A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg har behov for at lykkes
Oprettet tirsdag den 1. december 2009 kl. 14:36
Oprettet af Anonym i brevkassen "Lavt Selvværd"

Hej,
jeg går i 3g og jeg er her på det sidste virkelig nede og jeg kan ikke forklare hvorfor..,
jeg har bare virkelig ikke lyst til at skulle i skole, jeg er så træt af at være der...
det er underligt..,
jeg synes altid det går ud over mig,..
jeg skrev med en fyr på nettet og det kørte virkelig for os... (SYNES JEG)!!
men så holdt han bare op med at svare og ignorere mig, så jeg droppede ham, men
jeg savner det...
ikke så meget ham, fordi jeg nægter at savne en som ikke gider mig...

Men jeg har selvværdsproblemer og jeg ved det...
jeg har haft store problemer med hensyn til min krop, da jeg er ret stor...
jeg har en bmi på 26,9... og det er efter at jeg føler at jeg nogenlunde er kommet ud af min spiseværring...
Men jeg har det ikke så godt.. jeg bliver utrolig let såret og ked af det.. og jeg har rigtig let ved at begynde at græde.. og det kan være over næsten ingen ting..,
men det er kun sådan en gang i mellem, for så andre gange har jeg det rigtig godt, og jeg er super glad...

Jeg kan ikke forklare det særlig godt...

jeg er blevet uvenner med mine to bedste veninder fra klassen pga af en gruppe opgave,.
og selv om de stadig taler med mig, så vil jeg helst bare gemme mig under min dyne., jeg var heller ikke i skole i dag., men mine forældre ved ikke at jeg er hjemme..,

jeg føler mig tit mindre værd, og savner virkelig meget en kæreste, og interessen fra en fyr... tror også det er derfor jeg har været så nede over at fyren jeg skrev med vælger ikke at ville svare mig mere...
jeg vil så super gerne være glad og føle at jeg er mindst lige så meget værd som de andre tøser.., og jeg vil så gerne lærer ikke at være så selvkritisk som jeg er, men jeg har ingen ide om hvordan jeg skal bære mig ad om at gøre det, og jeg har ingen ide om hvordan jeg skal fortælle min mor at jeg har det så skidt med mig selv... for jeg hader jo ikke mig selv, men jeg har det bare rigtig svært hele tiden, og jeg føler mildest talt ikke at jeg passer ind nogen steder...
for selvom jeg er 18 så kan jeg ikke lide at gå til fester og drikker hver weekend, og jeg har det sådan set bedst når jeg er hjemme hos min familie, fordi nogen af mine venner har kærester som de er sammen med og de andre drikker sig fulde med fyre som jeg ikke kan lide.. (og det er ikke fordi jeg er totalt menneske sky, men det er virkelige pop drenge, som lægger an på alle, og jeg føler mig rigtig utryg når jeg er sammen med dem)..

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for jeg føler at jeg ikke passer ind i skolen, sammen med vennerne, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv............... .......

min bedste veninde, hun har en kæreste som hun bor rigtig langt fra, så hun skal se ham næsten hver weekend, og er hos ham i hele weekender, fordi hun skal køre 3 timer i tog hver vej........ og når hun ikke ser ham, så har hun andre planer...
Vi har af en eller anden grund begge to en eller anden drøm om at blive læger... hun vil være alm læge eller noget... mens jeg godt kunne tænke mig at blive patolog og på et tidspunkt arbejde som læge i afrika eller andre udsatte steder... da jeg nævnte det for hende begyndte hun med.. "du er godt klar over at det er en meget lang uddannelse, kan du klare det" (fordi jeg er skoletræt nu.. men havde tænkt at tage friår)... og " ved du godt hvad det skal tage at være dernede... men risikere sit eget liv, og man skal altså have en super stærk psyke for at kunne klare det..." og "hvis du er så skoletræt og ikke er aktiv i vores gruppearbejde, hvordan har du så tænkt dig at klare dit studieretningsprojekt"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DET ER HELE TIDEN!!!...
jeg hader når hun taler nedladende til mig, men jeg er så dårlig til at sige fra., og en gang i mellem tror jeg at hun er skyld i at jeg ikke har det bedre med mig selv en jeg har., fordi jeg altid bliver rettet på når jeg fortæller noget om det jeg gerne vil,......


men bare.... ville gerne have at en eller anden kunne fortælle miig hvad det er jeg gør forkert, siden at jeg ikke føler at jeg er ligeså meget værd som hende, når jeg et eller andet sted godt ved at alle er lige, og hvordan kan jeg lære ikke at lade folk rakke mig ned, men at komme med modsvar når de gør............... .............

hilsen pigen,* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg har behov for at lykkes
Besvaret tirsdag den 1. december 2009
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev

Mange i din alder er i lignende situation, hvor de oplever, at ikke slå til, at være træt af skolen og kammerater, at de andre har det bedre end én og at man drømmer om, at have et kæresteforhold, hvor man kan både åbne sig, blive modtaget kærligt af den anden.
I forhold til andre som betegner sig selv som har mindre selvværd er du én, der tør drømme om en god uddannelse og et godt job. Det er opløftende.

En ting slår mig meget. Det er ligesom du ikke orker, at selv foretage noget men oplever ofte at blive udsat for andres bemærkninger som rammer dig hårdt. Det behøver ikke at være negative bemærkninger men ganske reelle som f. eks. de krav der stilles, når man vælger at være læge i Afrika (i gængse forstand). Skulle en anden fortælle dig hvad der kræves der og hvordan kan det være, at du opfatter hendes udsagn som nedladende? Hvad har patologi at gøre med at være læge i Afrika? Har du undersøgt hvad en patolog er for speciale? Lægestudiet er krævende udfra den læsning der kræves så hvis du er skoletræt må du overveje igen hvornår og hvordan du kan få flere kræfter til det.

Vi er forskellige, vil har forskellige familier, vi reagerer forskelligt på samspil med andre og har forskellige og anderledes måder, at reagere på uoverensstemmelser.

Gruppearbejde byder på forskellige meninger for at til slut komme med et resultat som tilfredsstiller alle deltagere og opfylder formål med opgaven.
I stedet for at flygte fra de konflikter som altid er i gruppearbejde, må du lære dig at være med til at løse dem og på den måde blive styrket i samvær med andre. I fremtiden vil du være i mange sammenhænge som påminder om gruppearbejde fra skolen og til det, skal man være forberedt.

Hvis du vælger at være meget såret eller græder opbygger man en mur hvor de andre ikke tør/vil nærme dig. Det gælde både i samspil med kammerater og evt. kærester. Det er for meget krævende af de andre at hele tiden være de forløsende. De andre vil, ligesom dig, sommetider være hjulpet.
At ikke gide gå til (drikke) fester behøver ikke genre dig at være der, men det kræver, at man kan sige kraftigt fra og sommetider argumentere hvorfor man vælger alligevel at være med kammerater.

Jeg mener, at du må inddrage dine forældre i dine bekymringer og måske sammen kan I udvikle en måde at løse konflikter på med andre. De må jo være interesseret at hjælpe dig.
At flygte fra (f. eks. forlade skole, m.m.)
Du kan måske søge hos nogen af lærere, som du har tillid til og som kan hjælpe dig, før du forlader skolen.
Du har behov for at have nogle succeser og dem kan du opnå sammen med dem, der forstår hvordan.
Små sejre, små glæder skal du forhøje til at være dine ledningsstjerner. Det er der du kan opbygge din selvværd og du skal kunne se dem.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Jeg har behov for at lykkes
Besvaret torsdag den 3. december 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg ved godt at der er en stor forskel på at være læge i afrika og at være patolog...,
det jeg mente var bare at jeg vil en af delene, men er i tvivl..,

jeg kan godt se hvad du mener med at jeg tager oplysning som kritik, og jeg kan godt se at det er det jeg gør..
men det er også en af grundene til at jeg bliver ved med at hive mig selv ned, fordi jeg nogen gange opfatter det mere personligt og nedladende end det måske har været...

jeg er bare ikke særlig god til det sociale, og det er der jeg har et problem...,
men jeg forstår ikke det du skriver med at have "behov for at have nogle succeser og dem kan du opnå sammen med dem, der forstår hvordan. "

jeg vil bare gerne lære at kunne snakke med andre,.. og kunne være mere udadvendt og have det bedre med mig selv når jeg møder nye mennesker...
altså hvor at jeg føler at jeg er ligeså meget værd som de er... og at jeg kan lærer at nyde at møde mennesker som jeg ikke kender, og få nye venner......,


 
Svar på Jeg har behov for at lykkes
Besvaret fredag den 4. december 2009
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dine kommentarer.

Du bringer vigtige elementer i det sociale samspil, som du vil så meget gerne beherske, f. eks. at kunne snakke med andre du ikke kender i forvejen.

Forestil dig, at de andre er ligeså lukkede for tilførsel af noget nyt (ny tanke, ny idé, m.m.) som du er og tager det meget negativt alt det de hører fra f. eks. dig (eller andre).
Den slags opførsel leder jo ikke til noget socialt godt, vel? Det gør det ikke, fordi man er alt for meget optaget af sig selv. Alt som sker omkring én bliver tolket som møntet på én. Det gør det ikke, fordi de andre er ligeså meget optaget af sig selv. Forstår du det?

Derfor for at komme ud af den situation, må du gøre mange anstrengelser for at sætte fokus på de andre. At udvikle en ægte interesse for andre, som interesserer dig. Start i de små kommentarer indtil du kender personen for at kunne spørge om mere dybdeliggende ideer. Find noget fælles du mærker I har og check om du har forstået det rigtigt.

At interessere sig for de andre, deres bevægegrunde for valg af det ene og andet gør, at den anden oplever sig som en vigtig person hvor andre interesserer sig for én.
Man behøver ikke vælge en destruktiv måde at meddele sig på (gråd, flugt, spisevægring, vold, stoffer, alkohol, m.m.), for at have opmærksomhed.

Ligesom du gør dine valg, gør de andre også, men det er interessant hvorfor de gør det ene eller det andet valg, ikke? Når man får stillet spørgsmål begynder man tænke lidt mere over egne ideer omkring valg. Det kan lede til, at man lægger sin strategi om eller fortsætter. På den måde kan du være en del af de andres beslutninger.

Min formulering du valgte at citere handler om at andre omkring dig, bevidner, at du er god til noget ( også de små ting), at du også samler på de oplevelser af andre om dig og at du har nogen omkring dig som kan netop se det og holde ved, fordi du kan have en tendens til ikke at se de små positive ting.

Skriv, hvis du mener, at jeg ikke har udtrykt mig klart eller om du mener, at du fik noget ud af mine svar.

Med venlig hilsen
Fania


Skriv et svar til Jeg har behov for at lykkes

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience