjælp at tænke på, at andre også har været rigtigt syge og alligevel er blevet raske en dag igen? Omkring diagnosen: Glem den! En diagnose er ikke en dom, og du kan ændre dig hele livet og få det bedre. Lov mig, at du ikke lader din diagnose styre dit humør, men fokuserer på, hvordan du bedst kan få det bedre.

Jeg vil meget gerne høre lidt mere om din historie?
Så skrives vi ved

Mange hilsner
Louise Lamberth


 
Svar på Overvejer selvmord
Besvaret søndag den 12. april 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Vil ikke sige min sygdom er begyndt på noget tidspunkt, det er sådan set en del af mig og har nok altid haft symptomerne.. har mange forskellige symptomer men mest problemer med koncentration, opmærksomhed og hukommelse.. har nedsat energi og lyst, er meget træt det meste af tiden.. har sociale vanskeligheder, er ikke i stand til at holde på venner og har ingen tætte. Intimitet kan jeg ikke klare, så har ingen kæreste..

Jeg er i behandling ja, men det er sådan set ikke fordi det fjerner symptomerne.

Jeg har før i tiden kunnet klare at fungere normalt læste og havde et arbejde ved siden af. Havde en hobby og nogle venner jeg så engang imellem, men det er ligesom smuldret. Er blevet færdig med min uddannelse, mine venner har jeg langsomt mistet kontakten til og min hobby interesserer mig ikke mere. Et fuldstidsjob kan jeg ikke klare.. lige nu går jeg derhjemme og laver ingenting. Min hverdag er tom og trist.. Har også isoleret mig lidt med vilje..

er meget træt af det meste og har lyst til at det får en ende..


 
Svar på Overvejer selvmord
Besvaret søndag den 12. april 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen
Godt at du skrev.


Du ved selvfølgelig godt, at jeg vil skrive, at du skal lade være med at tænke på selvmord. Og at tingene bliver bedre! Men det tror jeg faktisk på, at de sagtens kan gå hen og blive.

Du skal vide, at dine problemer med opmærksomhed og hukommelse meget vel kan tænkes at forsvinde senere! Ligeså din træthed! Du er vel også i medicinsk behandling, som har træthed som bivirkning?
Jeg har kendt mennesker, der har haft det på samme måde, som du har det nu. Men som i dag er helt raske og velfungerende som alle andre.

Før i tiden har du haft venner, og du har færdiggjort en uddannelse. Det tyder på, at du har haft det meget bedre før i tiden. Når du har haft det bedre, kan du også få det bedre.


Jeg er glad for, at du skriver hertil, især fordi du synes, at du har problemer med følelsesmæssig kontakt. Men du viser ved at skrive til brevkassen, at du udmærket godt kan være åben. Men du føler åbenbart, at det er et problem i forhold til "virkelige" mennesker udenfor computeren..

Derfor vil jeg stærkt anbefale dig at gå løs på det problem. Hvis du ikke magter at møde mennesker ude i verden nu, så koncentrer dig om at tale med mennesker på internettet. Find nogle ligesindede her på siderne. Skriv til os her på brevkassen igen. Find nogle sider, der handler om en hobby, du kunne tænke dig at dyrke, og snak med folk der.

Jeg synes virkelig, du skal give livet en chance mere.. Blandt andet fordi du meget vel kan gå hen og blive rask igen!
Og endnu engang vil jeg sige til dig, at du ikke må lægge for meget vægt på en diagnose. Det er som en vejrudsigt - forkert en hel del gange;)

Tænk på, at dit liv kan ændre sig og senere komme til at se helt anderledes ud end nu?

Hvor længe mon din mor har været syg, og hvad har det betydet for din barndom? Hvordan har I det sammen i dag, og hvordan har din mor det med intimitet?
Du må tænke på, at fordi du måske har dårlige erfaringer med følelsesmæssig kontakt, behøver dine erfaringer med nye mennesker i dit liv ikke at blive dårlige, selvom dine tidligere erfaringer måske ikke var de bedste.

Hvad er det mon, der lige for tiden plager dig mest? Måske en følelse af håbløshed? Ensomhed?

Du må meget gerne skrive igen, hvis du har lyst, vi svarer på alt

Mange hilsner
Louise 
Svar på Overvejer selvmord
Besvaret mandag den 13. april 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen..
Det er rigtigt det du siger med at livet sagtens kan gå hen og ændre sig og blive bedre... hvis jeg bare kunne arbejde ville livet være meget bedre..

Selvom min mor er syg er hun velfungerende... det har hun også været gennem min barndom. jeg vidste ikke engang hun var syg før jeg blev lidt ældre og kunne se hvor jeg havde mine symptomer fra. Det snakker vi meget om og det er rart at have en der forstår hvordan jeg har det. Vores forhold i dag er tæt.

Men jeg er dog stadig plaget af mange selvmordstanker.. og ja nok også ensomhed og håbløshed.. bare jeg var rask.....


 
Svar på Overvejer selvmord
Besvaret mandag den 13. april 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Ja, selvfølgelig vil du da gerne være rask, og hvorfor skulle du ikke blive det? J

eg synes godt nok også, at du skal være forsigtig med at betragte din mor (eller dig selv) som kronisk syge,. Gennem hele din barndom har hun været velfungerende, såvidt jeg forstår dig, og hun er der for dig i dag. At hun så har sygdomsperioder - og at du har sygdomsperioder - betyder jo ikke, at I ikke kan have det godt i langt størstedelen af jeres liv.

Jeg er glad for at høre, at I har det godt sammen.
Jeg vil foreslå dig at lægge en plan for, hvordan du kan have det bedst muligt, indtil du igen forhåbentlig bliver rask.

Snak gerne med din mor om det! Hvad kunne du tænke dig at bruge dagene til? Er der mulighed for, at du og din mor kan bruge noget mere tid sammen lige nu?
Hvad går dine dage med lige nu?

Jeg kender jo ikke din diagnose og bør ikke komme med forudsigelser! Men ud fra det lidt, du skriver, kan jeg da ikke se grund til, at du ikke igen skulle kunne arbejde? Eller skabe dig et godt liv, med eller uden arbejde?

Du er altid velkommen til at skrive her
Louise


 
Svar på Overvejer selvmord
Besvaret søndag den 26. april 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Har været på ferie så derfor jeg først svarer nu.

Altså når jeg siger syg, så mener jeg mine problemer med det sociale og det kognitive... det forsvinder jo ikke ud i den blå luft, men er noget jeg må leve med.

Hvis det ikke var for min familie ville jeg være meget isoleret og hvem ved måske bo på gaden. Det er det jeg frygter allermest. Nu hvor jeg har min familie har jeg husly, men jeg må jo erkende at de ikke lever for evigt, så er meget bange for den dag jeg ikke har dem mere.. Kan ikke finde ud af at holde på nogen..

Jeg tror ikke jeg kommer til at arbejde nogensinde, måske et fleksjob... så hvordan jeg skal finde ud af at skabe mig en hverdag uden job... kan kun klare at gå i skole, men har allerede en videregående uddannelse, så det giver jo ingen mening at begynde at læse..

Jeg tænker meget over hvorfor nogle mennesker skal lide så meget, mens andre er normale, raske, glade, velfungerende, har venner, familie og arbejde.. hvordan kan det være at det er så uretfærdigt fordelt? Der er så meget lidelse i verden!


 
Svar på Overvejer selvmord
Besvaret torsdag den 7. maj 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej..
Jeg blev meget berørt af dine beskeder... jeg har selv prøvet lange perioder med ingen energi, ingen lyst til noget... ensomhed, fortvivlelse osv.
Men det kan faktisk gå over!
Problemet for mig var, at jeg ik havde erfaringen om at det kan gå over! Hvis man aldrig har set Solen komme frem, bag en overskyet himmel - ved man ik, at det kan lade sig gøre!
Når det går over, vil du tænke.... hey... havde jeg da bare vidst, at det ku gå over... så havde det været nemmere at holde ud.
Men det at holde ud, er det man skal!
Jeg tror ik på at det er op til os selv, at bestemme hvornår livet er slut for os!
Jeg tror bla. på reinkarnation... og hvis det er sandt... så hvis man tager livet af sig selv.... ja så bliver man jo bare født igen.... - måske ligger udfordringen i at møde ALT hvad livet byder... og på den måde måske blive så vis - at man ik skal genfødes
Det er ik for at blive religiøs eller noget... men jeg prøver bare at sige, hvilke tanker og forestillinger der holdt mig kørende dengang!
Hmmmmm
Jeg synes meget af det du nævner, godt ku tyde på, at der måske er noget depressivt inde over. Det skal du ik se, som et nederlag, hvis det er rigtigt. Det skal du se som en løsning... for så kan der gøres noget ved tilstanden hurtigere!
Jeg er selv førtidspensionist og ikke særlig gammel....
Det har da været svært at skulle på stand-by på arbejdsmarkedet... men man er nødt til at omstille sig, for at overleve i det!
Omstillings villighed er et vigtigt redskab til overlevelse.
Tænk på hvor mange der kan blive arbejdsløse pga. finanskrisen.... hvis de ligger alt for meget i det at have et job.... ja, så er de da sikre på, at de vil få det skidt som arbejdsløse!
Det jeg prøver at sige med dette er, at du kan selv ændre dine tanker og forestillinger!
Bare 1 af gangen...
Fx. hver gang en tanke om død indtræder... siger du nej til tanken... gør alt for at skubbe den væk...
Du må ik dyrke negative tanker. Ved godt det ka være svært! Men prøv at lade det positive og optimistiske indtrænge dit hoved, dine tanker.... osv.
At arbejde med sig selv, belønnes altid!
Håber jeg har givet dig lidt håb søde...
Fortvivl ikke!!
Knuser


 
Svar på Overvejer selvmord
Besvaret søndag den 21. juni 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej med dig

Jeg håber du er her endnu! Jeg har selv fået en svær diagnose, er nu indstillet til fleksjob. Hverdagen, selve livet kan være sejt - men fortvivl ikke der er hjælp at hente. Dine vanskeligheder med hukommelse, indlæring kan trænes. Du kan komme videre, der er lys forude. Der er så mange ting man kan gøre: tage et kursus, starte en gruppe, dyrke de relationer man har, gå til psykolog/psykiater...

Insister på at der skal være plads i verden til dig på godt og ondt, du har ret til et godt liv og at få hjælp dertil!

KH
Okefee


Skriv et svar til Overvejer selvmord

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience