A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Kan I hjælpe mig. Hvor skal jeg starte?
Oprettet torsdag den 13. januar 2011 kl. 12:34
Oprettet af Mig i brevkassen "Samliv"

Jeg har i 25 år levet med min ægtefælle, og har næsten voksne børn. Ægteskabet er ikke godt, men jeg har ikke formået at bryde ud af det. Der er ikke vold eller misbrug i det, men jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har følt mig glad og har fået opbakning. Jeg har en god uddannelse, og et godt job, men vi købte hus lige under kartoffelkuren, og den gæld lider vi under endnu, og det har også belastet vores ægteskab.

For 5 år siden løb jeg på en mand, der levede i et ægteskab der var lidt ældre end mit. Han virkede rar, og vi startede med at skrive sammen hver dag. Kunne tale om alt. Manden ville indlede et forhold til mig, men jeg holdt afstand i mere end et år, fordi jeg følte mig sårbar. Men jeg leskede virkelig denne mand, og han påstod at have de samme følelser for mig. Sagde han ville skilles, og så indledte jeg et forhold til ham. Dette forhold varede 3 år, hvor jeg blev fortalt hver dag, hvor elsket jeg var. På grund af afstand kunne vi ikke mødes så tit, men når vi gjorde foregik det ved, at der blev lejet et hotelværelse, og så var vi sammen nogle timer, hvorefter vi gik hver til sit. Han lovede og lovede, fordi det var hårdt ved mit selvværd og føltes nedværdigende at skulle leve på den måde, og jeg flere gange forsøgte at stoppe det derfor. Hver gang havde jeg ham grædende i røret med bøn om, at jeg ikke måtte forlade ham, for han mente, hvad han sagde, jeg skulle bare vente. En enkelt gang ringede ægtefællen faktisk, mens vi var sammen, og han løg hende lig op i hovedet, og jeg følte mig nedgjort, da han havde bedt mig komme denne dag med henvisning til, at han glædede sig til at vi snart havde hinanden hver dag.

Efter 3 år satte jeg ha stolen for døren. Jegvar nedbrudt, og begyndte at have angst hver gang jeg blev droppet i weekender og ferier. Sagde til ham, at jeg ikke magtede det mere, og han lovede at lige om lidt ville alt blive godt. Han satte sev en deadling, hvilket var lige op til en sommerferie. Bad mig se ham, og vi havde en dejlig dag, men uden at fortælle mig det, havde han booket ferie med konen, selvom han havde lovet og garanteret mig, at han ville skilles. Han tog på ferie, og da han kom hjem, fik jeg besked om, at han ikke kunne gennemføre det, og valgte at beholde sin tryghed og sige favel til kærligheden,

Jeg gik helt ned. Det var i 2008. Var sammen med ham et par gange derefter, og han ville gerne være fortsat med at ses, men jeg kunne ikke komme op igen. Har ingen haft at tale med om det. Han bevarede kontakten, og skrev hver dag, men jeg lavede ikke andet end at skælde ham ud, og til sidst gik også han ned. Ved udgangen af 2009 skrev han, at han havde fortalt sin ægtefælle om sin utroskab. Det var fordi jeg somme tider i min frustration over hans brudte løfter truede ham med at afsløre ham. Efter det bevarede han stadig kontakten til mig, men den har ikke været positiv siden. På et tidspunkt ville han mødes igen, for at se, om vi stadig havde følelser for hinanden, men jeg turde ikke, fordi han ikke kunne fortælle mig, hvad vi skulle gøre, hvis der var.
Hvorfor kunne jeg ikke slippe ham?

Denne jul gik det helt galt. Han havde en dag glemt sin mobil hjemme. Samtidigt sad han og truede mig med selvmord. Jeg ville ringe til ham, og vidste ikke, at han havde glemt sin mobil, og derfor registrerede ægtefællen mit kald. Hun læste også en mængde af vores sms. Hans verden faldt fra hinanden, ægtefællen forsøgte selvmord, denne gang for anden gang.

Vi har skrevet lidt sammen efter, men han er langt nede, og jeg er stadig angst for at slippe kontakten til ham. Jeg går i panik, når han ikke svarer, hvad han ikke har gjort i flere dage. Jeg har ingen jeg kan tale med det om, og jeg tror, jeg er nødt til at have hjælp til at komme videre. Jeg har stadig mit eget ægteskab, jeg skal have endt, men har simpelthen ikke kræfterne. Hvad er det der gør, at jeg ikke kan slippe denne mand? Hvorfor kan jeg ikke tage konsekvenser af, at jeg ikke trives? Hvorfor elsker jeg en mand, der ikke har behandlet mig særlig godt?

Kan I hjælpe mig. Hvor skal jeg starte? Jeg føler jeg er slået helt i stykker indvendig, sidder og er nærmest panisk, fordi jeg ikke hører noget fra manden.

Tak.

Mig* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Kan I hjælpe mig. Hvor skal jeg starte?
Besvaret torsdag den 13. januar 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev.
Du har haft et langt ægteskab, har familie, arbejde og et hus. Du skriver ikke på hvilken måde er jeres hus belastning for jeres familie. I har to, næsten voksne børn og du mener, at du mangler opbakning fra din ægtefælle. Du beskriver ikke på hvilken måde du mangler opbakning, hvordan konflikter løses og hvordan I taler om problemer i jeres familie.
Du beskriver dit sidespring som kan tolkes som en flugt fra at foretage nogle ændringer i jeres familie og samliv for at det kan fungere. Du ville afslutte jeres forhold men kunne ikke gøre det på, ligeledes som du ville afslutte sideløbende forhold uden at tage konsekvenser. Det ser ud som om beslutninger mangler kraft fordi du måske er usikker på hvad det kan lede til og konsekvenser vil du ikke se i øjnene.
Du har ikke krav på den andens liv eller forhold. Uanset hvilke midler der tages i brug for at skabe medlidenhed må du ikke være et offer for den andens handlinger.
Det bedste vil være, at tage fat i de problemer du/I har i forholdet i din familie. Du har pligt til at gøre det og høre den andens version. I har pligt overfor jeres børn, at vise hvordan man løser problemer, fordi de er klar over, at noget er ikke godt i jeres familie. 25 år med et andet menneske er ikke til at kaste bort. Der må være mere at bygge på end en rar weekend på et hotelværelse.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Kan I hjælpe mig. Hvor skal jeg starte?
Besvaret torsdag den 13. januar 2011
Besvaret af Mig, Anonym besøgende på sindnet.dk
Vi har ikke hus, det måtte sælges i 1996 med tab, og vi slås stadig med gælden. Det er gælden, der har været en belastning for ægteskabet, og jeg har ikek flere følelser der. Konflikter løses ikke, og vi lever i 2 forskellige verdener. Jeg har ikke lyst til at være i mit ægteskab, men heller ikke kræfterne til at gå.

Sidespringet var nok en flugt, men jeg havde alle mine følelser bundet op på den mand. Nej, jeg mener heller ikke at have krav på nogens liv.

Vi kan ikke tale sammen hjemme, så jeg ved ikke, hvordan jeg skal gribe det an. Lige nu har jeg kun et sort hul inde i mig, og det gør mig handlingslammet.


 
Svar på Kan I hjælpe mig. Hvor skal jeg starte?
Besvaret torsdag den 13. januar 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for responsen
Det undrer mig, at du vælger at fokusere på dit ”sorte hul” i stedet for at være mere konstruktiv. Det nytter ikke at holde den anden for nar. Uanset hvad du vælger vil de økonomiske forpligtelser formentlig stadigvæk spøge. Du er forholdsvis ung, så det, at løse konflikter i stedet for at løbe væk vil gavne dig. Alternativet er, at du narrer dig selv og de andre. Valget er dit. 
Svar på Kan I hjælpe mig. Hvor skal jeg starte?
Besvaret torsdag den 13. januar 2011
Besvaret af Mig, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg holder ikke nogen anden for nar, han sprang fra aftalerne, og det har sendt mig ned i et sort hul. Jeg holder heller ikke min mand for nar, han ved det.

Jeg har ikke kunnet løse konflikter, fordi min mand ikke vil medvirke. I alle disse år, ha jeg stået med ansvaret for ALT. Været alene om ALT, da miin mand hellere ville råbe, end at dektage konstruktivt til at løse noget som helst, det være sig økonomi, børn. Jeg har haft fuldtidsjob og arbejdet flere timer end han, alligevel var det mig der alene skulle klare fogedret, kontakt til kreditorer, og sådan kan man ikke vedblive at leve. Man har også brug for opbakning og samarbejde, men jeg har ikke fået nogen af delene. Vores søn var syg de første 3 år, ikke min mands problem, han kunne ikke tage sygedage. Jeg mistede mit job, fordi jeg ikke både kunne være hos vores søn og passe mit arbejde dengang. Hvis der er noget, jeg ikke er, så er det dæleme at løbe væk fra problemerne, og har nogen forsøgt at løse konflikterne er det mig, men der skal altså to til. Efter x-antal år på den her måde, er man slidt op følelsesmæssigt, komplet udsultet, og dermed ikke så svær at lokke med, når der står et rart menneske.Skriv et svar til Kan I hjælpe mig. Hvor skal jeg starte?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience