A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Alt for mange stemmer der bestemmer
Oprettet tirsdag den 11. august 2009 kl. 01:44
Oprettet af Anonym i brevkassen "konflikter"

Tror depresion var den bedste brevkasse...

DEt svært og sige det rigtigt.. Tror ikke jeg for sagt det hele ordenligt. Det kan jeg ikke. Det lader jeg mig ikke gøre. Alerede der lyder det forkert hehe. Jeg skændtes med mig selv, der bare så mange stemmer i mit hoved og de alle forskellige.. Nu blir de ved med fx det her er latterligt... andre sys det godt.. Nogle gange for jeg en ubehagelig følelse, det gør jeg skær mig.. Men der er så meget, jeg kan slet ikke få fred inden i mere. når jeg sover kommer de væmmelige drømme. Jeg kan ikke sige det til nogen, jeg vil ikke gøre nogle kede af det ell bekymrede. Kan ikke få en spykolog. det for dyrt. vil ikke bruge penge på det.
Også begynder det med nu jeg blir træt af mad.. jeg vil ikke spise. selv om jeg gør det. prøver og bekæmpe stemmen der prøver og holde mig fra det. Jeg bekæmpede det i starten men nu.. nu gir jeg op.. det kna være ligemeget. jeg kan blive tyndere og flottere ing? så der måske nogle der vilelske mig.. elske mig rigtigt. Jeg vil ikke være luft. jeg vil ikke være valg nr 2 mere. Det vil jeg ikke. haha jeg overdriver lidt ing?.. Det lyder som en stor tude historie og blabla.. Det værste når jeg skal ligge og se billeder i mit hoved med alle dør, someregel fordi jeg gør det. også griner en stemme, fordi.. fordi den side af mig nyder og slippe af med alle. men slf ville jeg aldrig gøre det! skændtes oss vildt med mig selv og skør så til sidst.. blod er flot.. det fjerner det et øjeblik. men vil ikke havde folk ser arene.. men er også ligeglad. bare de ikke forsvinder så jeg glemmer det.. vær gang de ved og forsvinde skær ell river jeg dem op igen.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre mere.. vil ikke dø.. men vil ikke leve. måske bare glemme verden og være ligeglad med andre? ville det ikke hjælpe i det store hele. så kunne de ikke skade mig og jeg ikke dem..
HAr bare lyst til og blive ved og skrive men.. det her vel nok.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret tirsdag den 11. august 2009
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev

Du beskriver meget fint netop det, der driver dig til dine handlinger. Du befinder dig ved krydset og ved ikke hvilken vej du bør vælge. Alle de stemmer er i ubalance og ikke mærkeligt, at man bliver forvirret.
Du har behov for at udvikle dig selv, dine fine sider, som du ikke har gjort endnu. Du må opleve at netop dine tanker, lyster og gode drømme kan blive til noget, hvis du kan tillade dig at lytte til uden at tænke på hvad de andre tænker. Når man skal tilpasse sig andre, og det betyder mange, men primært ens egen familie, må man udvikle nogle systemer hos sig selv for at kunne klare alle de stemmer, der fortæller een hvordan man skal være.
Den smerte du får ved at skære dig giver dig på en måde en lettelse for at du kan klare den spænding der opstår hos dig. At ikke spise kan også være en måde at overtage kontrollen over dit liv for en stund.
Men du er meget ung og kan blive hjulpet. Du bør besøge din egen læge for at få henvisning til en professionel samtalepartner. Det koster dig ikke noget. Lægen vil henvise dig til en psykolog og der kan du få orientering hvor mange gange kan du gå der uden betaling. Én, der kan lytte til dig og måske din familie for at finde nogle måder I reagerer på der, som ikke er gunstige.
Måske har du allerede erfaring med ”systemet”, hvor du kan se, hvem har hjulpet dig tidligere.
Under alle omstændigheder mener jeg, at du ikke må gemme dig i andres tanker og påbud men udvikle dine egne regelsæt, som vil hjælpe dig videre. Du kan ikke gøre det alene. Du må have andres hjælp.
Skriv, hvis du mener, at jeg ikke har forstået dit brev eller undre dig over noget i mit svar.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret tirsdag den 11. august 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg tror jeg forstår.. Jeg skal søge hjælp ved min læge?
Men det har vi haft gjort før. og det kostede penge en del selv om det var tilskud tror jeg. Der var ihvertfald støtte på. Men så finder min mor ud af det. Familien. Det må de ikke. Ikke igen.. Jeg vil ikke være et problem jo. Min mor er selv ved og få en sygdom og der ikke tid til jeg også skal skabe mig ..
hun så engang jeg havde skåret mig.. hun reagerede ikke som jeg havde troet, blir de normalt ikke sure? skuffede kede vrede et eller andet.. måske viste hun mig det ikke. Men hendes eneste kommentar mens hun gik videre forbi var bare '' Har du nu fået selvmedlidenhed igen''. Betyder det det mig der slem? gør jeg noget forkert? Af alle dem der ved det.. var der ingen der sagde noget. de gjorde ingenting. det var bare tabo.. ikke jeg vil havde opmærksomhed, overhovedet ikke, de skulle helst intet vide. Men når de gør, og stadig er ligeglade.. Er det så ikke bare ligemeget?
Har gået til psykolog i folkeskolen og privat ved siden af. Det hjalp aldrig noget.. når alt kom til alt turde jeg ikke sige hvordan jeg havde det eller tænkte.. jeg holdte det bare inde..
Er der en måde og få bare en smule hjælp på, uden andre for det at vide??


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret onsdag den 12. august 2009
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit svar og bredere beskrivelse af din forståelse.
Når jeg læser det, får jeg en tanke: hvornår er der ok , at vise hvad man mener og ikke finde sig i, at andre har en anden mening? Det virker som om du ikke kan sige hvad du mener, at du ikke må protestere og andre ting. Hvorfor? Den kærlighed du, og alle andre forventer af sine forældre, kommer ikke fordi man finder sig i alt hvad de andre siger. Vi er ikke maskiner som kan indstilles med knappen, vel? Vi har vore ideer, følelser og undren. Vi skal kunne ses som os uden, at være ligesom de andre.
Din beskrivelse af din erfaring med psykologer er rystende. Men der findes også psykologer som har hjulpet mange andre i lignende situation som din og har været med at styrke dem. Det er et stort arbejde, men kan udføres.
Som jeg tidligere skrev, mener jeg, at det oprindelige forhold i din familie der er grunden for din måde at reagere på. Derfor er det meget vigtigt, at det skal ændres. Du kan opleve smerte, hver gang jeg nævner familie, men den smerte du har, kan du ikke bære alene. Du må lære dig, at udtrykke din skuffelse, at være sur og gnaven og at protestere imod nedgørelse uden angst at familien vil gå i stykker. Kan de andre ikke fatte det, må de også få hjælp fra professionelle. De ved måske ikke hvordan man skal forholde sig i familien uden, at det går udover dens medlemmer.
Du påtager dig alt for stort et ansvar for din familie. Men det skal du absolut ikke. Det er ikke din opgave, uanset hvor sure de bliver. Din familie har måske ikke lært, hvordan man kan være i familie uden at man taler ned til én, uden at man skaber frygt for hinanden og hvordan man bedst siger til hinanden, at man elsker én.
Jeg vil foreslå, at din læge arbejder lidt mere på, at finde en familiepsykolog, og ikke bare henviser til ”den første på listen”. Indtil det vil jeg foreslå, at du måske også taler med en socialrådgiver i kommunen, som også har en familieterapeutisk uddannelse. Prøv, at forestille dig, at der er dig og dit projekt som du skal styre og glem for øjeblikket de andre. Den følelse må du lære dig at opleve.

Skriv igen, hvis du vil.

Med venlig hilsen
Fania


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret onsdag den 12. august 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
På mange måder er min familie meget knyttet og meget nære. Men på rigtig vis som du sir er det svært altid og vise hvordan man nogle gange har det. eller bare når man ikke er glad, dog er det mest for mit vedkommende? Har to søskende der da kan snakke med min mor. Men måske det bare mig der ikke kan åbne ordenligt?. eller oss tror de jeg spiller..
Prøvede i en periode hvis jeg var ked ell sur bare og lade det til syne og være irre hvis det var sådan jeg havde det. Men det skabte så mange flere problemer Det som om mellem mig og mine søskende er det kun mig der fucker det op. Så vendede mig til og gå med falske smil, grine falsk være falsk.. og jeg kan slet ikke komme af med den personlighed igen!
Lytter og prøver og gå til lægen.. ved bare ikke hvad jeg skal sige. skal faktisk ned her idag.. Men stadig uden nogen ved noget.

Jeg bare bange for jeg for indtrykket af det et problem også dropper det og bare går igen og fortsætter sådan her.. for på den ene side.. gider jeg ikke gøre noget, føler ingen grund til det,. Men er også træt af den her følelse, af altid og være luft og ikke være mig, rigtigt..

Der nogle der nævner social rådgivere eller sagsbehandlere (læser oss andres besker) men hvad er det for noget??
håber du kan bære over med jeg skriver så meget. Det lidt det eneste sted jeg kan få bare en smule afløb (:..


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret torsdag den 13. august 2009
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak igen
Mange familier er så tæt knyttede til hinanden, at nogle af personer bliver hæmmet, fordi de
ikke handler som de andre og ”forstyrrer” freden. Men en familie er jo ganske kompliceret sag. Alle familier har problemer på forskellig vis. Nok bliver vi opdraget samme sted, men er individer, er ikke ens og skal have lov til at udvikle sine egne egenskaber.
Dine andre søskende har en anden historie hver for sig end du har, og jeg kan ikke læse i dine breve, at de hjælper dig at have det bedre. Er der en kamp om mor? Hvad så denne nærhed du skriver om består af?
Når du har valgt, at gå til lægen, vil jeg foreslå, at du fra starten af siger, at det du vil fortælle skal være kun mellem jer, foreløbigt. Du skal få henvisning til psykologen som kan se på dine problemer lidt bredere. Du trives ikke der hjemme og din kontakt med din mor ikke er positiv. Derfor vil du drøfte forskellige problemer med en psykolog, som har erfaring i den slags familieproblemer. Lægen er for dig og du bør ikke være tilbageholden, hvis du kan. Det handler om dit liv, ikke? Ja, der findes problemer men de er for at løse. Du bliver snart voksen og det vil være bedre, hvis du lærer dig, at tackle dens slags problemer. Hver af os tilegner os den nye viden på forskellig vis, men de fleste kan gøre det. Man bør bare vælge en måde, hvor man bliver styrket af det.
Et andet spørgsmål du stiller er om socialrådgivere. Det er mennesker, der er ansat i kommuner som har uddannelse netop i forskellige områder af familieliv: økonomi, hjælp, arbejde og de hjælpesystemer kommuner giver til deres borgere. Nogle af dem har en terapeutisk familieuddannelse og har godt blik for familieproblemer. Det koster dig ikke noget. Det er dog ikke alle kommuner der har det. Derfor må du gå til din kommune (rådhuset) og høre mere om det. Der er altid bedre med en personlig kontakt.

Jo mere du skriver jo mere klarhed får du over din situation, fordi du får dine tanker frem og reaktion fra andre, som er velindstillet.
Håber på det bedste hos lægen i dag.

Med venlig hilsen
Fania


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret tirsdag den 18. august 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg tror det var en fejl... Jeg skulle ikke havde bedt om hjælp, jeg skulle ikke havde åbnet den boks jeg havde brugt så længe på og lukke. jeg total ustabil nu! jeg kan ikke føle noget inden i.. det helt tomt, Det føles så forkert jeg føler jeg en levene død.. et øjebliks glæde blir fjernet af en strøm af sorg.
Jo mere jeg bevæger mig ind i det jo være blir det. Det kommer til og tage tid og lukke det her igen. Det så dødt jge ligeglad med folk omkring mig.. folk jeg virkelig gerne ville holde kontakt med eller bare her hjemme.. jeg ligeglad.. de er her slet ikke i mit hoved, måske kun et øjeblik.. det gør rigtig ondt.. men der stadig smerte i liggyldigheden... jeg ville ønske jeg bare kunne holde op med og føle noget. for det føre alid til den samme følelse.


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret onsdag den 19. august 2009
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Hej igen
Hvordan gik det hos lægen?
Det kan virke meget svært, når man åbner ”den boks” du skriver om, men på længere sigt en befrielse. Du har behov for hjælp. At være alene er ikke godt.
Du må snakke med nogen, måske dine søskende?
Dine oplevelser med andre er meget vigtige for andre at lære af.

Skriv, når du har lyst

Med venlig hilsen


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret onsdag den 19. august 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hmm, min læge han var meget enig i jeg skulle havde hjælp. han virkede vred et sekund og sagde '' du jo forpint for helved!'' men blev så hurtigt rolig igen... Han ville prøve og gøre så ingen andre fik det at vide en mig og ville sende en besked eller ringe når han fik en tid hos mig på hospi i en eller anden afdeling. I den her uge sagde han måske. Men sys så det lød okay, men overvejede dog lidt hvordan jeg kom derude.....
Men har stadig min tvivl.. og hader den tomme fornemelse, hader hvis jeg griner for meget blir rykne i kroppen som om jeg græder i stedet og tåre kommer frem.. hader og skulle give mere en jeg har.. jeg gider ikke, men det kommer til og påvirke min omgangskreds jeg blir sådan.. jeg føler barejeg halvt død og der ikke er længe før den mørke fornemelse overtar det hele...


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret onsdag den 19. august 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej¨

Det er rigtig godt, at du har været handlekraftig og søgt hjælp. Jeg håber meget, at det kommer til at gå dig godt.
Jeg tror ikke, at din læge var vred. Men læger er ikke uddannet til at klare psykiske problemer, og de er tit i tvivl om, hvad de kan gøre.

Har du tænkt på at kontakte LMS Landsforening mod spiseforstyrrelser og selvskade?

De kan hjælpe dig med din spisevægring. Du kan ringe eller skrive anonymt i første omgang, hvis du ønsker det.
Der er både professionelle, som kan hjælpe dig, og piger, som har prøvet spiseproblemerne selv.

Jeg synes, du skulle gøre det, du vil nok glæde dig over at være handlekraftig igen!

Held og lykke, og du er altid velkommen til at skrive igen..

Louise


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret søndag den 23. august 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
ærligt, ser jeg ikke grunden mere til og søge mere hjælp eller og havde gjort det. Syntes jeg fortjerner hvad jeg går igennem og hvad der sker. Den tanke er virkelig stor. min arm kan jeg ikke vise mere.. Arene er over det hele. så jeg klippede i nogle strømebukser og lavede en handske op til midten af overarmen. Jeg ked af det oss, jeg vil aldrig kunne gå med fri arm igen. medmindre arene forsvinder og blir næsten usyndlige. Men de siger bare hvad jeg ikke kan med ord. de fjerner det en enkel nat og gir fred. Jeg tilfreds og jeg kan sove godt,. men imorgen starter skylden og stemmerne igen. det har været sådan siden jeg var helt lille 9 10 år måske mindre, græder før man sover. Når man er alene hjemme skrue musikken så højt op man ikke kan høre noget og skrige sin stemme af til den blr hæs og udtydelig. eller høre høj musik i ørene så det er umuligt at høre en tanke, Men det gør ondt da man får biip lyd i ørene bagefter. Jeg har venner, familie, bekendte..... Hvorfor kan jeg ikke snakke med dem? fordi jeg vil ikke såre eller bekymre andre.. teknisk set kan ens hjerte ikke blive knust. men det skær så forfærdeligt i mit bryst jeg må holde over og masse... en ubehagelig tomhed fylder min mave og krop og jeg knalder gerne hovedet ind i væggen for og få det væk.. jeg vil bare føle. hvorfor kan jeg ikke det, hvorfor blir det altid forfulgt af skyld eller ensomhed.. når når man ser mig og mine omgivelser, Ligner det jeg har det godt. Men det har jeg ikke... Og jeg ved ikke hvordan og om jeg nogen sinde kan.

 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret tirsdag den 25. august 2009
Besvaret af Louise, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej
har du hørt fra lægen igen? Der er desværre tit ventetider, så jeg kan næsten kun sige: Hold ud! Men jeg ved godt, at det kan være meget svært. Du kan evt ringe til lægen igen, eller dine forældre kan gøre det for dig, og spørge, hvad der er kommet ud af hans henvendelse til hospitalet?

Det lyder for mig, som om du er løbet ind i en depression. Det kan ske for alle mennesker, og det sker for ca en ud af fem. Du er altså slet ikke alene om det. Det gør det måske ikke nemmere lige nu, men det er rart at vide, at du nok sagtens kan blive rask og dig selv igen. Det kan godt være, at du får brug for lidt medicin eller anden behandling.

Men følg op på din sag - ring til lægen igen, eller få de gamle til det. Og skriv igen,hvis du får lyst.

Mange hilsner Louise


 
Svar på Alt for mange stemmer der bestemmer
Besvaret torsdag den 3. september 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hmm... Kan godt være det en depri ep ja. Lægen har givet besked, fik brev fra hospitalet. 2 måneders ventetid.. Tror jeg gav op et sek da jeg så det, på 3 dage havde jeg smadret min arm... på 2 måneder??.. omg,
Men for det første skulle min mor slet ikk se brevet selv om hun gjrode det.. ved heler ikk om jeg sender svar ell bare anulere det.. aligevel, det sådan lidt. og NÆGTER medicin^^
ved ikke helt hvad der sker nu ^^


Skriv et svar til Alt for mange stemmer der bestemmer

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience