A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Min kæretse har pædofile tanker
Oprettet torsdag den 26. august 2010 kl. 15:03
Oprettet af NHK i brevkassen "Angst"

Hej Sindnet, og tak for at i er her til unge og voksne, der har brug for et sted at spørge professionelle til råds.

Jeg skriver til jer, fordi jeg er bekymret for min 1år yngre kæreste (18år), der p.t. går i 3.g. på gymnasiet. For ca. en måned siden åbnede hun sig op for mig om nogle tanker hun har, og hun har fortalt mig hvor meget det går hende på i hverdagen - og hun græd og græd da hun fortalte mig det - jeg har efterfølgende prøvet at hjælpe hende ved at snakke med hende om det, jeg har selv været igennem et psykisk problem, som jeg dog selv redede mig ud af via forskellige teknikker jeg læste i bøger, via selv-NLP osv., men det psykiske problem jeg havde var panik-angst og lavt selvværd - jeg føler, at dette problem min kæreste har, kan hun ikke selv redde sig ud af. Hun fortæller mig dog, at efter de samtaler vi har, føler hun sig meget bedre tilpas i langt tid efter, men tankerne vender tilbage til hende igen. Jeg er jo ingen psykolog - men hun vil ikke til psykolog, hun vil vist helst klare det selv. Tankerne hun har er, at hun fantaserer om, at have sex med sin far - og hun fantaserer om små børn, at hun har sex med dem - også når hun ser små børn i virkeligheden, får hun straks tankerne. Og hun er bange for, at vokse op og blive en pædofil. Hun er også bange for, at faderen måske overfalder hende seksuelt når de er alene sammen. Hun ved godt, at det er undsvagt at tænke på sådan noget, men det er ligesom tvangstanker for hende - hun kan ikke styre sine tanker, og når hun er alene, kører tankerne konstant om disse ting. Og som sagt fylder det enormt meget i hendes hverdag. Hun fortæller mig dog også, at efter at have åbnet sig overfor mig, er tankerne nærmest eksploderet.

Det værste, siger hun, er at hun rent faktisk bliver tændt af disse tanker. Og det er det, der går hende mest på.

Jeg har været sammen med min kæreste i 1½år nu, så jeg kender jo hendes forældre. Hendes mor lider af depressioner, som hun får medicin imod. Hendes far virker ikke til at være ustabil på nogen måder, og jeg ville ikke kunne forestille mig, at han kunne have udøvet incest på hende. Min kæreste siger også, at hun ikke husker noget som helst om noget overgreb eller incest, men man kan jo fortrænge ting. Nogle gange bliver man jo overrasket - ligesom med min kæreste. For min kæreste virker ikke til at gå rundt med sådanne tanker. Hun er altid glad, lader til at have et højt selvværd og høj selvtillid, og er meget positiv generelt i hendes hverdag. Hun er også samtidig en enormt åben person, så jeg blev selvfølgelig utrolig overrasket da hun fortalte mig om disse tanker.

Hvad vil i råde mig til at gøre - er det noget, hun selv kan komme over? Kan hendes tanker have rod i et egentlig seksuelt overgreb eller krænkelse af sin fader, da hun var mindre og så simpelthen have fortrængt det? Skal hun have psykologhjælp? Eller er det bare en fase nogen unge kommer igennem? Er det måske bare seksuelle fantasi, som bliver sygeliggjort?

På forhånd mange tak!

M.v.h
NHK.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Min kæretse har pædofile tanker
Besvaret torsdag den 26. august 2010
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak NHK for dit brev.
Der er altid godt, at man kan være der i forholdet, hvor man kan hjælpe.
Mange gange hjælper det, at bare lytte til forskellige problemer. Man skaber en platform, hvor den, der beretter indtager en slags ”container” position. Der sker to ting: dels, at man har mulighed at høre sig selv fortælle og forholde sig fra siden til egne udtalelser, dels bliver man ”lettet” ved at dele tankerne med andre og på den måde gøre dem mindre ”farlige”. Sommetider er det ikke nok, fordi de ukonstruktive tanker må være udskiftet med anderledes forklaringer og være mere konstruktive. Det handler om, at kunne klare livet med de opgaver der venter én uden, at være hindret af fortiden.
Tanker om fortiden hænger ikke altid sammen om hændelser der. Hjernen har en finurlig måde at arbejde på og skabe noget som ikke altid kan forankres i fortiden. Det udelukker naturligvis ikke, at nogen stærk oplevelse fra fortiden kan præge ens tænkning. For at kunne ændre tankesæt kræves der en stærk psyke og oftest må der andre, helst professionelle til. I din kærestes tilfælde er der tiltagende tvangstanker og det kræver involvering af andre professionelle.
De tanker som hun beretter hun har, forstyrrer ikke hende i hendes daglige liv, men ”går hende på”. Hvis hun mener, at hun selv kan tænke de ubehagelige tanker væk er fint. Hun må dog dele med dig, når hun har involveret dig i det, hvad hun foretager sig, hvad der hjælper osv. Sker der ingen ændringer må en konsultation hos en psykolog etableres.
Vi, mennesker er sociale væsner og agerer i samspil med hinanden på forskellige måder. Noget vi har lært fra egen familie og noget som vi reagerer på i omgivelserne. Hendes familie, som alle familier, præger sine medlemmer og derfor alt, som hører til familien har indflydelse på alle. Den måde vi viser glæde eller er oprørte over noget stammer fra det, vi har lært os der. Vi vælger, at vise det billede af os, som er ”bedst” for os for at få respons fra andre.Vi er forskellige mennesker, derfor reagerer forskelligt. Egne oplevelser kan ikke bruges til at hjælpe andre, når det handler om mentale problemstillinger, men kan sommetider nuancere mulighederne for at gøre noget selv.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Min kæretse har pædofile tanker
Besvaret søndag den 29. august 2010
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej det lyder meget til at din kæreste lider af svære tvangstanker som jeg af egen erfaring ved ka være meget pinefulde....men ved den rette behandling og medicin kan det gå væk i igen...jeg vil råde jeg til at opsøge egen læge og derigennem blive henvist til en psykiater.
knus fra en der selv har kæmpet med tvangstanker.


 
Svar på Min kæretse har pædofile tanker
Besvaret mandag den 30. august 2010
Besvaret af NHK, Anonym besøgende på sindnet.dk
Tusinde tak Fania for det uddybende svar. Og tak Anonym for rådet. Vi har snakket en del om det, og vi har aftalt, at hvis hendes tanker bliver værre eller de kommer helt ud af kontrol, går vi sammen til lægen og videre til en psykolog. Jeg prøvede også at fortælle hende, at der ikke er noget unormalt ved at gå til en psykolog - det er ikke farligt, og man snakker bare frem og tilbage - og hun kan få nogle teknikker osv. hun kan bruge. Vi kom videre frem til, at det hun egentlig mest er bange for, er at være unormal - og hun er bange for at tænde på de tanker hun har - og hun er bange for at tænke dem. Men de kommer alligevel frem.

Jeg tænkte, at det måske var det med, at jo mindre man vil tænke en tanke - jo større bliver denne tanke, man ikke vil tænke. Og det er vist sådan en cirkel, hun kommer ud i - men spørgsmålet er jo så, hvorfor hun lige har fået de tanker - altså med hendes far og mindre børn.

Hun siger også, at hun er bange for andre ting - f.eks., hvis hun kæler sin kat, er hun bange for pludseligt at brække nakken på den ved et uheld.

Jeg tænkte på, om det kunne være grundet hendes opdragelse - hun er alene barn med ældre forældre. De fik hende efter utallige forsøg, 8 aborter og moderen var faktisk også ved at abortere med hende. Så hun har altid været familiens diamant - blevet pakket meget ind i vat - og altid sørget enormt godt for hende. Måske nærmest et curling-barn. Hun siger selv, at hun er ved at kvæles nogle gange af hendes forældre, der konstant giver hende penge og hun får aldrig lov til at klare tingene selv - og når de snakker om hende, får både moderen og faderen tårer i øjnene. Hun ved, at de kun vil det bedste for hende og de gør det i god tro, men det er ved at blive for meget.

Jeg sagde selvfølgelig, at hun skulle fortælle sine forældre dette, men hun synes det er utroligt svært - det er jo klart.

Men ja, vi må se hvad der sker - nu er der i alt fald fokus på det.

M.v.h
NHK.


 
Svar på Min kæretse har pædofile tanker
Besvaret onsdag den 1. december 2010
Besvaret af Stine30, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej NHK,

Jeg ved ikke, om du læser dette, da det er lang tid siden, du har skrevet.

Jeg er en pige på 30 år. Jeg kæmper med præcis det samme som din kæreste. Om jeg nu er til børn. Om jeg kan finde på at skade andre. Tankerne kører i ring. Jeg er også enebarn og jeg var bare ØNSKEBARNET, eftersom min mor ikke var ønsket i sin familie. Så jeg er også blevet pakket ind i vat!
Jeg har gået til psykolog gennem 1½ år og jeg får lykkepiller. Det har bestemt taget toppen af det. Men jeg kan desværre ikke blive helt fri.....endnu!

Hvis du har nogle spørgsmål....så skriv endelig.!


 
Svar på Min kæretse har pædofile tanker
Besvaret mandag den 13. december 2010
Besvaret af NHK, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Stine30!

Tusinde tak for din kommentar. Det lyder jo som tankerne, min kæreste har. Det er da utroligt, at du har de nøjagtigt samme tanker, når du også har været i sådan en familie, der måske har overbeskyttet dig. Jeg ved ikke, om det at blive pakket ind i vat har sådan nogle virkninger, men det må sindnets psykologer vel kunne svare lidt på? Er der intet andet, der er sket i din fortid, som kan have udløst det der tankemylder andet end det at være overbeskyttet?

Min kæreste har dog gradvist fået det bedre - det virker i alt fald sådan. Jeg stoppede med at spørge ind til min kærestes tanker, efter vi havde snakket om det, og jeg skrev det første indlæg her - og brugte også den baggrundsviden Fania gav. Min kæreste fortalte mig, at hun havde fået det meget bedre, og tankerne ikke kom så hyppigt som førhen. Hun græder heller ikke lige pludseligt længere, så jeg tror, at hun har fået det bedre. Måske ved at snakke ud om det, hvor jeg så har, på psykologsprog, contained det. Eller måske vokser hun bare fra det?

Jeg snakkede her i forgårs med hende hvordan det gik med tankerne, og hun siger, at det går meget bedre - de fylder slet ikke så meget længere. Det er jo godt for hende - jeg håber så, at hun ikke bare har yderligere fortrængt det, og det så vil ramme hende hårdere senere i livet, når hun nu ikke er kommet til bunds i det.

Hmm, måske er nogen ting bare bedst ikke at analysere - man kan jo nemt komme til at overanalysere et eller andet.

I alt fald tak for svarene, og alt held og lykke til dig, Stine30!

M.v.h
NHK.


 
Svar på Min kæretse har pædofile tanker
Besvaret onsdag den 10. august 2011
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
NHK - dejligt at din kæreste har det bedre. Jeg har selv lidt af samme tanker på det seneste, og de har gjort mig meget bange, men jeg ved jeg ikke bliver ophidset af dem - det er bare enorme tvangstanker... ved jeg nu da jeg har læst dette - har været heltpanikken... Stine30, jeg vil høre dig hvad du har gjort for at få det bedre og om det går bedre med dig nu? Håber du/I ser tråden selvom det er længe siden I har skrevet. NHK, er din kæreste helt på toppen igen?
Mvh.


Skriv et svar til Min kæretse har pædofile tanker

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience