A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Bange for at gå til lægen..
Oprettet tirsdag den 19. maj 2009 kl. 12:37
Oprettet af Anonym i brevkassen "Psykisk Syg"

Jeg er en nittenårig pige, som gennem snart mange år, har været i tvivl om hvorvidt jeg burde opsøge læge. De sidste to og et halvt år har været et helvede, og jeg har seriøst frygtet for mit liv mange aftener, når mørket er faldet på, og der kun synes at være tomhed tilbage. Når alle er gået i seng og selv internettet sover.
Jeg vil ikke vide om jeg bør gå til læge eller ej, så vil ikke uddybe hvad det er, der nager mig....., men hvis jeg nu gør det, hvad siger jeg så?
Hvordan får jeg mig overhovedet en tid..?

Jeg kan ikke fordrage tanken om, at skulle sige til sekretæren, jeg bare skal have en tid til en samtale.... at jeg mistænker stress eller depression for at have overtaget mig. At der ikke er noget "mig" længere.... Jeg er flere gange gået forbi og villet gå ind, men i stedet bare fortsat forbi. (Jeg kan ikke snakke i telefon med folk, så jeg er nødt til at møde op dernede)... Jeg føler mig så dum! Føler, der ikke er noget galt med mig, at jeg ikke har fortjent - ikke behøver hjælp....., men jeg har det bare så dårligt altid. Og vil bare gerne..... vide det!?
jeg har overvejet om man kan skrive noget ned og aflevere, så man er fri for selv at møde op og sige det hele........ men.... øhm.., ja..? Jeg skal jo stadig møde op.. det er nok bare fordi, jeg ikke kan sige det. Hvis hun nu kunne starte.. lægge ud..., spørge.... ville det være fint..!.

....forstår du?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Bange for at gå til lægen..
Besvaret tirsdag den 19. maj 2009
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Ja, jeg forstår dig udmærket godt

Det kan da være svært at gå til lægen, hvad er der egentlig galt - man har måske svært ved selv helt at forstå det, og hvordan skal man så kunne forklare det? Og hvad vil lægen sige, vil man bare blive affærdiget? Ja, det er jo svært at vide i forvejen!

Følelsen af ikke at have gjort sig fortjent til hjælp og skyldfølelsen er meget typisk hos mennesker med depressive tendenser.
Jeg synes ikke, det lyder godt, at du er meget angst og føler dig uden "jeg."

Du har jo den mulighed at komme udenom sekretæren ved selv at ringe til lægen og bede om en tid - du kan sige, at du vil tale om personlige problemer. Lægen har hørt den slags før og vil næppe afvise dig!

Din ide med at aflevere noget på skrift og bede om at blive ringet op med en konsultationstid er da heller ikke tosset!

Alligevel kan det føles svært. Derfor har jeg tit anbefalet folk først at kontakte fx en forening, der hjælper mennesker med det problem, de har, og tale med dem, evt anonymt. På den måde kan man lige vende det hele med nogen, der ved, hvad man taler om og gerne vil hjælpe.
Men det kan jeg jo ikke i dit tilfælde, da du ikke vil fortælle, hvad dit oprindelige problem er?
Kunne du ikke overveje at skrive igen og fortælle kernen i dit problem.. Du er anonym her, jeg kan ikke engang se din e-mailadresse. Og jeg lover dig, at jeg efterhånden har læst om lidt af hvert her på sindnet,
så du behøver ikke at være genert.
At tale med andre på nettet kan være en god start til at tale om dine problemer med "rigtige" mennesker ude i virkeligheden - Så hvorfor ikke komme lidt mere ud af busken her, hvor du er anonym?

Mange hilsner
Louise Lamberth


 
Svar på Bange for at gå til lægen..
Besvaret tirsdag den 19. maj 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Louise,

Tak for dit svar, hvad er det for nogle foreninger, du tænker på?

Det har egentlig ikke noget at gøre med, om jeg vil ud med det her eller ej, Jeg var bare bange for, det ville være unødvendigt, egentlig..

men altså., jeg føler mig ikke hjemme hos mine forældre, og kan mildest talt ikke lide dem., de interesserer sig aldrig for mit eller mine søskendes liv., men lægge bare låg på alt og taler om deres eget... og så føler jeg, de holder os - mig - fanget.., de vil ikke hjælpe mig med at finde et sted at flytte hen, vil ikke forklare mig noget som helst om ting jeg skal bruge (f.eks. netbank) o.lign.. og jeg synes virkelig ikke det kan være rigtigt, jeg skal lære sådan noget udefra.... mine søskende kan ikke enes, hvilket virkelig går mig på!
Jeg har aldrig følt mig velkommen i selskaber og er pissebange for at gøre noget forkert, og såre folk..., jeg får det rigtigt dårligt sammen med folk, og føler mig hele tiden fandens ensom..., selv når vi sidder fem personer sammen eller sådan... og føler mig så alene., som om ingen kan forstå præcis hvordan jeg har det.., så misforstået..., hvis jeg fortæller folk hvordan jeg har det, får jeg sådan en "nåh ja, det kender jeg godt., for dengang jeg....blahblahblah" og så er det i virkeligheden noget helt andet de snakker om., og slet ikke noget i nærheden af, hvad jeg føler...,
Jeg har aldrig haft et tæt venskab.. aldrig kunnet stole på nogen.., aldrig været glad for mig selv., altid søgt at ødelægge mig selv - først mentalt.., så fysisk..... og så er der en masse småting, der nogle dage er voldsomt betydningsfulde, og andre dage næsten glemt...,
Men generelt er jeg bare ked af livet..., vågner ofte og er skuffet over, jeg bare havde sovet...... :S Og kan begynde at græde, bare folk aflyser en løs aftale.., eller hvis jeg ikke kan åbne smøren...., eller hvis jeg taber en af mine cd'er på gulvet..... og kan ikke overskue noget som helst! Jeg er så sikker på, jeg aldrig bliver student, til trods for at jeg kun mangler tre mundtlige, og hvis jeg består dem, kunne jeg dumpe de skriftlige og stadig blive student..... S: det virker bare stadig så usandsynligt... og jeg bliver trist og ensom i selskab, men hvis jeg holder en pause fra folk, isolerer jeg mig bare i stedet.... og jeg er begyndt.... at drikker.., her på det sidste.... og begynder helt at synes, det føles bedst sådan.... :S Havde næsten to uger hvor jeg ikke nåede at bliver "sober" igen... .... og sådan..., jeg ved ikke..., det var så fandens rart!!!!

-Harv...,


 
Svar på Bange for at gå til lægen..
Besvaret tirsdag den 19. maj 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej
Det er godt nok skidt at have brug for alkohol hele tiden. Opdagede dine forældre eller andre slet ikke, at du havde en lille skid på i to uger??
Jeg synes, det lyder lidt, som om du er på vej ud i depression. Så vil jeg foreslå, at du skriver et brev til lægen, som du selv var inde på. Du kan aflevere det i skranken, og skriv i brevet, at du gerne vil ringes op eller mailes med tid til konsultation.

Jeg tror, at folk mener dig det godt, når de siger "det kender jeg godt." Men det betyder selvfølgelig ikke, at de nødvendigvis har forstået, hvad du mener. Jeg tror bare, at du må tænke på at give dem en chance.
Måske er dine forældre meget selvoptagede, som du antyder. Eller måske ved de ikke, hvad de skal gøre med dine problemer? Måske kunne du skrive et brev til dem også? Bare en ide.. og det behøver jo ikke at være lige nu.

Men du lyder også som en lidt følsom sjæl. Det er almindeligt, at søskende skændes. Det betyder som regel ikke, at de ikke holder af hinanden - eller af dig Kan du mon slet ikke få glæde af dine søskende?

Kender du ensomung.dk? Det er mest for folk, der bor i en af storbyerne. Men på ensomungs sider kan du også finde link til foreninger, der ved noget om alkoholafhængighed og selvskadende adfærd, og dem kan du selvfølgelig kontakte, uansat hvor du bor.

Her på siderne er der nok nogen, du kan tale uforpligtende med.
Men jeg håber meget, at du også vil søge professionel hjælp. Hvis din læge skulle afvise dig - jeg håber det ikke og tror det heller ikke - så kan du skifte læge.

Pas godt på dig selv - og bed om hjælp. Vi skrives, hvis du har lyst Louise


Skriv et svar til Bange for at gå til lægen..

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience