A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Konflikter med mor.
Oprettet fredag den 31. december 2010 kl. 01:07
Oprettet af naja i brevkassen "konflikter"

Hej jeg er en pige på 15 år, og er lige flyttet fra min mor til min far i sommers.
vil lige fortælle lidt af min historie.
Min mor og far blev skilt da jeg var 4 år, og jeg flyttede ud til min mor i en lille lejlighed.
Jeg havde et rigtigt nært forhold med min far (var nok fars pige).
jeg besøgte min far sammen med min søster, som nu er 17år ver weekent og om onsdagen.
Jeg kan huske at når de her 3 dage var gået og vi skulle hjem, brød jeg altid helt sammen.
Jeg ville ikke hjem til min mor, ville heller blive hos min far. Det lyder jo bare som om at jeg var meget glad for at være hos min far, og bare ikke ville hjem, men det var sådan at min mor, at jeg op igennem årene udviklede en angst.
den der angst begynde da jeg blev de der 12 år, og hun ikke kunne bestemme så meget over mig som da jeg var lille. Min far havde/ har det med at gå i T-shit og unedrbukser, og det var noget der nagede mig lidt, og en dag kom jeg ind på snakken om det, med min mor.
han satte ratssager igang, og rejste sag imod min far. Jeg tror ikke jeg så min far i 2 måneder. Vi blev inkaldt til møde, men imellem tiden, havde min mor bildt mig alle mulige ting ind om min far, alt og både sandeting med meget overdrivelse, men ting jeg ikke var klar til at høre.kan huske min mor og jeg satte os ned og skrev en seddel med alle de ting jeg skulle sige i ratten, ja jeg skrev hun sagde hvad jeg skulle skrive. Det ende med der ikke var hold i noget af det, og hørte at min mor havde anklaget min far for at havde rørt hved mig!
hvilket ike var sandt, hved ikke så meget om hvad hun ellers havde sagt. Og så blev min far først ned gjordt. og vi fik ballade for noget som ikke var vores skyld.
hun kunne ikke styre sit temperament, og det kige ud over min søster og jeg.
det var ting som at tag os i håret og hive os hen af gulvet, eller kaste ting efter os, rive meget hård i ørene, eller give min far skylden, eller fortælle os at vi var nogen lorte børn, og at vi tænkte ikke på andre end os selv, og vi blev nedgjordt .
min søster fandt så en kæeste, og det var ellers meget sært for hun var en pige som jeg med meget lidt selvtilld, og meget usikker.
Hendes kæreste var en stor gut, med et meget stort ego(de er stadig sammen).
der var ligsom en hun kunne snakke fornuft med, og en der kunne fortælle hende at de ting som min mor gjorde ved hende ikke var helt okay. Da jeg blev 13 år skulle alle i min tidligere klasse til skolespyolog, og snakke om alle de der ting man nu snakker om.
Hun spurte ind til hvordan jeg haved det , og jeg svarede fint, men det var jo ikke sandheden.
mit liv lignede lort, og jeg ville bare dø!
det samme tror jeg min søster følte og stak af og ud til min far.
Det var min mor ikke tilfreds med og når jeg havde værert ude hos min far, blev jeg forhørt om hvordan min søster havde det, og om hun nu lavede noget som min mor ikke ville have( det er svært at forklare, men det var ikke på en god måde).
da jeg var hos skolespygoloen og hun spurte om nogen ting som kom for tæt på brød jeg helt sammen.
og vi fik talt sammen, og det var nok en god ide at jeg kom og snakkede med hende noget mere.
Det gjorde jeg så, og når jeg kom jeg blev jeg forhørt at min mor om hvad vi havde snakket om.
Der blev jeg jo nød til at lyve og fortælle at det var noget andet der nagede mig.
det blev til til at jeg skulle konfimeres, men da jeg ikke var døbt skulle jeg lige det først.
Det var 3 dage før min dåb, og der opstod problemer mellem min mor og min far(kan ikke huske hvad). Så ville min far holde mig ude hos ham(jeg ville blive hos ham), men så kunne jeg ikke blive dåbt og konfimeret.
Det var noget med min mor skulle hente mig, men var på arbejde(Hvilket hun ikke skulle være).
Min far ville ikke køre mig ind, det var jo min mor der skulle hente mig hos min far, men da min far så jeg blev ked af det, fordi at jeg så jo ikke blive konfimeret kørte han mig hjem.
Det ende med min far ikke måtte komme med til min dåb for min mor, og min far sagde at han ikke ville lave mere rod i den for min skyld.
Jeg blev konfimeret og fik en masse fine og dyre gaver, og fik en rejse af min mor( det var den værste rejse i mit liv).
Glemte lige at sige at min mor fik en lille pige sammen med hendes mand.
Da det helle var overstået havde jeg 12000kr, som jeg ville købe en skuter for. Det ville min mor ikke have, hun ville nemlig besteme hvad pengene skulle bruges på.
Jeg havde udset mig en skuter, med min far.
en dag da jeg skulle over til min far, blev min mor tosset(hved ikke hvorfor)
Om jeg havde tænkt mig at tage alle mine penge med og købe skuteren( det havde jeg jo ikke).
Jeg var græde færdig da jeg kom til min far, og der sagde han at jeg kunne bare flytte ud til ham.
Men var så bange for min mor, veste ikke hvad jeg skulle gøre, for kænder jeg min mor godt så skal hun have sin hevn, og det gjorde jeg.
Det var som om det helle er et spil, der er vindere og tabere, og man må ikke vise sit sanne jeg for en af de andre spillere, det er jo som at give op.Det er ligesom med hendes svigerforældre, for dem vart hun en helt anden person, aldrig sig selv.
Jeg kom så væk fra min mor, lige som min store søster.
Men lige meget hvor jeg var, så var jeg lige ved at skide i bukserne, jeg var så bange for at hun ville komme og tage mig med hjem og holde mig fanget.
Jeg var heller ikke i skole de siste 14 dage, men hørte at hun havde mødt op på skole og spurt efter mig.
Det gjorde mig mere bange, og jeg begynde at låse alle vores døre i huset.
Det var sådan at min søster, havde alle sine ting over hos vores mor, og der kig et halvt år før hun så dem igen.
hun havde kun der tøj hun havde på.
Det samme ville vi ikke have skete for mig, så en dag der ikke var nogen hjemme hos min mor, kørete vi ind og tog alle mine ting.
jeg tror det vat 3 dage efter skulle min far ind med nogen parpir angående det der med min søster, som forrasten tog et år.
Min far skulle avlevere nogen parpiere, stod min mor i døren, og ville ikke lukke os ind til statsforvaltningen.
jeg ville gå i byen som lå lige ved siden af imens min far ville tag bag indgangen til stasforvaltningen.
Jeg skulle lige hen til vores bil for at hente min pung, men da jeg skulle ud af bilen after at havde hentet min pung stod min mor der.
Hun rev mig rung og hev mig i håret, ødelage min taske.
Hun kig helt amok og ville have mig med hjem, men heldigvis kam der nogen og hjalp mig.
jeg kom fri og løb lige så hurtigt jeg kunne over til min far.
det havde lykkeds min mor at tage min mobil og min pung.
Jeg var så bange, hun kom ind lige efter mig.
Vi kom ind i et rum og skulle snakke med en dame,det kom frem til at jeg skull bo hos min far, og min mor sagde at hun ikke ville have noget at gøre med mig, det var også fint med mig( Jeg hader hende så meget, har tænkt på at slå hende ihjel)
hun har ødelagt mit liv, og jeg hader hende( det er jo ikke alle ting jeg har med her når jeg skriver).
Et halvt år efter har jeg stadig ikke kontakt med hende, og vil ikke have det.
savner bare min lillesøster da det var mig der passede hende 70proent af tiden.
Det var næsten mig uder var damen i huset det var mig der gjorde huset rent, og passede børn, da min mor jo var på arbejde.
men nu er jeg bare så bange for af hun ville kunne finde på at møde op der hvor jeg bor, eller på min NYE skole.
sover med døren til mit værelse låst og nogen gange forstiller jeg mig at hun står med en kniv i hånden, og vil slå mig ihjel.
har haft nogen dage jeg ikke kunne sove.
jeg er så bange.
vil gerne til spygolog , men komunen siger at dert skal være skolespygolog først, men det ligger på min nye skole, og vil gerne adskilde det, da det skal være et godt sted når jeg skal i skole, og ikke noget trist.
det er bare sådan at jeg geren vil have måske nogen gode råd til hvordan jeg ikke skal være så bange, for det går mig meget på.
tak fordi du ville læse dette.

* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Konflikter med mor.
Besvaret fredag den 31. december 2010
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev.
Når jeg læste det tænkte jeg, hvor dygtig du er at meddele dig, tænke generelt og overordnet og hvor ensom du er at kæmpe dine kampe. Du er blevet meget erfaren teenager og jeg håber, at du kan bruge denne erfaring til at opbygge et godt liv.
Men nu er dine konflikter med din mor på ingen måde sunde for dig eller for såvel din mor. Hun er åbenbart meget stresset, siden hun taber besindigheden over for sin egen rolle som forælder.
Jeg vil foreslå, at den skolepsykolog du havde i din gamle skole skulle være den, der kan måske ”føre” din sag. Hun kan måske kontakte den skole du er på nu og foreslå enten, at I mødes eller at hun kan anbefale, at du mødes med den nye skolepsykolog udenfor skole. Du har fuldstændigt ret, at du skal møde den nye skole som frisk og åben pige. Jeg mener det vil styrke dig fremover. Du er blevet svigtet så mange gange af de voksne så den du har tillid til må være den, den vejleder dig.
Yderligere kunne jeg tænke mig, at både din mor, dig og din søster skulle til familiepsykologiske samtaler. Det handler om, at løse de konflikter I har nu for at kunne gå videre.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Konflikter med mor.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience