A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg savner kvinden i mit liv
Oprettet onsdag den 10. november 2010 kl. 05:57
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Jeg skriver nok hertil lidt i frustration over min ensomhed, som jeg jo selv er skyld i.
Ikke fordi jeg ikke opfører mig ordentligt eller er pågående,nærmere tværtimod. Ja jeg ved virkelig ikke hvad det er, at jeg gør forkert.

Men jeg har været alene i nogle år nu og Jeg savner virkelig en kvinde i mit liv. Jeg savner nærheden, varmen og kærligheden. Ja bare det at være forelsket savner jeg helt vildt.
Jeg vil selvfølgelig ikke ha en kæreste, for enhver pris.

Men nogle gange kan jeg føle mig helt desperat og kan næsten græde mig i søvn over min ensomhed.
Det er dog aldrig noget jeg viser ud ad til.
Jeg har svært ved at forstå, at selv om jeg måske skiller mig en smule ud uden at det er negativt, så er det noget uopnåeligt for mig, at blive mere end bare en ven med en kvinde.
Dem jeg så er blevet venner med gennem tiden eller bare har lært at kende, der har flere af dem beskrevet mig som køn, spændende, intelligent, ærlig, omsorgsfuld osv
Så er der alligevel altid et eller andet der bremser det. Jeg ved ikke om det alt sammen er noget i mig selv, der bremser det hele.
Men når jeg er i kontakt med en kvinde, om det er irl eller her på nettet, så er det ligesom at den der vennegrænse er statisk.

Ja jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at bare det at føle en snert af en kvindes interesse for mig, vil være en stor glæde for mig.

Jeg ved godt at det lyder som om at jeg bare hælder vand ud af ørerne og det gør jeg måske også, men ensomheden er en svær størrelse at tackle og kan til tider være smertefuld.
Men jeg føler at jeg ikke er nået meget længere end det første kærestebrev, som jeg skrev i folkeskolen engang.

Jeg griber måske det hele forkert an, for jeg har da set flere bekendte være meget pågående og vedholdene.
Jeg har endda oplevet mere end en gang, hvor en fyr foran alle andre der er til stede, har spurgt en kvinde direkte om hun vil med hjem til ham og (undskyld udtrykket) kneppe. Jeg har været sikker på, at sådan kan man ikke score.
Men nu har jeg set det modsatte ske nogle gange og jeg har så tænk på, om det er mig der er for flink, sød og umandig.
Hvor så den anden attitude måske virker mere mandig.
Det er ikke fordi jeg synes, at det er den rigtige måde at få fat i en kvinde på og heller ikke en jeg selv vil bruge. Men omvendt så scorer de jo og jeg går som sædvanligt alene hjem i seng.

Hvad kan jeg gøre for at nå det stykke længere end bare at være en ven, for jeg må indrømme at jeg er fuldstændig blank. Men jeg kan jo heller ikke sætte mig ned og vente på at der pludselig banker på døren og så står hun der.

Jeg ved godt at det vel nærmest er umuligt, at rådgive om og jeg forventer heller ikke nogen facitliste eller manual.
Men jeg trænger bare sådan, til at få fortalt om mit savn. Jeg havde endda tænkt på at lave et indlæg om det, inde på forum. Jeg føler bare at det er lidt grænse overskridende og at jeg vil gøre mig selv til grin.
Så derfor har jeg skrevet her til brevkassen i stedet for og som før skrevet, ved jeg godt, at det er umuligt, at rådgive om.
Så jeg vil blive glad bare for at få et svar, hvor der står, at min besked her er læst eller sådan noget.
For nu fik jeg da lidt luft i det mindste.
Mvh John Doe* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg savner kvinden i mit liv
Besvaret onsdag den 10. november 2010
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Hej John og tak for dit brev.
Ensomhed er et tilstand som plager ganske mange i dag.
Problemet som jeg ser er, at du dvæler ved din ensomhed uden at du prøver, at orientere dig hvad der skal til for at kunne tænde den gnist der er hos alle mennesker der søger kontakt med andre. Der er for mig ingen tvivl, at kvinder af i dag forventer måske mere en mand der viser en beslutningsevne, at han kan respektfuldt drøfte med hende problemstillinger man er uenig i samtidigt at manden skal kunne udvise den blødhed der altid er nødvendig i hvert forhold. Dette er generelle observationer. Når det komme til den konkrete situation må du være opmærksom på om du bare ”pleaser” de andre. Måske har du haft dårlige oplevelser som gør, at du ikke tør at stå ved dine tanker, følelser eller forklaringer. Det betyder ikke, at være pågående som dine bekendte eller kaste dig uden hoved i handlinger du ikke kan stå for. Det betyder til gengæld, at du bør øver dig i hvordan evt. uoverensstemmelser i samværet kan resultere i en dejlig følelse om, at man kan lide den anden på trods. Jo man kan lære sig noget nyt når man intens vil og at man også kan rådgive. Respekten for den anden er dog det vigtigste uden, at man opløser sig selv. Sæt fokus på den anden og sat fart på det, der er nødvendigt at justere.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Jeg savner kvinden i mit liv
Besvaret tirsdag den 16. november 2010
Besvaret af Løvinden, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej John Doe .

Jeg synes, der ligger stor selverkendelse i dit brev, og jeg opfatter det som, at du virkelig har prøvet at komme videre end vennestadiet.
Måske er det angsten for fiasko, som har hindret dig i at tage det sidste afgørende skridt overfor de kvinder, som du i tidens løb har fattet interesse for; men det er nu engang sådan, at vi også må vove at sætte os ud over os selv for at opnå noget mere her i livet - så må det briste eller bære!
Kast dig ud i det!
Selvfølgelig med den respekt, som Fania nævner, og som inkluderer respekten både for den anden og dig selv.

K.h.
Løvinden


 
Svar på Jeg savner kvinden i mit liv
Besvaret fredag den 19. november 2010
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Fania tak for dit svar og 1.000 tak for Løvindens kommentar.

Men Fania som jeg skrev, så er det ikke helt så nemt, at rådgive om. Derfor er det også yderst begrænset hvad jeg kan bruge dit svar til. For jeg har måske udtrykt mig lidt utydeligt. men når jeg læser det du har skrevet, så rammer du helt ed siden af.
Jeg har tidligere bla levet i et forhold, der varede knap 12 år inden jeg blev nød til at komme videre i mit liv, for alting stod stille.
jeg synes mere at du giver et svar på, hvordan et parforhold skal være og det er ikke lige, der jeg vil hen, selvom jeg kun kan give dig ret.
Men det der er problemet for mig, er bare det, at vække en kvindes interesse eller nærmere at kunne tænde en flamme og så gribe den.
Løvinde, du rammer nok mere hovedet på sømmet, for ja jeg er bange for at blive afvist og en mangel på respekten, for min egen person. For de få gange jeg har scoret, siden mit lange forhold, er det faktisk ikke mig, men hende der scorer mig. Samtidig med at jeg pludselig slet ikke kan forstå, had hun vil med mig, når der nu er så mange fyre, som er mere mainstreame og også dem de i sidste ende får et længerevarende forhold til.
Men selvom jeg ikke er et af guds bedste børn og jeg som musiker/komponist/kunstner er lidt speciel i forhold til andre. Der kan jeg bare bruge forældregruppen i min søns klasse som eksempel, for der falder fuldstændig ud af mængden, ja på forældremøder osv er der ikke nogen der gider tale med mig eller noget. Til gengæld er deres børn meget mere åbne og de fleste af min søns kammerater, kan faktisk rigtig godt li mig.
For mig er det vigtigt at holde fast i, at være som jeg har lyst til at være uden at det går ud over andre.
Jeg kan da også godt sætte nogle etiketter på mig selv som, Ærlig, loyal, ansvarsbevidst, en meget udviklet empati, intelligent og i det hele taget tør være den jeg er og ikke spiller nogle roller, for at please nogen. What you see is what you get.
Derfor kan jeg da også virke interessant for nogle kvinder. Men derfra er der langt til også at komme skridtet videre, for nyhedsinteressen(Jeg ved godt at det er en forkert måde at sige det på, men jeg kan ikke lige få det formuleret anderledes) forsvinder hurtigt. Fordi de fleste søger det såkaldte normale og det kan jeg ikke diske op med. Netop fordi jeg ikke er sådan og jeg er heller ikke typen der lader mig forme. Dette er ikke det samme som ikke at tage hensyn.
Jeg har siden jeg skrev herind gået og tænkt lidt over tingene. Derfor må jeg jo nok indrømme, at jeg også selv er lidt kræsen og at desperationen over, at der ikke er nogen kvinde i mit liv, er en forhindring i sig selv.
Så jeg vil leve efter og være det, som mine livsværdier siger mig er rigtigt og så se hvad fremtiden bringer. Jeg ønsker jo heller ikke et parforhold for parforholdets skyld, men for at føle at jeg får og giver mere kærlighed, varme og få en nærhed, som man kun får med en partner.
Så selvom jeg ikke har kunnet bruge svarende direkte, så har jeg dog reflekteret over min person og liv og kommet frem til, at måske møder jeg HENDE en dag og leve lykkeligt til...... eller også møder jeg aldrig HENDE. I sidste ende er det jo nok tilfældighederne i livet der bestemmer der.
I skal begge ha en stor tak, for at i ville bruge lidt tid på mig. Det er godt at vide at der er mennesker derude, der gerne vil gøre noget for andre og føle glæde i at gøre en forskel, stor som lille.

God weekend til jerfra mig

Kh
John Doe


 
Svar på Jeg savner kvinden i mit liv
Besvaret fredag den 19. november 2010
Besvaret af Løvinden, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen John Doe !

Ja, find din EGEN og en ANDERLEDES vej!
Du lyder lidt som mig - du går ikke på kompromis med dine holdninger, meninger og ikke mindst din kræsenhed!
Kom faktisk lidt til at grine indvendigt da jeg læste *kræsen* for det er mig selv i en nøddeskal . Ikke at jeg *sorterer* folk til daglig; men de, som får lov til at komme helt tæt på, er de få og udvalgte - ikke mindst kæresten når - og ikke mindst hvis -. der er sådan een.

Når vi er ægte og har fundet trygheden i os selv, så tror jeg på, at vi kommer til at udstråle det autentiske, som kan tiltrække den rigtige partner!

Held og lykke og *god weekend* retur !

K.h.
Løvinden


Skriv et svar til Jeg savner kvinden i mit liv

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience