A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
16 år og gravid, men vil ikke have abort!
Oprettet lørdag den 13. juni 2009 kl. 20:39
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Hej..

Vidste ikke hvad jeg skulle sætte denne ind under.
Så satte den ind her

Jeg er på p-piller, det har jeg været i ca. 9mdr. jeg er 16år

Jeg vågner en morgen, da jeg går over for at spise, da jeg kigger på maden får jeg kvalme, og løber ud for at kaste op. Jeg tænker "Fuck, jeg troede jeg var ude af den unde cirkel, bare jeg ikke ahr fået spiseforstyrrelse igen" Jeg har før haft en spise forstyrrelse, fra jeg var 11-15år. Og er ikke mere end lige kommet ud af den.

Jeg har denne kvalme resten af dagen, så jeg indser at det helædigvis ikke er en spiseforstyrrelse. Og tror bare jeg er syg.

Sådan foresætter det i 2 uger, hvor jeg også har en underlig følelse i maven? Jeg tænker ikke over at jeg kan være gravid, for det første er jeg jo på p-piller og tager den præcis kl 21 hver aften. for det andet, har min læge sagt at der er meget små chancer for at jeg kan blive mor, da jeg var meget langt ude i den spiseforstyrrelse.

Men min rumbo siger jeg skal tage en test, hvilket jeg nægter, da jeg ikke gider spilde penge på en test, når ejg alligevel ikke kan blive gravid.
Dagen efter kommer hun har hun selv været nede at købe en test uden ejg vidste det. Og hun siger ejg skal tage den. Jeg gør det så, kun for at gøre hende glad.
Og efter 5 min. viser den at jeg er gravid. Jeg bliver helt ude af den, og tager en test mere, som også viser positiv.
Jeg græder, det kan ikke passe, det er umuligt. men nej!

hvad skal jeg gøre? Jeg kan ikke fortælle det til mine forældre.
Min mor og jeg har lige haft en snak om aborter, og hun siger at hvis jeg ved et uheld bliver gravid, så skal jeg have en abort. Men jeg har sagt at jeg er imod aborter, og den mening laver ejg ikke om på. Jeg kan ikke dræbe et barn, under ingen omstændigheder.

Hvis jeg fortæller dem det, vil de blive rigtig sure, og de vil ikke forstå at jeg ikek vil have en abort`?!

et barn passer slet ikke ind i mine planer, skal være læge. og skal læse i mange år.

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre..
Kan mine forældrre tvinge mig til en abort, hvis ikke jeg vil. ??

Knus mig* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på 16 år og gravid, men vil ikke have abort!
Besvaret lørdag den 13. juni 2009
Besvaret af Claus, Frivillig på sindnet.dk
Hejsa, først vil jeg påpege at få en abort efter min mening ikke er at dræbe et barn, i så fald er det at give et blowjob, have sex med kondom eller at onanere som mand, at dræbe millioner af børn. Det der KAN blive til et barn er slet slet ikke udviklet nok til at kunne kaldes et barn eller menneske endnu.

Dernæst vil jeg råde dig til at tale med din læge eller dine forældre, du kommer jo ikke uden om at de opdager det før eller siden alligevel, så hvorfor udskyde balladen.

Hvis det ikke passer ind i dine planer har du for mig at se ikke så meget andet valg end at få en abort, ellers er det ris til egen røv - for studierne som læge kan du i så fald i hvertfald godt glemme. Og følger du med i de unge mødre i TV har du jo nok en idé om hvad der venter dig, det er ikke ligefrem en dans på roser og et liv som ene mor på kontanthjælp er nok heller ikke den sjovest fremtidsplan.

Jeg synes også det er vigtigt at understrege, at det faktum at du er gravid, ikke forsvinder fordi det bliver fortiet, men tag til lægen og få ham/hende til at teste dig, før kan du ikke vide dig 100% sikker i at du er gravid. Han/hun har tavshedspligt.

Personligt synes jeg helt klart du skal få en abort, det i din mave er som nævnt ikke et barn endnu, men det kan det udvikle sig til at blive over tid.

Tal evt. med din læge om dine tanker om abort, hør hvad han/hun har af kloge ord, spørg ind hvis du er i tvivl om noget og tænk det hele i gennem.

Med venlig hilsen
Claus Antony Bang Andersen


 
Svar på 16 år og gravid, men vil ikke have abort!
Besvaret søndag den 14. juni 2009
Besvaret af Pia, Anonym besøgende på sindnet.dk
Da jeg var 14 år, blev jeg ligesom dig gravid ved et uheld.

Jeg var, hvad man kaldte en rigtig forfærdelig teenager, der overhovedet ikke kunne finde ud af at passe på mig selv.

Jeg fortalte min mor det, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre. Først flippede hun helt vildt ud - præcis, som du er bange for, din mor vil gøre. Da hun så faldt til ro igen, fik vi os en meget lang snak om, hvad der skulle ske.

Mange spørgsmål blev vendt og drejet...blandt andet:
- Kunne jeg tage vare på et barn?
- Ville jeg kunne tilsidesætte mine behov de næste ca 18 år, fordi mit barn kom i 1. række?
- Hvad kunne jeg tilbyde et barn, som 14 årig teenager, når jeg ikke engang kunne tage vare på mig selv?

At få et barn er på ingen måder en lyserød oplevelse, når man selv undergår en forvandling fra barn til voksen.
Vi besluttede os ikke for noget samme dag - for jeg tror min mor ville have, jeg skulle tænke over det.
Men dagen efter fortalte jeg min mor at jeg havde besluttet mig for at få barnet.

Jeg var meget naiv...men jeg skulle have barn og det skulle nok blive fedt. Så kunne de allesammen rende mig et vist sted, hvis de ikke brød sig om det.

Det var først, da min klasselærer fik det at vide af mig, at det gik op for mig, hvor langt ude og virkeligheds fjern, jeg var.

Mor ringede og betilte en tid ved lægen - og efter mange skænderier gik jeg med.
Her besluttede læge og mor hen over hovedet på mig, at jeg skulle have en abort. Jeg havde overhovedet ikke noget at sige - jeg følte virkelig at de behandlede mig som et lille barn.
Jeg var meget gal på min mor og læge.
Det var på ingen måde en behagelig oplevelse at får aborten. Men idag kan jeg godt se, hvorfor jeg skulle have den.

Idag er jeg knap 30 år. Jeg er gift og mor til 6 børn. Min mand var også den kæreste, jeg blev gravid med dengang.

Abort er efter min overbevisning ikke mord - når det sker inden 12. graviditetsuge. Dengang var jeg ca 8 uger henne, da jeg fik aborten.

Jeg vil i bund og grund ikke sidde her og anbefale dig at få en abort. Det er DIN HELT EGEN beslutning. Efter min mening kan din mor ikke tvinge, hvis du ikke selv vil.
Men din mor kan noget, du (måske) ikke selv kan.
Hun ved selv, hvad det vil sige at få et barn - også har hun alderen og livserfaringen, der gør, at hun kan fortælle dig at livet blandt andet ikke altid er sjov og ballade.
Men det tror jeg godt, du selv er klar over.

Hvordan har du selv med det? Du skriver at du kæmpet med en spiseforstyrrelse. Som mor er man nødt til at passe ordentlig på sig selv - for hvordan skulle man ellers kunne passe sit barn??
Du skriver at du skal være læge. Det kan du også sagtens blive selvom du måske bliver mor. Det bliver bare hårdere for dig, fordi du samtidig skal tænke på dit barn.

Jeg troede selv på, at jeg skulle tilbage til studiet efter jeg blev gravid 6. gang. Desværre fik vi et handicappet barn - Så idag har jeg simpelthen ikke overskuddet til både uddannelse og 6 børn hvoraf den ene er handicappet.
Så idag bander jeg tit mig selv langt væk. Hvorfor tog jeg ikke uddannelsen, inden jeg fik børn og havde muligheden for det?

Hvis din krop ikke kommet sig ordentlig efter en spiseforstyrrelse, så kan der være risiko for at føde for tidligt. Og på den måde kan barnet tage skade.
Min sidste graviditet endte med at jeg fødte 3½ måned for tidligt. Min lille søn fik en grim hjerneblødning og havde noget iltmangel. Så idag er han spastisk lammet i højre arm + ben og mentalt retarderet.

Som mor skal man tage hensyn hensyn hensyn HELE tiden. Jeg elsker mine børn og mit liv - men sommetider savner jeg at være impulsiv og kunne gøre ting for mig selv uden at det skal planlægges flere dage i forvejen.

Her er min emailadresse: familienpedersen@ofir.dk.
Skriv til mig, hvis du får lyst. Jeg vil gerne hjælpe dig, så meget som jeg kan : )
Du står i en situation, hvor du har brug for støtte fra et voksent menneske.
Tal med din mor. Måske skælder hun ud - men hun vil hellere end gerne hjælpe dig, så du får taget den rigtige beslutning.

Mange mange tanker og knus
Pia Pedersen


 
Svar på 16 år og gravid, men vil ikke have abort!
Besvaret søndag den 19. juli 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hejsa

Jeg hører så til de der mener at et foster ER et menneske. Allerede efter kort tid er der dannet nervebaner etc - så de kan føle smerte, også ved aborten.

Så er der muligheden - beholde barnet. Ingen har snakket om at det er let, men heldigvis er masser af venner parate til at hjælpe...hvis man bare spørger. Og det er noget der kan knytte venner rét tæt, skal jeg hilse og sige. Og så er du fri for, om mange år, at tænke: gad vide hvordan mit barn kunne have set ud idag?

Det eneste du skal sørge for at være sikker på, er: beslutningen skal være din. Modstandere som medgivere - begge grupper må ikke tage beslutningen for dig.

PS: har du prøvet at snakke med barnets far?

Held og lykke - uanset valget!


 
Svar på 16 år og gravid, men vil ikke have abort!
Besvaret mandag den 31. august 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hejsa

X som jeg kender rigtig godt fik også et barn i en meget tidlig alder... han er idag "alene" far, da moren ikke kunne magte barnet... selv om han var imod og hende for......... jeg tror de var omkring din alder måske et år eller to ældre.... det var også et uheld.

Han kunne heller ikke magte det, han har store problemer og må han overlade barnet ( hende ) til sin familie.... og har meget svært ved at være far for sit eget barn.

Jeg håber ikke du vil beholde barnet for at holde på faren ?

Synes som claus at det ikke er et mennske i nu... men det bliver det meget snart, også har du ingen valg mulighed mere.

Lige meget hvad du vælger skal du ikke holde det for dig selv, det må du love os


 
Svar på 16 år og gravid, men vil ikke have abort!
Besvaret tirsdag den 15. september 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej.
Jeg syntes at du skal først tænke på alle de ting som du selv må opgive fordi lets face it, mange teenagemødre får ingen uddannelse og det er rimelig vigtigt ift. at få et godt job med et godt miljø og en god løn. Du vil aldrig nogensinde komme til at leve dit liv, efter dine egne ønsker fordi der er altid en anden af tage hensyn til.. Det er altså ikke optimalt for en ung pige.

Det kan godt være at nogen herinde skriver, at man slår barnet ihjel - og det skal de have lov til, men hvis man får barnet slår man så ikke lidt sig selv ihjel? - og hvad er det for et liv at give barnet? ligesom for dig selv, vil barnet også opgive forskellige ting - vil du nogensinde få råd til at give barnet alt hvad vi behøver i den verden vi lever i?

At få et barn har en stør økonomisk betydning, og det burde du kraftigt overveje.

Hvis du er af den mening at du ikke vil slå et barn ihjel, har du så tænkt på måske at bortadoptere barnet til et fornuftigt par der ikke kan få børn?


 
Svar på 16 år og gravid, men vil ikke have abort!
Besvaret mandag den 23. maj 2011
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Jeg er 16 og har også selv lige opdaget at jeg er gravid!
Min kæreste siger han vil beholde barnet, det skal siges han er 20 år, og jeg brænder inderligt for at få det barn ( som jeg altid har ønsket mig) ! Det kan godt være at nogen synes det er sygt, men jeg synes det handler om hvor moden man er?

Men du må stille dig selv nogle spørgsmål:

- Er du klar til at give din frihed væk?
- Kan du overskue at sætte dine egne behov til side konstant?
- Er du sikker på at du har penge til det og hvordan vil du tjene pengene?

Det bliver i hvert fald IKKE let at tage vare på et barn som ung!
Og hvad med faderen er han med på den?


Knus og Kram herfra 
Svar på 16 år og gravid, men vil ikke have abort!
Besvaret lørdag den 7. juli 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hejsa.

Jeg bliver 17år her i August. Jeg har været gravid to gange, men er blevet tvunget til abort begge gange af mor.. Den ene gang var vores egen skyld. fulde, og uden kondom, og jeg havde ikke taget mine p-piller... VORES EGEN SKYLD!. Da jeg gik hen og blev gravid anden gang skete det gennem kondom og p-piller.. Da vi har svært ved at få børn i min familie troede min læge ikke på det. og hun sendte mig til gynækolog /staves).. Da hun troede det var umuligt med komdom og p-piller.. Det er den samme kæreste.. !!
- Jeg besluttede at skrifte om til p-ring.. for 2 måneder siden, da jeg havde sat den op.. var den gledet lidt ned da jeg var ude og ride på min hest i nogle timer.. Jeg havde ikke opdaget det.. Da vi havde haft sex, røg den så ud.. 3 uger efter gik jeg til lægen da jeg var lidt mistænkelig.. og Jeg er gravid.. men JEG ER FAST BESLUTTET PÅ AT FÅ BARNET. OG HAR SNAKKET IGENNEM MED MIN KÆRESTE OM DET!. - Nu er problemet bare... Vores forældre... Jeg er stadig fars lille pige.. og er så bange for deres reaktion?.. nogle gode råd?s:


 
Svar på 16 år og gravid, men vil ikke have abort!
Besvaret fredag den 10. august 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Mit bedste råd til jer begge er at gøre det som i brænder for, jeg er selv 16 og der er ikke noget jeg ønsker mere end et lille væsen, min kæreste på 21 går hver dag og håber på at jeg bliver gravid men han vil støtte mig i hvad som helst. Men i er stadig unge.
jeg ville aldrig få en abort for jeg mener det er at slå et barn ihjel, er ikke imod andre gør det , men jeg ville bærer nag på mig selv resten af livet..

-Men piger, faderen er han der for jer og den lille? Et barn har lige så meget brug for en far som en mor. Faderen har lige så meget ret til at bestemme om det skal til verden eller ikke, for han er også en del af det
-Har i økonomi til det?
-Er i klar til at droppe ungdommen, ingen rejser, ingen fester, mange venner der dropper jer fordi de står et andet sted i deres liv? De drikker og hygger i skal tænke på bleer, mad, sutter baby der skal i bad gråd og meget mere
-kan i stå op 3 gange om natten eller mere
-ville i kunne klarer uddannelse.
Tænk over alle de ting der kommer til at være en del af jeres liv i 18 år frem at få et barn er en evig investering, og har i overskud til at opdrage det lille væsen det kræver rigtig meget.
Jeg har aldrig stået i det og vil rigtig gerne bare være halvvejs i min uddannelses forløb inden, for alle vi unge piger drømmer om familie og babyer men vi skal nok nå det. Vi skal også være sikre på det er den rigtige vi får det med..
Selv jeg ved ikke hvad det er man går ind til, for ja man sidder og tænker over det men det er jo dobbelt så hårdt lige gyldig hvor ung eller gammel man er når man får børn tror jeg ikke man ved hvad det er før man står i det. Gør hvad i brænder for, og hvad hvad andre siger. Det er eres valg, liv og beslutning
Mange krammer og medtanker fra mig..


Skriv et svar til 16 år og gravid, men vil ikke have abort!

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience