A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Forvirret..
Oprettet mandag den 3. august 2009 kl. 15:34
Oprettet af Anonym i brevkassen "Sex & Kærlighed"

Hej - er en pige på 16 år.

De sidste par år har jeg været igennem en del ting med mig selv, på grund af manglende selvtillid - På et tidspunkten havde jeg starten på en depression. Det er dog omkring et halvandet år siden.
Siden da er det gået meget bedre, men det lykkedes mig ikke at få selvtillid - eller selvværdet, bygget op igen.
Jeg havde en kæreste gennem 7 måneder, som ødelagde en del for mig, fordi jeg elskede ham så inderligt, men fik ikke rigtig noget retur. Jeg ved ikke helt hvordan det ændrede mig, men det gjorde det i hvert fald! Havde så svært ved at give slip på ham, og kunne slet ikke gøre noget. Jeg fik så noget med en anden, og gik i seng med ham. Det fortrød jeg så sekundet bagefter, fordi jeg stadig længdes efter eks-kæresten. Så var vi lidt sammen igen (mig og eks-kæresten) men det gik ikke, og han dumpede mig. Jeg brød helt sammen, og kunne slet ikke finde ud af noget længere. Jeg tror nærmest jeg er afhængig af kærlighed. Efter ham, mødte jeg en anden dreng lidt senere. Han var fuldstændig anderledes end nogen af de andre, så sød og forstående. Følte mig tryg i samme sekund jeg så ham i øjnene. Vi var sammen to gange, og lavede slet ikke noget sammen - Holdt kun i hånden, hvilket ikke ligefrem er noget stort. Men alligevel følte jeg mig bare så knyttet til ham, følte mig forelsket i ham. Og da han så sagde det ikke kunne blive til noget (fordi jeg skal på efterskole her efter ferien), brød min verden bare sammen, og jeg begyndte bare at tude. Forstår det bare slet ikke! Vi var sammen to gange, og lavede slet ikke noget? - Det skal lige siges, at min første kæreste var lidt sammen med en anden, ikke at de kyssede, men at de konstant var sammen hver dag i en uge, der blevet taget billede af dem sammen, hvor hun lå op ad ham mens de flettede fingre og så hinanden i øjnene. Det sårede mig så meget! - Og derefter blev jeg bare helt .. Kontrollerede ham i alt, hans profil på arto som han havde dengang. Også efter han slog op med mig, der kontrollerede jeg hvilke piger han skrev med, og holdt øje med hans samtaler. Sagde til mig selv det var sindssygt, men jeg kunne bare ikke stopppe! - Så gjorde jeg det samme med ham søren. Derefter mødte jeg en anden. En med en lidt mystisk personlighed, som jeg virkelig følte mig tiltrukket af. Ham havde jeg noget med i et par uger, og vi kyssede en del og jeg sov hos ham to gange. Pludselig stoppede han bare med at kontakte mig, og sagde slet ikke noget eller svarede mig, når jeg prøvede at kontakte ham. Det gjorde mig så ked af det, for følte jeg havde fejlet igen. Som jeg gjorde med eks-kæresten, ham jeg fortrød med, ham jeg mødte og nu ham her. Jeg var så ked af det .. Og igen kontrollerede jeg ham. Hans profil på facebook kiggede jeg dagligt på, konstant. Jeg føler mig .. Jeg mangler Så meget en, som accepterer mig som jeg er, og som gider være sammen med mig - en der elsker mig, og som kan give mig noget retur. Men jeg føler hele tiden at jeg er fejlen, at jeg er grunden til de dumper mig, og det gør mig så syg! konoltrollerende, alting. Det er uudholdeligt. Som om jeg ikke er forelsket i dém, men den mulige kærelighed .. Hvad er det der sker dér? s: Det slår mig bare helt ud, selvom der nærmest ingenting er!
Og så har jeg også i lang tid haft det dårligt med måden jeg ser ud på. Altså, nu får jeg tid at vide jeg er utrolig køn osv, og ja. Jeg indrømmer da også jeg ikke er direkte grim, men jeg har så let ved at finde fejl ved mig selv. Hvis en dreng vil noget med mig - det her skete allerede ved det forhold jeg havde i 7 måneder - jeg kunne ikke vise mig uden tøj på. Fordi jeg er flov over, hvordan jeg ser ud uden tøj på. Jeg synes jeg vejer for meget, og jeg sammenligner mig altid med andre. fx. har jeg ikke specielt store bryster, og jeg kan Slet ikke klare når en dreng vil have min BH af! Så lukker jeg helt af, og jeg vil ikke have tændt lys - helst mørke, så jeg ikke kan ses. Jeg bruger A75 - B75, men de er der bare nærmest ikke.
En gang gik det også galt med min bedste ven .. Skulle overnatte hos ham, efter en fest. Og det har jeg gjort før, og intet problem! Han er som en slags veninde, kan betro mig alt til ham nærmest. Men denne her gang gik det galt. Vi var begge fulde, og så endte vi med at være i seng sammen. Aldrig har jeg følt så stor skam! I øjeblikket kunne jeg slet ikke lade være med at være sammen med ham, men bagefter fik jeg kvalme bare ved tanken om det - og han havde en kæreste.
Der er mange drenge, som ligger op til mig. Det er endt et sted, hvor jeg ikke længere kan styre det. Ikke fordi jeg går i seng med dem - har kun været sammen med tre! Men at jeg flirter med dem, og ligger op til dem, hvor jeg så bagefter fortryder. Det er smigrende at de synes om mig, men det giver mig også bare kvalme nu .. Ville ønske det kunne stoppe. Selv en rigtig god ven, kan ikke lade mig være, og han har en kæreste. Hver gang der er fest, vil han være sammen med mig, og nærmest jagter mig. Og jeg giver efter, når jeg er fuld.. Selvom jeg ikke vil! Men når jeg er fuld, kan jeg ikke. Og nu afviser jeg ham hver gang han spørger om vi ikke skal finde en dag, fordi jeg ikke vil dumme mig igen. En der skal gå på min efterskole (har aldrig mødt ham) skrev lige pludselig, at han ikke kunne lade være med at tænke på mig og alt muligt - og pludselig fik jeg en besked fra hans ven som sagde, at han havde sagt vi nu kom sammen. Det skræmte mig på en måde, og jeg kan bare ikke holde det ud mere s: Har svært ved at stå ved mig selv og mine meninger, og det er med til at ødelægge alt for meget. Jeg har bare brug for en der ikke ser efter udseende, men ser efter det indeni. Har bare brug for en der ikke stiller krav, og ikke kommenterer hvordan jeg ser ud hele tiden .. Føler jo slet ikke jeg kan gå rundt uden makeup længere. Ægte kærlighed ..
Jeg er 1.60 ca, og vejer omkring 45 kg. Jeg ønsker brændende at tabe mig! Forstår ikke at min vægt er på 45 kg, da jeg synes jeg ser langt større ud? Alligevel kan jeg ikke få mig selv til at spise mindre, eller løbe. Jeg kan ikke lide at løbe alene, da jeg føler folk kigger på mig. Jeg kommer lige ud af døren, men tør simpelthen bare ikke løbe videre, fordi jeg ikke kan tage folk skal kigge på mig. Med hensyn til mad, har jeg altid været glad for den - Selvom jeg bare ønsker IKKE at spise. Det er nærmest blevet ren rutine, at gå hen og se i skuffen og køleskabet efter mad, uden jeg selv ligger mærke til det. Og det er som om der er noget indeni mig, der bare mener jeg skal spise! Jeg føler mig aldrig rigtig mæt, og heller aldrig rigtig sulten. Engang havde jeg en periode, hvor jeg nærmest intet spise. Der vejede jeg 41 kg. Ville under 40 kg kan jeg huske, for der var jeg tilfreds med mig selv - nogenlunde. Men ja, jeg føler bare jeg har et madproblem, for hvis jeg ikke passer på, kunne jeg bare blive ved med at spise, selvom jeg helst vil stoppe! Jeg ser i blade, og ser folk jeg så gerne vil ligne. Hvordan deres hår sidder - hvor tykt og flot det er. Deres krop, som bare er perfekte. Så bliver jeg bare så deprimeret når jeg ser på mig selv, føler mig slet ikke som noget.
Ved siden af går skolen også helt af helvedes til. Mine karaktere falder bare, og selvom jeg stiller mig selv så enorme krav - som jeg godt ved jeg ikke kan leve op til! Så gør jeg det alligevel, og ender med at skuffe mig selv. Og på grund af min frygt for at skuffe andre, så lyver jeg - lyver om at folk giver mig ros, og folk siger gode ting om mig, når de ikke har. Jeg ved ikke hvorfor, det ryger bare ud af mig.
Med hensyn til mine forældre, tør jeg ikke sige noget. Gjorde jeg de sidste par gange, og er bange for de bare bliver sure på mig, og tør slet ikke sige det her til nogen - heller ikke en læge! Jeg tør kun skrive det.
Jeg relaterer meget til musik, og finder nogle gange sætninger jeg ville ønsker ville være virkelige i mit liv - og så tænker jeg, at når jeg får en kærester, kan jeg bruge den og den sætning! Det er SÅ mærkeligt, og jeg ved ikke hvorfor .. Jeg kan også bare blive så sur på mig selv, fordi jeg ikke er sammen med nogen og bebrejde mig selv for det. Det gør at jeg bare begynder at stortude! Det samme når jeg ser film, hvor jeg ville ønsker det var mit liv. Føler mig så ensom, og som om jeg har levet livet fuldstændig modsat af hvad jeg ville. Min søster fx, går til alt muligt sport, og klarer sig vildt godt i skolen. Føler mig som et nul nogen gange, og andre gange bliver jeg sur over jeg siger sådan om mig selv, og siger det er forkert ..
Mange gange får jeg også en følelse af ensomhed. Bor udenfor silkeborg, hvor de fleste af mine venner bor. Går bare rastløs rundt hver dag, fordi jeg mangler indhold - noget at lave, at holde af. Så ligger jeg bare i sengen, eller sidder og hører musik. Min hverdag..
Til fester drikker jeg altid utrolig meget, og ender altid som hende der har drukket mest. Jeg bliver udadvendt, glad, smilende og snaksalig. Folk gider mig, og jeg har let ved at falde i snak med drenge. Der er jeg glad for mig selv, og bruger dét jeg er og står for, vender det negative til noget positivt - Og det kan jeg ikke ædru.
En meget mærkelig ting er, at jeg Vil være syg. Jeg vil gerne have anoreksi, vil gerne have ét eller andet .. Jeg ved ikke om det er en form for opmærksomhedsting. Jeg ved bare at jeg får det sådan nogle gange, selvom det er helt langt ude. Nogle gange ønsker jeg, at der sker noget alvorligt med mig. At jeg bliver kørt ned, ét eller andet - bare for at se andres reaktion, om de virkelig er bange, virkelig bekymre sig - blive genforenet, være glad for livet ..

Når jeg selv læser det jeg har skrevet, synes det lyder lagt værre, end i mit hoved. Føler virkelig jeg er på vej væk fra alting. Nogle gange indrømmer jeg overfor mig selv at jeg måske har et problem, andre gange nægter jeg, og siger til mig selv jeg overdriver. Gør jeg det? For jeg ender altid med skyldfølelser når jeg fortæller, eller indrømmer, der er noget galt .. Undskyld jeg skriver så meget, men vil bare have det hele ud nu! Nogen gange bliver det for hårdt at gemme væk, selvom jeg efterhånden er blevet god til det. At være ligeglad.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Forvirret..
Besvaret mandag den 3. august 2009
Besvaret af Louise, Frivillig på sindnet.dk
Du har problemer med selvtilliden og med at tage beslutninger! Og ikke mindst omkring kærester.

Helt ærligt - det er jo ikke så mærkeligt?
Kunne du ikke tillade dig selv at være mindre end perfekt sommetider, at være forvirret og bare lade tingene gå, som de kan?
Der er ikke noget galt med dig, bare fordi en eller anden fyr vælger en anden pige.. Det er helt normalt at blive meget ked af det, men prøv at bevare selvtilliden. Det er næppe din skyld, hvis fyrene på din alder er mindst lige så forvirrede som dig!

Når du får at vide, at du ser godt ud, er det garanteret rigtigt Det er ærgerligt, at du ikke kan glæde dig over det, men der er mange, der har det sådan.
Jeg synes, dine spiseproblemer er bekymrende. Måske skal du overveje at henvende dig til LMS, Landsforening mod spiseforstyrrelser, hvis det bliver værre end nu med spisetankerne. De kan hjælpe dig med den manglende selvtillid og spiseproblemerne.

I mellemtiden har du måske nogen, du kan snakke med - hvordan er dit forhold til dine forældre? Du bør ikke gå alene med alle de problemer.

Jeg er glad for, at du skal på efterskole. Der er mange, der bliver rigtig glade for det. Du kommer i kontakt med mange nye mennesker, får rigtig travlt med at nå at passe både venner og skole og får måske et nærmere forhold til andre, så du bedre kan interessere dig for dem - og glemme dig selv lidt.
Og det er vigtigt at kunne glemme sig selv og alle sine sorger og bekymringer sommetider!

Men som sagt tror jeg også, du skal prøve at tilgive dig selv noget af din forvirring - og bede om hjælp fra LMS, hvis du ikke får styr på spiseriet. www.spiseforstyrrelser.dk

Du er velkommen til at skrive igen, vi skal nok svare;)

Mange hilsner
Louise Lamberth


Skriv et svar til Forvirret..

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience